- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.121
kız asya valla diyecek söz bulamıyorum demek ki kısmet bu zamanaymış..cnm benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....bu çok giremem kızlar..anama gidecem çok yazmayın ha
cennetin geldi asya. hadi takvimini de yap bu güzel günde. :))
asyaaaaaa çok sevindimmmmm ay ağlıyorum şuan :)))
kızlar dünya kadınlar gününde yeni bi dünyam oluyo sanırım çiftt çizgi diye bişey var mış bügün iki test yaptım ikisinde de ÇİFT ÇİZGİ çıktıııııııı :))
ya kızlarrrr hepinize okadar sevindimkii...anlatamam benim bu ay olmadı biliosunuz.. ama inanın tüm kalbimle sölüorumm çooookkk sevindim hepinize.. siz artık birer sabi sayılırsınız.. ve hamişlerin duaları kabul olur derler.. şimdi sizlerde bize dua etceniz artıkın onlarda hamiş olsun die...
asya bu çift çizgiyi görünce öle duygulandımki... inşallah en yakın zamanda bende bu çift çizgiyi görürümmm inşalllaaahhhhh
İkinizi de tebrik ederim kızlar. Hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza.
Asya maşallah değerin de çok iyi, bebek bayağı yol katetmiş
İki gündür sabahları çok güzel haberlerle başlıyorum iş gününe sizin sayenizde
kızlar dünya kadınlar gününde yeni bi dünyam oluyo sanırım çiftt çizgi diye bişey var mış bügün iki test yaptım ikisinde de ÇİFT ÇİZGİ çıktıııııııı :))
sağol canım. değerin yüksek olması içimi rahatlattı açıkçası. bugün fırsat bulduğum an doktora gideceğim. kan tahliline gerek yok görürüz demişti doktor ama ben dayanamadım iyiki yapmışım. :)
ya kızlarrrr hepinize okadar sevindimkii...anlatamam benim bu ay olmadı biliosunuz.. ama inanın tüm kalbimle sölüorumm çooookkk sevindim hepinize.. siz artık birer sabi sayılırsınız.. ve hamişlerin duaları kabul olur derler.. şimdi sizlerde bize dua etceniz artıkın onlarda hamiş olsun die...
asya bu çift çizgiyi görünce öle duygulandımki... inşallah en yakın zamanda bende bu çift çizgiyi görürümmm inşalllaaahhhhh
canım olacak inşallah. Benim hala inanamıyor olmamın sebebi bu çift çizgiyi hiç göremeyeceğime çok inanmıştım. Allah beni çok bekletmedi. Ben her nekadar tüp bebek fiyatları almaya başlamış olsam da meğer bebek içimdeymiş :?
Kızlar bilir, benim için bu 5-6 ay çok zor geçti. demek ki bebek tutunacağı zamanı biliyor! tam iş hayatında rahatladığım bir dönemde bana ''merhaba ben geldim!'' dedi. Bide bugün onu görürsem... tamam işte orada dicem.
Olacak, üzme kendini sakın
canım güzel dileklerin için çok tşk. bizler tanıdığımız tüm arkadaşlarımız için dua ediyoruz ki bir kadının tadabileceği en güzel duygu için. Rabbim sanada daha fazla aratmasın.
sağol canımmm inşallah senin ağzından Allahın kulağına.. 5 ay oldu git gide gide kasılıyorum.. Halbuki bukadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim.. Hele derlerdi bu ay da olmadı ağladım,psikolojim bozuldu, beklemek çok zor diye de inanmazdım. Günün geçince alcan bi test bakcan ne var bunda derdim de hiç öle değilmiş.. Daha gün gelmeden bakıyorumm :) olayıncada gene hüsran
takvimin hayırlı olsun bebeeeem.... :))) çok mutluyum :)
Canım sende 5-6 ay sonramı kaldın ? daha ewwel haplamı korunuyordun?
görürsün görürsün merak etme sağlık ve sıhhatle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etcek hayırlısıyla ..
haberlerini bekliyorum canım..
Darısı benim ve isteyen herkezin başına inşallahh...
Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınır mı sizce.
teşekkür ederim canımıniçiii zor oldu ama oldu. sürekli format uygun değil dedi ama başardım
Bir dönem bu uğurlu topiğe ben de yazıyordum, henüz o uğur bana bulaşmadı ama şükür ki sana bulaşmış
Hamile olmana çoooooooooooooook sevindim
değerinde çok yüksek maaşallah
inşallah sağlıkla gelir devamı, ben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım, artık beklemeye gücümüz kalmadı. Regl olmayı bekliyorum şimdi. 1 haftam var ama bugün çamur gibi akıntım oluyor. İki hafta önce rahim filmi çektirmiştim sanırım ondan oldu
Neyse, tekrar gözün aydın
pek yakıştı . asya eren in altınada takviimmm.. maşallaahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?