- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.101
Çok sevindim..Tebrik edrim Asyayı..Şimdi sıra asbolvede
Bu sabah yürüyüşümü yaptım enerjik ve tazeyim. Aldığım haberle de keyfim 10 kat arttı.
Asyaaaa tebrik ederim canım Allah muradını verdi. Sıra abselove'umda inşallah.
benim 8. ayımda. asyanında sanırım bir o kadar var. doğum kontrol hapı etkisi ne kadar yok deselerde vücutta bir çok etkisi oluyor. bende pıhtılaşmada yaptı.
sağol canım. inşallah onunda güzel haberini alacağız. :)
aslında dün öylesine test yaptım. çünkü geçen hafta doktor ilaç verdi, yumurtaizi yok ama hamile olsan bile ilaç sorun değil dedi. yani ben gecikmenin haptan olduğunu biliyordum.. yani dün öylesinneee yaptım kii bir baktım ''ANA!!!'' ÇİFT ÇİZGİ! dedimtam o net değildi ki yedek testi de yaptım. onu yapana kadar diğeri baya koyulaştı.
Hala çok şaşkınım. Sağ gösterip, sol vurdu velet :)))
asyaaaerennnnn canim benimmmm cok sevindimmm adinaaaaa...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnn...cok mutlu oldummm inanki...bu siteye ilk uye oldugumdaa ilk buraya yazdimmm cok sukur hepimizi hamileyiz...allah isteyen herkese nasip etsinnnnnn cok mutlu oldum hyaaaaaa
canımmm çok mutlu oldummm Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh hayırlısını versinn
hcg 3141 kızzlarrrrrr. Bir tutam cennet var içimde!
sağol cannımm.. :) artık kesinleşti acilden gidip tahlil yaptık :)
hcg 3141 kızzlarrrrrr. Bir tutam cennet var içimde!
kızlar dünya kadınlar gününde yeni bi dünyam oluyo sanırım çiftt çizgi diye bişey var mış bügün iki test yaptım ikisinde de ÇİFT ÇİZGİ çıktıııııııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?