Ilk çocuğunu düşünenler...

eğer eşim benden kredi kartını alırsa sorumlusu sensinnn sen

Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrr

delüler sizi
azcık yavaş gidin daha neler göreceksiniz ole ooooooo
hepsini alsak çocuklar giyemeden büyür valla

hep gönlümden diliyodum allah ım bi kız evlat nasip et. şöyle çiçek gibi çeşit çeşit giydireyim diye.. çok seviyorum naapıım:))yanımdaki arkadaşta diyo çocuk bi giydiğini bidaha giyemeyecek diye.:)))

ya evt çok güzel şeyler var hakketen ya ama azcıkta frenlemek lazım kendimizi

ya evt çok güzel şeyler var hakketen ya ama azcıkta frenlemek lazım kendimizi

haklısın canım. ben daha yeni başladım. evde eşimle giriyoruz net e o hiç duramıyo sağolsun. şunuda alalım bunuda alalım deyip duruyo. bizim evde ben en iyisiyim:))
k.v battaniye üretimine geçmiş durumda. daha şimdiden 3 tane el örgüsü battaniyemiz var..
çift taraflı hırkalar. yelekler. bide düğmelerini pastik içeriyo diye satın almamış eliyle yapmış iplikten. patikler örüyo ayakkabı şeklinde...
ben iyi durumdayım onlara göre:))

valla bacım çoşmuş gidiyosununz hadi bakalım

Kırmızılar, pembeler, cici cici elbiseler. Ayyy çatladım burda. Benim oğluşuma öyle cici şeyler yok malesef

Kırmızılar, pembeler, cici cici elbiseler. Ayyy çatladım burda. Benim oğluşuma öyle cici şeyler yok malesef

kıayamam sana ya kzum senin oğluna görede gömlek pantolon var cnm
şu yetenek sizisinizdeki bateri çalan çocuk vardı ya baha die onun giyimine bayıldım mesala ben
çok tatlıydı sıpa

gamzeeeeeeeeeeeeeeee ay ne sirin seyler almissin prensesineee...allahimmm ne yakisacakkk ayy ben simdiden heyecanlandim yaaaaa

tatlim allahim kismet ederse cinsiyetini ogre ir ogrenmezzz senin yanindayimmm...banadaa gonderirimisin daha sonraaa linkleri almadan duramam bunlariiiiiiiiii

tatlim allahim kismet ederse cinsiyetini ogre ir ogrenmezzz senin yanindayimmm...banadaa gonderirimisin daha sonraaa linkleri almadan duramam bunlariiiiiiiiii

göndermezmiyim hiç.. sen yeterki bebiş ten ve kendinden güzel haberler ver .. istediğin an bulurum hayatım:)

...tsk ederim canim benimm guzel dileklerin icin...hayirlisiyla kucagina alirsin hayatim...

ayyyy tsk ederim canim benimmm...cok mutlu oldummmm ne guzel bir duygu allahim herkese yasatsin...isiririm seni yaaa

hepimiz acısı tatlısıyla bebişlerimiz gelsin diye uğraştık. uğraşıyoruzda. bundan sonrasındada Rabbim Sağlık ve ömür versin bebişlerimizi birlikte haberleşerek büyütelim.
rica ederim canım benim ne demek.
bu akşam dualarımız dileyen bütün arkadaşlarımız için olsun. bizim bebişlerimizde sağlıkla doğsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…