Ilk çocuğunu düşünenler...

canım olacak inşallah. Benim hala inanamıyor olmamın sebebi bu çift çizgiyi hiç göremeyeceğime çok inanmıştım. Allah beni çok bekletmedi. Ben her nekadar tüp bebek fiyatları almaya başlamış olsam da meğer bebek içimdeymiş :?

Kızlar bilir, benim için bu 5-6 ay çok zor geçti. demek ki bebek tutunacağı zamanı biliyor! tam iş hayatında rahatladığım bir dönemde bana ''merhaba ben geldim!'' dedi. Bide bugün onu görürsem... tamam işte orada dicem.

Olacak, üzme kendini sakın

Son düzenleme:

sağol canım. değerin yüksek olması içimi rahatlattı açıkçası. bugün fırsat bulduğum an doktora gideceğim. kan tahliline gerek yok görürüz demişti doktor ama ben dayanamadım iyiki yapmışım. :)

Son düzenleme:

takvimin hayırlı olsun bebeeeem.... :))) çok mutluyum :)

canım güzel dileklerin için çok tşk. bizler tanıdığımız tüm arkadaşlarımız için dua ediyoruz ki bir kadının tadabileceği en güzel duygu için. Rabbim sanada daha fazla aratmasın.

Canım sende 5-6 ay sonramı kaldın ? daha ewwel haplamı korunuyordun?
görürsün görürsün merak etme sağlık ve sıhhatle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etcek hayırlısıyla ..
haberlerini bekliyorum canım..
Darısı benim ve isteyen herkezin başına inşallahh...

canım güzel dileklerin için çok tşk. bizler tanıdığımız tüm arkadaşlarımız için dua ediyoruz ki bir kadının tadabileceği en güzel duygu için. Rabbim sanada daha fazla aratmasın.

sağol canımmm inşallah senin ağzından Allahın kulağına.. 5 ay oldu git gide gide kasılıyorum.. Halbuki bukadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim.. Hele derlerdi bu ay da olmadı ağladım,psikolojim bozuldu, beklemek çok zor diye de inanmazdım. Günün geçince alcan bi test bakcan ne var bunda derdim de hiç öle değilmiş.. Daha gün gelmeden bakıyorumm :) olayıncada gene hüsran

sakın yitirme enerjini ümidini. gün gelecek sende haberler vereceksin buradan bize. bizlerde çok üzüldük birbirimizi yedik bitirdik burada ama bak çok şükür oldu işte.

6 yıl kadar hap kullandım, haziranda bıraktım. sanırım 8-9 ay olsu bırakalı. muhtemelen etkisi anca geçti? bünyeye bağlı değişiyor.

inşalllaahhhhh :))

Son düzenleme:
Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınır mı sizce.

doktorlar 3 ay sonra diyor ama bence net bir zaman yok. kullanırken hamile kalan da var bıraktıktan aylar sonra kalan da... eğer eşinle birlikte sprm-hormon normalsa olur elbet.

Bir dönem bu uğurlu topiğe ben de yazıyordum, henüz o uğur bana bulaşmadı ama şükür ki sana bulaşmış

Hamile olmana çoooooooooooooook sevindim

değerinde çok yüksek maaşallah

inşallah sağlıkla gelir devamı, ben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım, artık beklemeye gücümüz kalmadı. Regl olmayı bekliyorum şimdi. 1 haftam var ama bugün çamur gibi akıntım oluyor. İki hafta önce rahim filmi çektirmiştim sanırım ondan oldu

Neyse, tekrar gözün aydın

evet canım en sonunda uğur böceği bana da kondu. şimdide sana doğru üflüyorum. bekle uğur böcüğünü :)) değer yüksekmi normal mi çözemedim internette normal gibi ama.. belkide ikiz çıkar belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…