- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.401
Ben başlarda hiç bulantı yaşamadığım için çok zorlandım canım. doktoruma sordum oda günde 3-4 iç dedi.ama ben günde 1 yada haftada 1-2 iyle atlattım.
inşallah canım ya keseyi görmeden hiçbir moda giremiyorum çok da hamile gibi hissetmiyorum sadece göğüslerim çok hassas o kadar.. :)
hangimizin kızını alacan:)))
kızlar bişey sorucam ya sigarayı hamile kalır kalmaz hemen kestiniz mi? ben yapamıyorum ya ne yapıcam bilemiyorum çok canım çekiyor..
inşallah canım ya keseyi görmeden hiçbir moda giremiyorum çok da hamile gibi hissetmiyorum sadece göğüslerim çok hassas o kadar.. :)
günde 3-4 e tamam dediyse o kadar da korktuğum kadar değil demek ki ha? ben de bazen hiç içmiyorum bazen de çok canım çekiyor günde 2-3 oluyor en fazla.
keseyide gör inşallah . sende güzel haberler ver bize . daha çook yaşıycaksın etkileşimlerini merak etme. o küçücük varlık büyürken neler oluyor neler:)
henüz düşünmedim cinsiyet bi belli olsun hemen gelin bulurum ben :))) yabancıya gitmesin
ben öğrendiğim gün bıraktım. zaten tiryaki değildim. mide bulantıları başlayınca eminol hiçbir kokuya dayanamıyacaksın. değil sigara kokusu meyve kokuları bile rahatsızlık veriyor.
benimde göğüslerim çok şişmişti bide bel-göbek bölgesi kalınlaştı hemen. göbek çıktı. sen en kısa zamanda doktora git de öğrenelim.
daha 4 gün kadar gecikti adetim dün muayene oldum görünmedi. bi de ona takıldım şimdi alttan baktı dr. zararı olur mu diye..
Benim oğlum olacak, Daisy, gamze ve boswer in kızları olacak.iyiyim canım çok şükür. ee bebeklerin cinsiyetlerini alayım?
Kızzz neden demiyorsunsaol canım yaa depresyona girmek üzereydim 1 tane daha kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi çok iyiyim. :) 13 şubat sattı 12 martta beta hcg yaptırdım 77 çıktı yine kimyasaldır diye çok üzerine gitmedim bu kez ama bikaç gün sonra lekelenmem olunca testi tekrarladım 17 martta >500 çıktı havalara uçtum..:) eşim herkese söyledi sağolsun bekleyemedi herkes biliyo şimdi inşallah bi sorun olmaz :) dün muayene oldum kese görünmedi erken mi ne diyosunuz ne zaman görürüm ?
inşallah canım. bulantım olsun da inşallah tiksineyim sigaradan onu istiyorum :)
ben ağlamıştım valla:)) en sonunda dediki plesenta zehri bir noktaya kadar süzer. bunu hiç bir doktor söylemez ama zararı olmaz demişti. bende işi şansa bırakmamak için haftada bir kaç tane işte:)))
yalnız sigara içiyorsan bu ani bırakma işi bağırsakları kasıyor. kabızlık yaşıyosun zaten bir dönem hamilelikten dolayı bide sigaradan uzaklaşınca... zor oluyor. dupalac kullanmaktan bir ara suratım buruşuk gezdim:))
yaa ben de hamile takvimi istiyorummm :)))
Ben başlarda hiç bulantı yaşamadığım için çok zorlandım canım. doktoruma sordum oda günde 3-4 iç dedi.ama ben günde 1 yada haftada 1-2 iyle atlattım.
hmm 4 gün erken tabi.. 5000yüksek değil mi? benim 1haftadan fazlaydı tahlil yaptığımda... kızzz yoksa tam 12den vurup ikizmi çıkaracaksın
peki plasenta kaçıncı haftada oluşuyo acaba? eğer geç döllenme falan olmadıysa tahminime göre 4+6 yız bugün :)
asya :))) kısa çöpü çeken elenir:)) ne dersin. hadi belli olsunda kura çekelim:)
çok strese girmiştim artık dayanamayacak hale geldim günde 1 paket içen biriydim yani. ve birde deli gibi çay kahve tüketiyordum. şimdi haftada 1 gün türk kahvesi içiyorum. evetnasılyanii?? doktor sigara iç mi dedi??? şaşırdımm. senin sonra bulantıların oldu ama dimi? ben serum yediğini hatırlıyorumda doğru dimi?
ama damat 3-5 ay küçük olacak amaaa
Benim oğlum olacak, Daisy, gamze ve boswer in kızları olacak.
harika bakalım hangisini seçicen oğluna gelin olarak :))
Kızzz neden demiyorsunAyyy çok sevindim. Bu sefer kucağına alırsın inşallah Keseyi de bir iki haftaya görürsün. Hadi gözün aydın
ayyy hadi inşallah canım. doktorun ne zaman bakıcak peki.
işte keseyle oluşumu başlıyor ve kalınlaşıyormuş. kese oluştuktan sonra korkma canım
olmasada içinde kıpırdandıkça kıyamıyorsun ona merak etme:))) analık güdüsü devreye giriyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?