• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

selam kızlar...

ohh negüzel bebişler görülmüş, alışverişler yapılmışşş :)) hava da güzelleşiyor rahat rahat dolaşırız yürürüz.

Bende bulantı, ağrı idare ediyorum işte. Neyseki evdeyim buara yatıyorum.

Saolasın canım. Tuzu kesmemek gerektiğini bende duymuştum.Benimde tansiyon 10-6 hep..Arkadaşlar ayağımın altına kutu koydular ama yinede sandalyemden aşağıda :( Böyle devam edecez herhalde..

:)) bendede var ondan. aklında olsun çok dayanamayacak gibi olursan tuzlu suyla yada ılık sabunlu suyla masaj yap. biliyorum gece diz kapaklarına kadar zonklatıyo bu ağrı. en azından gece rahat uyursun.

Bugün alışveriş günü. Bebeğime Arzum AR863 ateşölçer aldım.
Eki Görüntüle 660683

Gratislerde unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil 9,75 tl. İki paket de ondan aldım. Primalarda da indirim var 27 tl, ikincisi %40 indirimli. Ay sonuna kadar devam edecekmiş.

Gecelik-pijama işlerini de bitirdim. Bunları ve bir de nena marka gecelik-sabahlık aldım. Sanırım yeter bunlar bana :1:

Eki Görüntüle 660684 Eki Görüntüle 660685

güle güle sağlıkla giyin canım. sabahlıklı takımı beğendim. bende 1 tane pembe aldım lohusa pijaması. bir tanede sabahlıklı kırmızı istiyorum birazda yazlık olsun kısa kollu diyorum. bulamadım henüz.

selam kızlar...

ohh negüzel bebişler görülmüş, alışverişler yapılmışşş :)) hava da güzelleşiyor rahat rahat dolaşırız yürürüz.

tadını çıkar. :)))) neren ağrıyor hayatım. bulantın çokmu

selam kızlar...

Bu dönem biraz zorlayabilir. Ama kısa süre sonra geçecek. Sen anne olacak olmanın verdiği heyecanı yaşa
güle güle sağlıkla giyin canım. sabahlıklı takımı beğendim. bende 1 tane pembe aldım lohusa pijaması. bir tanede sabahlıklı kırmızı istiyorum birazda yazlık olsun kısa kollu diyorum. bulamadım henüz.
Kısa kollular yeni geliyor canım. Nisanın ikinci haftasından sonra bak. Daha çok çeşit olur ve fiyatlar biraz daha iner

:)) bendede var ondan. aklında olsun çok dayanamayacak gibi olursan tuzlu suyla yada ılık sabunlu suyla masaj yap. biliyorum gece diz kapaklarına kadar zonklatıyo bu ağrı. en azından gece rahat uyursun.

Akşam eşim masaj yaptı.Rahatladım biraz.Birde tuzlu yada sabunlu suyu deniyeyim.Saolasın...

Bu dönem biraz zorlayabilir. Ama kısa süre sonra geçecek. Sen anne olacak olmanın verdiği heyecanı yaşa

Kısa kollular yeni geliyor canım. Nisanın ikinci haftasından sonra bak. Daha çok çeşit olur ve fiyatlar biraz daha iner

çok sağol. hangi site burası hayatım.. nasıl sevinirim. sabahlıklı kırmızı bulursam:)) tacıma göre de:)))

bebe nevresimleri indirime girmiş aldım. $takým2.webp$takým1.webp$takým3.webp$takým4.webp
hepsine 100 tl verdim:)))

Canım mutlaka bulursun diktirmene gerek yok ki.

Nevresimler çok hoşmuş. Benim kızım olsa mutlaka bir hellokity nevresim alırdım, bayılıyorum ya :49:

cnm gecelikleri nerden aldın kızılaydan falan mı..ben alışveriş merkezlerinde baktım gebeye özgü çok bişey bulamadım bide olanlarda çok pahalı bi gebe külotuna 10 tl dio yuh dedim...benide yönlendirisen sevinirmi bida bunlar şık baya ben gördüklerimide çok beğenmedim

cnm gecelikleri nerden aldın kızılaydan falan mı..ben alışveriş merkezlerinde baktım gebeye özgü çok bişey bulamadım bide olanlarda çok pahalı bi gebe külotuna 10 tl dio yuh dedim...benide yönlendirisen sevinirmi bida bunlar şık baya ben gördüklerimide çok beğenmedim
Canım hamile külodunu loya mağazasından aldım NBB marka 4 tl. %100 pamuk, yumuşacık, göbeği sarıyor ama sıkmıyor, varlığı yokluğu belli değil.

Geceliklere gelince: Moda çarşısı üst kat, Onur çarşısı, Kocabeyoğlu pasajı. Buralara uğrarsan pazarlık yaparak uygun fiyata şık şeyler alabilirsin. Özellikle Kocabeyoğlu pasajında Pijama Dünyasına bak.

Ben de bir iki hafta içinde Kocabeyoğluna gidip emzirme atleti falan alacağım.

tadını çıkar. :)))) neren ağrıyor hayatım. bulantın çokmu

canım bulantım şiddetli değil çok şükür. ama yemekyemek biraz dert oluyor. meyve, yoğurt filan yiyorum. Mesela taze fasülye yaptım 3 gündür yiyemiyorum. bakıyorum öyle :? ağrımda var birazson günlerde. Sürekli hastalanacakmışım gibi kasılmalar var. gece kasılmaetkisiyle sabaha kadar kabusgördüm bebeğimin kalbi duruyordu hüngür hüngür ağlıyordum. bugün dr.aradım korkuyorum diye, kanama yoksa korkma normal bunlar rahim kasılmaların olacak dedi. insan korkuyor yinede. şu 3 ay geçseydi...

aaaa gamzee!!! eşimin ailesine söyledik sonunda. Kadıncağız sevinçten öyle bir çığlık attı telefondaki sesini evin diğer ucundan duydum. bugün görmeye geldi görümcemle gözleri ışılışıl sevinçten. sağsalim atlatırız inşallahhhh.

Çok şükür yinede rahat bir hamilelik yaşıyorum. ama kasılmalar olunca korkuyorum istemeden. gece ne ağladım bir bilsen... karın ağrım yüzünden kabuslarla uyudum. bilinçaltından etkiliyor işte.

canım bulantım şiddetli değil çok şükür. ama yemekyemek biraz dert oluyor. meyve, yoğurt filan yiyorum. Mesela taze fasülye yaptım 3 gündür yiyemiyorum. bakıyorum öyle :? ağrımda var birazson günlerde. Sürekli hastalanacakmışım gibi kasılmalar var. gece kasılmaetkisiyle sabaha kadar kabusgördüm bebeğimin kalbi duruyordu hüngür hüngür ağlıyordum. bugün dr.aradım korkuyorum diye, kanama yoksa korkma normal bunlar rahim kasılmaların olacak dedi. insan korkuyor yinede. şu 3 ay geçseydi...

aaaa gamzee!!! eşimin ailesine söyledik sonunda. Kadıncağız sevinçten öyle bir çığlık attı telefondaki sesini evin diğer ucundan duydum. bugün görmeye geldi görümcemle gözleri ışılışıl sevinçten. sağsalim atlatırız inşallahhhh.
Hormonlarin degistigi icin korkular, kabuslar normal. Cok umursama.

ayy kayinvalidene soyleyisin cok hosmus cok duygulandim. Ben de anneme minik kesenin gorundugu resmi goturup bu da benim bebegimin resmi demistim de annem donup kalmisti :49:

Canım hamile külodunu loya mağazasından aldım NBB marka 4 tl. %100 pamuk, yumuşacık, göbeği sarıyor ama sıkmıyor, varlığı yokluğu belli değil.

Geceliklere gelince: Moda çarşısı üst kat, Onur çarşısı, Kocabeyoğlu pasajı. Buralara uğrarsan pazarlık yaparak uygun fiyata şık şeyler alabilirsin. Özellikle Kocabeyoğlu pasajında Pijama Dünyasına bak.

Ben de bir iki hafta içinde Kocabeyoğluna gidip emzirme atleti falan alacağım.

bende NBB aldım.birde lohusa korsesi aldım. hava geçirgenli. onuda piere cardin ama indirimden aldım. emzirme sütyenide tamam.

kasılmalardan korkma hayatım. vucudun hala regl olacağını düşünüyor. bebişin tutunmaya çalışıyor. ama çok şiddetlenirse doktorun magnezyum başlar nasılsa normal deyip geçme. ağrıların şiddetini iyi kontrol et hayatım.
K.v ni torun telaşı sarmış ohhh :))) büyük sürpriz oldu tabi. zamanla dahada heyecanlı olacaklar. sen ailene söylemedinmi peki.

Back