- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.801
hepimiz acısı tatlısıyla bebişlerimiz gelsin diye uğraştık. uğraşıyoruzda. bundan sonrasındada Rabbim Sağlık ve ömür versin bebişlerimizi birlikte haberleşerek büyütelim.
rica ederim canım benim ne demek.
bu akşam dualarımız dileyen bütün arkadaşlarımız için olsun. bizim bebişlerimizde sağlıkla doğsun.
Çok güzel kombinler varmış. Çok sağol. Birazcık pahalı yalnızbukombin.com a gir erkek çocukları için yapılan kombinlere bak mükemmel
Ayy bunlar da çok güzel. Benimki yaz bebeği olacağı için tulum alamıyorum, elim gitmiyor. Kilosunu boyunu da bilemediğim için diğer kıyafetleri de nasıl alayım bilemiyorum. İleride alacağım inşallahEki Görüntüle 614255 Eki Görüntüle 614262 Eki Görüntüle 614258 Eki Görüntüle 614263 Eki Görüntüle 614264 Eki Görüntüle 614265
evdeyim şöyle bi bakıım dedim acemi annemiz üzülmüş. bak sanada neler buldum. oğluşuna:)))
çok tatlılar
Hımm güzel fikir
Eki Görüntüle 614371 Eki Görüntüle 614388 Eki Görüntüle 614389 Eki Görüntüle 614390 Eki Görüntüle 614391 Eki Görüntüle 614392 Eki Görüntüle 614393 Eki Görüntüle 614394 Eki Görüntüle 614395 Eki Görüntüle 614396 Eki Görüntüle 614397 Eki Görüntüle 614398 Eki Görüntüle 614387 Eki Görüntüle 614385 Eki Görüntüle 614372 Eki Görüntüle 614377 Eki Görüntüle 614375 Eki Görüntüle 614376 Eki Görüntüle 614378 Eki Görüntüle 614379 Eki Görüntüle 614380 Eki Görüntüle 614381 Eki Görüntüle 614382 Eki Görüntüle 614383 Eki Görüntüle 614384 Eki Görüntüle 614400
kızlar bunlar şimdilik cicilerimiz :) biz şimdilik gerekli şeyleri aldık yaz bebeği olcak prensesim gerekli şeyler bitsinnn gereksiz ama hosuma giden bi cok sey alcam daha
Kizlar merhaba
Ne kadar guzel seyler almisinuz bebislerinize)
Internettwn alisveriler bebekler icin cok uygun oluyor ama iste dokunmadanda alinmiyor bebeklere.malum yumusak olmasi lazim.kasindirmamasi lazim vs vs..
Biz bu hafta esimle yeni urologumuza gittik. Urolog esimde 1. Dereceden varikosel teshis etti.ve cift tarafli varikosel ameliyati olmasi gerektigini soyledi. Elle muayene etti doppler cektirdi ve bosuna ilac kullanmayin istediginuz tesiri alamazsinuz dedi. Proxceed evicap kullaniyirdu esim.simdi biraktik ve ameliyat icin gun bekliyoruz.hayirlisiyla basarili olur insallh ta yeni jmutlar dolar su mubarek gunde rabbum bize meleklerimizi nasip etsin insallh
Günaydın hanımlar;
dün akşam çıkışta tahlil sonuçlarımı aldık. sonuçları iyi değil.
plt 579 a yükselmiş. Wbc 16.000 de. yani yine reaktif bir durum söz konusu. doktoruma göstermedik henüz.
korkuyorum. plt değeri yüksek . pıhtılaşma sorunumuz başlamış yine. bebeğime bişey olurmu korkusu beni sabaha kadar uyutmadı. dolanıp durdum evin içinde.
çok keyifsizim anlayacağınız.
işyeri hekimmize telefonla haber verdim kan sulandırıcı devam dedi. fakat iğneyede başlanabilir hatta hastaneye alabilir doktorun dedi.
ne güzel gidiyordu oysa.......
Allahın izniyle bir şey olmaz canım. Kritik dönemi geçtin. Risk varsa bile doktor önlemini alacaktır. İçini ferah tutGünaydın hanımlar;
dün akşam çıkışta tahlil sonuçlarımı aldık. sonuçları iyi değil.
plt 579 a yükselmiş. Wbc 16.000 de. yani yine reaktif bir durum söz konusu. doktoruma göstermedik henüz.
korkuyorum. plt değeri yüksek . pıhtılaşma sorunumuz başlamış yine. bebeğime bişey olurmu korkusu beni sabaha kadar uyutmadı. dolanıp durdum evin içinde.
çok keyifsizim anlayacağınız.
işyeri hekimmize telefonla haber verdim kan sulandırıcı devam dedi. fakat iğneyede başlanabilir hatta hastaneye alabilir doktorun dedi.
ne güzel gidiyordu oysa.......
Ben yine hasta oldum kizlar. Hem usutmusum hem ishalimEvde dinleniyorum. Insallah bebegime birsey olmaz. Dunden beri dogru durust hareket etmedi yavrucum
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin kuzu bi ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?