- Konu Sahibi meleksimam
- #19.081
asya hamile:)) asya hamile:))) .... çatladım valla ohh söyledim rahatladım.
Çok sevindim..Tebrik edrim Asyayı..Şimdi sıra asbolvede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))) ooohhhhhhhh yandaaaannnn. anacıım bu göbeklede azıcık zor kıvırılıyor ama. :))))))))))
herkese güzel bir gün. ve umut olsun bu müjdemiz.
Hamiş olan arkadaşlar ayaklarınızı sürtün de bizlerde peş peşe hamiş olarak dökülelim.. Buarada tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınızda nasip etsin inşallahh darısı başımıza..![]()
ne güzel iste canim....kiz erkek belimi ????
korunmayi biraktin hemenmi hamile kaldin,? ne güzel iste canim... :)
Bizde 6 aydan beri istiyoruz ama olmadi, insallah allahim bizede isteyen herkese verir.
Allah herkese nasip etsin. Geçmişi okursanız şimdiki koca göbekli bizlerin bir zamanlar "bu ay da olmadı ühüüüMrb bizde 5 aydır korunmuyoruz daha ewwel 3 yıl kadar süre ile hapla korunmuştum. Şimdi bırakınca hemen kalırım die düşünüordum ama nerden bilebilirdim bu kadar zor olduğunu? En yakın zamanda bizede nasip etsin Rabbim inşallahhtüm isteyen herkezi n kucaklarını doldursun Rabbim..
amiinnn canım. burası uğurlu geldi hepimize. darısı başınıza:)
Mrb bizde 5 aydır korunmuyoruz daha ewwel 3 yıl kadar süre ile hapla korunmuştum. Şimdi bırakınca hemen kalırım die düşünüordum ama nerden bilebilirdim bu kadar zor olduğunu? En yakın zamanda bizede nasip etsin Rabbim inşallahhtüm isteyen herkezi n kucaklarını doldursun Rabbim..
Allah herkese nasip etsin. Geçmişi okursanız şimdiki koca göbekli bizlerin bir zamanlar "bu ay da olmadı ühüüü" diye bir sürü mesaj yazdığımızı göreceksiniz. Şükürler olsun ki teker teker meleklerimizi kavuştuk ve kavuşmaya devam ediyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına
Allah herkese nasip etsin. Geçmişi okursanız şimdiki koca göbekli bizlerin bir zamanlar "bu ay da olmadı ühüüü" diye bir sürü mesaj yazdığımızı göreceksiniz. Şükürler olsun ki teker teker meleklerimizi kavuştuk ve kavuşmaya devam ediyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına
bak bende uun süre hap kullandım. asya daöyle. biraz sabır gerekiyor
canım nekadar zaman sonra oldu peki sizin ? benim 5. ayım ama hala tık tık yok.. normalmi sence? çok panikteyim :18:
Mrb bizde 5 aydır korunmuyoruz daha ewwel 3 yıl kadar süre ile hapla korunmuştum. Şimdi bırakınca hemen kalırım die düşünüordum ama nerden bilebilirdim bu kadar zor olduğunu? En yakın zamanda bizede nasip etsin Rabbim inşallahhtüm isteyen herkezi n kucaklarını doldursun Rabbim..
Benim 4.ayımda oldu. O kadar kısa sürmesine rağmen panik had safhadaydı. Kendine 6 ay zaman ver. Önümüzdeki ay da olmazsa eğer bir doktora danışabilirsin. Doktorlar 1 yıla kadar olmaması normal deyip tedaviye bile gerek görmüyorlarcanım nekadar zaman sonra oldu peki sizin ? benim 5. ayım ama hala tık tık yok.. normalmi sence? çok panikteyim :18:
valla ağladım sabah sabah çok duygulandım şükürler olsun hepimiz kavuştuk meleklerimize
bende canım. gece mesajı gelmiş görmemişim. sabah 6 da gözlerimi açtım direk gördüm nasıl bastım çığlığı. kociş fırladı yataktan. çok şükür. birlikte çıktık yola sonunda kavuştuk meleklerimize.:)))
ay cnm bi yandan da aysa ile mesajlasıyom anam çok sevinidim valla ya nasıl bi huzur çöktü üsütüme anlatmam ya....valla tarif edemiyorum ama ne güzel allahım en kısa zamanda asbelovendda kucağını doldursun inş.