- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.781
ya gamzeeeeeeeeee seni oyucam gösterme bana şunlarııııııııııı kredi kartını alıcak eşim heeeeeeee
eğer eşim benden kredi kartını alırsa sorumlusu sensinnn sen
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrr
beni oyy :))) ama k. kartım kalsın:)))) nasıl alıyorum varya:)))
eğer eşim benden kredi kartını alırsa sorumlusu sensinnn sen
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrr
delüler sizi
azcık yavaş gidin daha neler göreceksiniz ole ooooooo
hepsini alsak çocuklar giyemeden büyür valla
hep gönlümden diliyodum allah ım bi kız evlat nasip et. şöyle çiçek gibi çeşit çeşit giydireyim diye.. çok seviyorum naapıım:))yanımdaki arkadaşta diyo çocuk bi giydiğini bidaha giyemeyecek diye.:)))
ya evt çok güzel şeyler var hakketen ya ama azcıkta frenlemek lazım kendimizi
haklısın canım. ben daha yeni başladım. evde eşimle giriyoruz net e o hiç duramıyo sağolsun. şunuda alalım bunuda alalım deyip duruyo. bizim evde ben en iyisiyim:))
k.v battaniye üretimine geçmiş durumda. daha şimdiden 3 tane el örgüsü battaniyemiz var..
çift taraflı hırkalar. yelekler. bide düğmelerini pastik içeriyo diye satın almamış eliyle yapmış iplikten. patikler örüyo ayakkabı şeklinde...
ben iyi durumdayım onlara göre:))
valla bacım çoşmuş gidiyosununz hadi bakalım
Kırmızılar, pembeler, cici cici elbiseler. Ayyy çatladım burda. Benim oğluşuma öyle cici şeyler yok malesef
Kırmızılar, pembeler, cici cici elbiseler. Ayyy çatladım burda. Benim oğluşuma öyle cici şeyler yok malesef
gamzeeeeeeeeeeeeeeee ay ne sirin seyler almissin prensesineee...allahimmm ne yakisacakkkayy ben simdiden heyecanlandim yaaaaa
tatlim allahim kismet ederse cinsiyetini ogre ir ogrenmezzz senin yanindayimmm...banadaa gonderirimisin daha sonraaa linkleri almadan duramam bunlariiiiiiiiii
göndermezmiyim hiç.. sen yeterki bebiş ten ve kendinden güzel haberler ver .. istediğin an bulurum hayatım:)
ayyyy tsk ederim canim benimmm...cok mutlu oldummmm ne guzel bir duygu allahim herkese yasatsin...isiririm seni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?