Ilk çocuğunu düşünenler...

aminnn csnimmmm aminnn....saglikli hayirli evlatlarimiz olsun cumlemizin..evimizden huzur mutluluk eksik olmasinnn canlarimm...dualarimm hepimizee...

acemi peri erkek bebişler için de cok güzel cici şeyler varr annesiiiiii :)

Ben aldıklarımı resımlerını çekip koyucam su yemegımı yiyimde bir :)

bukombin.com a gir erkek çocukları için yapılan kombinlere bak mükemmel
Çok güzel kombinler varmış. Çok sağol. Birazcık pahalı yalnız
Ayy bunlar da çok güzel. Benimki yaz bebeği olacağı için tulum alamıyorum, elim gitmiyor. Kilosunu boyunu da bilemediğim için diğer kıyafetleri de nasıl alayım bilemiyorum. İleride alacağım inşallah

Kizlar merhaba
Ne kadar guzel seyler almisinuz bebislerinize)
Internettwn alisveriler bebekler icin cok uygun oluyor ama iste dokunmadanda alinmiyor bebeklere.malum yumusak olmasi lazim.kasindirmamasi lazim vs vs..

Biz bu hafta esimle yeni urologumuza gittik. Urolog esimde 1. Dereceden varikosel teshis etti.ve cift tarafli varikosel ameliyati olmasi gerektigini soyledi. Elle muayene etti doppler cektirdi ve bosuna ilac kullanmayin istediginuz tesiri alamazsinuz dedi. Proxceed evicap kullaniyirdu esim.simdi biraktik ve ameliyat icin gun bekliyoruz.hayirlisiyla basarili olur insallh ta yeni jmutlar dolar su mubarek gunde rabbum bize meleklerimizi nasip etsin insallh

Günaydın hanımlar;
dün akşam çıkışta tahlil sonuçlarımı aldık. sonuçları iyi değil.
plt 579 a yükselmiş. Wbc 16.000 de. yani yine reaktif bir durum söz konusu. doktoruma göstermedik henüz.
korkuyorum. plt değeri yüksek . pıhtılaşma sorunumuz başlamış yine. bebeğime bişey olurmu korkusu beni sabaha kadar uyutmadı. dolanıp durdum evin içinde.
çok keyifsizim anlayacağınız.
işyeri hekimmize telefonla haber verdim kan sulandırıcı devam dedi. fakat iğneyede başlanabilir hatta hastaneye alabilir doktorun dedi.
ne güzel gidiyordu oysa.......

hadi cnm hakkında hayırlsı
bunada şükür en azından artık sorun ne onu biliyosun
inş. tedaviniz bir an önce meyvesini veriride
hamileyim dersin sende bize

cnm benim ya hemen inidirme kopçaları
çok iyi bir doktorun var hemen onunla iletişime geç ben ianaıyorum yine herşey yolunda gidecek
annesi
kızımızada bişey olmayacak allahın izniyle
rabbim koruyo meleklerimizi

günaydın kızlar...

gamzecim lütfen moralini hemen bozma..,

dualarımız seninle rabbim yardımcın olur inşallah..herşey yoluna girer..

şu an sana lazım olan şey moral canım

çok sağolun kızlar.
hayırlısı herşeyin ne deyim. kendimi alamıyorum düşünmekten. cumartesiye randevumu alıcam 1 hafta erken olucak ama bir an önce başlansın tedaviye.

bebeğim sağlıkla doğsunda napalım razıyım.

Günaydın kızlar..

Gamze hemen köü düşünme lütfen.İçini ferah tut..Ben inanıyorum bebeğini sağlıkla kucağına alacağına

Daisy aldıkların çok güzel. Minik prensesin sağlıkla ve mutlulukla kullansın

Allahın izniyle bir şey olmaz canım. Kritik dönemi geçtin. Risk varsa bile doktor önlemini alacaktır. İçini ferah tut

Ben yine hasta oldum kizlar. Hem usutmusum hem ishalim Evde dinleniyorum. Insallah bebegime birsey olmaz. Dunden beri dogru durust hareket etmedi yavrucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…