- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.321
Evet canım haftama göre normal.Doktorda zaten çok olsa uyarırdı.Yinede 10 deyince çok geldi
Maşallah kızlar keyifler iyi. Ben de yarın görmeye gideceğim bebeğimi. Sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah
Evet Koruya gideceğim canım. Biraz çikolata yerim bebeiş bol bol hareket etsin diye. Güzel poz verir inşallahresim getir annesi..sincana mı gideceksin ..koruya...
Kızçelerimmm bende bıraktım bugün ve yarın ovülasyon testi yapmıcam.ayın 4ünde adetim başlamıştı. ayın 13ünde başlamak erken olmuş sizcede demi ? pazar ayın 17si pazar günü başlıcam.. şimdide korku saldı beni acaba yumurtam çatlamıo filan olabilirmi filan die..
gerçi daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama çatlama yoksa tamamen silikmi çıkıyor? benim 2. çizgi çok silik çıktı acaba çatlamaya başlıomu oluyor? kızlar bilen varsa ne olur yazsın bişiler çıldırcam meraktan yaa :18:
Herkes iyidir inşallah.
Haftasonu kontrolüm vardı. Minik paşam gayet sağlıklıymış. Yaklaşık 1500 gram olmuşAma oğluşum annesini çok üzdü Ben bir ay bekledim gece uyuyamadım oğlumu görücem diye, o ise yüzünü karnıma gömdü, iki koluyla yüzünü tamemn kapattı ve hiççç kıpırdamadı. Burnunun ucunu bile göremedim Öyle olunca resim de yok elimde Oğluş bu sefer sakladı kendini
Valla ben ovulasyon testi almıştım ,ama bir türlü koyu çizgiyi yakalayamadım . bilemedim ki üzerindekı tarıhlere gore yaptım ben de ama işe yaramadı bende bır dahakı aya da tekrar almadım kendiliğinden hamıle oldum zaten darısı başına inşallah doktora gıttınmı hamılelık oncesı zaten eger yumurtların catlamıyorsa gorucektır doktorun .
Geçmiş olsun canım. Tuzu azaltman gerekiyor. Bir de ayaklarını tabure gibi yüksek bir yere uzatarak otur. Şişmeyi duydum da ağrı ve yanma duymamıştım ayrıca. Acaba doktora danışsan mı?Maaşallah nazlı oğluşuna..Kilosu çok iyiymiş.
Bu hafta sonu çok yoğundum.Bacaklarım felaket şişmiş durumda.Ağrıyor ve yanıyor.Ödem çok fazla.Akşam eşim masaj yaptı.Ayaklarımdaki şişlikler indi ama hala ağrım var..İş yerinde zor duruyorum resmen
Herkes iyidir inşallah.
Haftasonu kontrolüm vardı. Minik paşam gayet sağlıklıymış. Yaklaşık 1500 gram olmuşAma oğluşum annesini çok üzdü Ben bir ay bekledim gece uyuyamadım oğlumu görücem diye, o ise yüzünü karnıma gömdü, iki koluyla yüzünü tamemn kapattı ve hiççç kıpırdamadı. Burnunun ucunu bile göremedim Öyle olunca resim de yok elimde Oğluş bu sefer sakladı kendini
Maaşallah nazlı oğluşuna..Kilosu çok iyiymiş.
Bu hafta sonu çok yoğundum.Bacaklarım felaket şişmiş durumda.Ağrıyor ve yanıyor.Ödem çok fazla.Akşam eşim masaj yaptı.Ayaklarımdaki şişlikler indi ama hala ağrım var..İş yerinde zor duruyorum resmen
boswer o ödem bende de var cnm doktor yüzün bile şişmiş tuzu kaldır sofradan dedi...sende azalt biraz
Geçmiş olsun canım. Tuzu azaltman gerekiyor. Bir de ayaklarını tabure gibi yüksek bir yere uzatarak otur. Şişmeyi duydum da ağrı ve yanma duymamıştım ayrıca. Acaba doktora danışsan mı?
Herkes iyidir inşallah.
Maaşallah nazlı oğluşuna..Kilosu çok iyiymiş.
geçmiş olsun hayatım. benim doktorumda tuzu tam kesmemem konusunda uyardı. tansiyonum 9-5 hala çok düşük seyrediyor. umarım canın çok yanmıyordur. mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırmaya çalış.
Neden oluyor ki o zaman
Kızlar sorun şuki ben tuz pek kullanmam.Düşünün yumurtayı bile tuzsuz yerim..Doktorlar tamamen tuzu kesmeyin dedikleri için kesmiyorum.
Maşallah prenseseMrb hanımlar. anca toparladım işlerimi. bizde meleğimi gördük haftasonu.
doktor ultrason aletini bastırdıkça kızım da doktora tekme savurdu.:)) tabi olan bana oldu. bir ara doktor aç kız yüzünü dedi bizimki elleriyle yüzünü kapadı. sonrada yumruğunu kaldırdı havaya:) doktor beni tehdit ediyor dedi. kuzcum 573 gr olmuş. çok şükür sağlığıda keyfide yerinde.:)
Çıkarıcam. Çok üzüldüm o kadar bekleyip de birşey göremeyince. 3 hafta sonra randevum var. Ondan sonra 2 haftada bir gideceğim. O zaman göstersin bana yüzünü.maşallahh:)) bak sen yaa. benimkide cilveleşip durdu doktorla. neyse doğunca çıkarırız acısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?