• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok sevindim..Tebrik edrim Asyayı..Şimdi sıra asbolvede

sağol canım. inşallah onunda güzel haberini alacağız. :)

aslında dün öylesine test yaptım. çünkü geçen hafta doktor ilaç verdi, yumurtaizi yok ama hamile olsan bile ilaç sorun değil dedi. yani ben gecikmenin haptan olduğunu biliyordum.. yani dün öylesinneee yaptım kii bir baktım ''ANA!!!'' ÇİFT ÇİZGİ! dedim :D tam o net değildi ki yedek testi de yaptım. onu yapana kadar diğeri baya koyulaştı.

Hala çok şaşkınım. Sağ gösterip, sol vurdu velet :)))

Bu sabah yürüyüşümü yaptım enerjik ve tazeyim. Aldığım haberle de keyfim 10 kat arttı. :32::32:

Asyaaaa tebrik ederim canım Allah muradını verdi. Sıra abselove'umda inşallah. :32::32::32::32::32::32::49::49::49::49::49:

sağol canım benimmm inşallah aranıza katılmışımdır. netleşince haber edecem

benim 8. ayımda. asyanında sanırım bir o kadar var. doğum kontrol hapı etkisi ne kadar yok deselerde vücutta bir çok etkisi oluyor. bende pıhtılaşmada yaptı.

6 sene kullandım bıraktıktan sonra 8. ayda çift gördüm bende.. rahat 6 ay sürüyor doktorlar 3 ay diyor ama bu vücuda göre değişir. arkadaşım hap kullanırken bile hamile kaldı.

$06032013503.webp

umarım doğrudur çünkü ben HAMİLE psikolojisine girdim bile :?

sağol canım. inşallah onunda güzel haberini alacağız. :)

aslında dün öylesine test yaptım. çünkü geçen hafta doktor ilaç verdi, yumurtaizi yok ama hamile olsan bile ilaç sorun değil dedi. yani ben gecikmenin haptan olduğunu biliyordum.. yani dün öylesinneee yaptım kii bir baktım ''ANA!!!'' ÇİFT ÇİZGİ! dedim :D tam o net değildi ki yedek testi de yaptım. onu yapana kadar diğeri baya koyulaştı.

Hala çok şaşkınım. Sağ gösterip, sol vurdu velet :)))

hamilesindir...ama sabah mesaj atınca bi gireyim akşam bakıyım doktora gittimi die..ya offf..kaçırdın desene doktoru

Eki Görüntüle 650806

asyaaaerennnnn canim benimmmm cok sevindimmm adinaaaaa...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnn...cok mutlu oldummm inanki...bu siteye ilk uye oldugumdaa ilk buraya yazdimmm cok sukur hepimizi hamileyiz...allah isteyen herkese nasip etsinnnnnn cok mutlu oldum hyaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::49::49:

:16: aranıza yeni geldim ;) 2 bucuk yıllık evliyim, ben de artık bebişimiz olsun istiyorum. gerçi henüz korunmayı bırakamadım, çok yakında bırakacam inş. midemde polip var onların alınması gerekiyor. ben 7 ay önce dermoid kist ameliyatı oldum, dermoid ameliyatı olup hamile olan var mı?

asyaaaerennnnn canim benimmmm cok sevindimmm adinaaaaa...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnn...cok mutlu oldummm inanki...bu siteye ilk uye oldugumdaa ilk buraya yazdimmm cok sukur hepimizi hamileyiz...allah isteyen herkese nasip etsinnnnnn cok mutlu oldum hyaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::49::49:

sağol cannımm.. :) artık kesinleşti acilden gidip tahlil yaptık :)

kız asya valla diyecek söz bulamıyorum demek ki kısmet bu zamanaymış..cnm benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....bu çok giremem kızlar..anama gidecem çok yazmayın ha

kızlar dünya kadınlar gününde yeni bi dünyam oluyo sanırım çiftt çizgi diye bişey var mış bügün iki test yaptım ikisinde de ÇİFT ÇİZGİ çıktıııııııı :))

Eki Görüntüle 650806

ya kızlarrrr hepinize okadar sevindimkii... :16: anlatamam benim bu ay olmadı biliosunuz.. ama inanın tüm kalbimle sölüorumm çooookkk sevindim hepinize.. siz artık birer sabi sayılırsınız.. ve hamişlerin duaları kabul olur derler.. şimdi sizlerde bize dua etceniz artıkın onlarda hamiş olsun die... :31:
asya bu çift çizgiyi görünce öle duygulandımki... inşallah en yakın zamanda bende bu çift çizgiyi görürümmm inşalllaaahhhhh :16:

hcg 3141 kızzlarrrrrr. Bir tutam cennet var içimde!

kızlar dünya kadınlar gününde yeni bi dünyam oluyo sanırım çiftt çizgi diye bişey var mış bügün iki test yaptım ikisinde de ÇİFT ÇİZGİ çıktıııııııı :))

İkinizi de tebrik ederim kızlar. Hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza.

Asya maşallah değerin de çok iyi, bebek bayağı yol katetmiş :nazar:

İki gündür sabahları çok güzel haberlerle başlıyorum iş gününe sizin sayenizde :54::54::54:

Back