• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu sabah yürüyüşümü yaptım enerjik ve tazeyim. Aldığım haberle de keyfim 10 kat arttı. :32::32:

Asyaaaa tebrik ederim canım Allah muradını verdi. Sıra abselove'umda inşallah. :32::32::32::32::32::32::49::49::49::49::49:

:)))))) ooohhhhhhhh yandaaaannnn. anacıım bu göbeklede azıcık zor kıvırılıyor ama. :))))))))))
herkese güzel bir gün. ve umut olsun bu müjdemiz.

Hamiş olan arkadaşlar ayaklarınızı sürtün de bizlerde peş peşe hamiş olarak dökülelim.. Buarada tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınızda nasip etsin inşallahh darısı başımıza.. :16:

ne güzel iste canim....kiz erkek belimi ????

korunmayi biraktin hemenmi hamile kaldin,? ne güzel iste canim... :)
Bizde 6 aydan beri istiyoruz ama olmadi, insallah allahim bizede isteyen herkese verir.

Mrb bizde 5 aydır korunmuyoruz daha ewwel 3 yıl kadar süre ile hapla korunmuştum. Şimdi bırakınca hemen kalırım die düşünüordum ama nerden bilebilirdim bu kadar zor olduğunu? En yakın zamanda bizede nasip etsin Rabbim inşallahh :31: tüm isteyen herkezi n kucaklarını doldursun Rabbim..

Mrb bizde 5 aydır korunmuyoruz daha ewwel 3 yıl kadar süre ile hapla korunmuştum. Şimdi bırakınca hemen kalırım die düşünüordum ama nerden bilebilirdim bu kadar zor olduğunu? En yakın zamanda bizede nasip etsin Rabbim inşallahh :31: tüm isteyen herkezi n kucaklarını doldursun Rabbim..
Allah herkese nasip etsin. Geçmişi okursanız şimdiki koca göbekli bizlerin bir zamanlar "bu ay da olmadı ühüüü :43::43:" diye bir sürü mesaj yazdığımızı göreceksiniz. Şükürler olsun ki teker teker meleklerimizi kavuştuk ve kavuşmaya devam ediyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına

bak bende uun süre hap kullandım. asya daöyle. biraz sabır gerekiyor

Allah herkese nasip etsin. Geçmişi okursanız şimdiki koca göbekli bizlerin bir zamanlar "bu ay da olmadı ühüüü :43::43:" diye bir sürü mesaj yazdığımızı göreceksiniz. Şükürler olsun ki teker teker meleklerimizi kavuştuk ve kavuşmaya devam ediyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına

İnşallah bizde en yakın zamanda hayırlısıyla o çift çizgiyi görür hamiş olur o müthiş duyguyu bizlerde tatmış oluruz canım.. aminnnnnnnnnn inşalllaaaaaaahhh ... :31:

bak bende uun süre hap kullandım. asya daöyle. biraz sabır gerekiyor

canım nekadar zaman sonra oldu peki sizin ? benim 5. ayım ama hala tık tık yok.. normalmi sence? çok panikteyim :18:

canım nekadar zaman sonra oldu peki sizin ? benim 5. ayım ama hala tık tık yok.. normalmi sence? çok panikteyim :18:

benim 8. ayımda. asyanında sanırım bir o kadar var. doğum kontrol hapı etkisi ne kadar yok deselerde vücutta bir çok etkisi oluyor. bende pıhtılaşmada yaptı.

herkeste degisiyor canim.bende ilk bastan beri korunmuyorum, 6 aydir denemelere devam ama olmadi...evet sabir gerektiren birsey....hata bazen ümitsizlige bile kapiliyorsun ve cok üzülüyorsun...allahim insallah isteyen herkese verir :) AMIIINNN

asya adına çok sevindim..allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsin..darısı asbelove un başına inşallah ve tüm isteyenlere...

Benim 4.ayımda oldu. O kadar kısa sürmesine rağmen panik had safhadaydı. Kendine 6 ay zaman ver. Önümüzdeki ay da olmazsa eğer bir doktora danışabilirsin. Doktorlar 1 yıla kadar olmaması normal deyip tedaviye bile gerek görmüyorlar

bende canım. gece mesajı gelmiş görmemişim. sabah 6 da gözlerimi açtım direk gördüm nasıl bastım çığlığı. kociş fırladı yataktan. çok şükür. birlikte çıktık yola sonunda kavuştuk meleklerimize.:)))

gamzecim valla çılgın hatunsun :D

Back