• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar:

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.

Kızlar bu gece rüyamda dogum suyum gelmiş ama nasıl şaşırıyorum ne yapıcagımı anlatamam uyandım hala elim ayağım titriyordu çok fenaydı :)

Nuba göre benim kıza benziyor...Ama ben erkeğe alıştırayım kendimi malum haziran annelerinde kız denilip şimdi erkek denenler var..Benim direk erkek..:1:
Bu yıl kız o kadar az ki canım. Erkek genelde. Bakalım seninki ne olacak

Kızlar bu gece rüyamda dogum suyum gelmiş ama nasıl şaşırıyorum ne yapıcagımı anlatamam uyandım hala elim ayağım titriyordu çok fenaydı :)
Sağol canım. İnşallah öyle kötü rüyalar görmem

Doktor sorunum da bitti inşallah. Çok beğendim yeni doktorumu, hatta bayıldım. İlgi gösterdi, rahatlamamı sağladı. En çok beklediğim şey buymuş demek ki

Eşimin yengesi demiştiki şimdi sen hergece rüyanda doğurursun...Kızlar bu rüyalara hazırlıklı olmalıyız sanırım

Bu yıl kız o kadar az ki canım. Erkek genelde. Bakalım seninki ne olacak

Sağol canım. İnşallah öyle kötü rüyalar görmem

Doktor sorunum da bitti inşallah. Çok beğendim yeni doktorumu, hatta bayıldım. İlgi gösterdi, rahatlamamı sağladı. En çok beklediğim şey buymuş demek ki

sen yinemi doktor değiştirdin kız

Eşimin yengesi demiştiki şimdi sen hergece rüyanda doğurursun...Kızlar bu rüyalara hazırlıklı olmalıyız sanırım

Evet ben ilk defa boyle bir rüya gördüm ve aklımda bile yoktu düşünmedim hiç ama gördüm kalktım elim ayagım titriyordu hehehe :) ve evde tektim komsularımı cagırıyordum . en buyuk korkum o zaten evde tekken sancımın olması herkes calısıyor etrafımda gunduz olursa tek basına hastanedeyım malesef

uzun süredir beğenerek takip ediyordum aslında ama henüz bebek yapmaya karar verdim o yüzden bu süreç boyunca bilgi ve tecrübe sahibi olanlarla irtibat kurmak istedim. evleneli 4 ay oldu aslında önce ertelemeyi düşünüyorduk sonra bunun gereksiz olduğuna karar verdik :) şimdi gebelik öncesi hazırlıklara başlamam gerekiyor doktor seçimi kontroller folik asit, vitamin takviyeleri vs..

önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hayatım. bütün tetkiklerini yaptır eşinle birlikte gidin doktora. bu yola yalnız çıkma..

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar:

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

:))))))))))))))
Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin prensini hayatım.
bende çok heyecanla bekliyorum.:)

Bende meleğimi istiyorum 4 ay önce düşük yaptım 4 haftalıkken 2 gün önce doktora gttm folbiol ve duphaston verdi bu ilaçlarla hamile olan warmı 1.5 yıldır bekliyrm

geçmiş olsun canım. bir çoğumuz buraya yazmaya başladığımızda yalnızdık. şimdi meleklerimiz bizimle. inş seninde oalcak. bende çok ağır bir tedavi süreci geçirdim. k.t aldım.
ve yumurtalıklar alarm veriyo diye doktorum bağırırken hamile kaldım.umudunu yitirme. öyle küçük ayrıntılarla kafanı doldurma

valla cnm galiba hepimiz oğlan doruucaz ya böle giderse
çevremdeki herkes bu sene ya erkek doğurdu yada bekliyo

benim koca şimdiden oğlan napıyo falan diye sevmeye başladı.. sinir oluyorum o öyle yaptıkça. nub hatırladım cumartesi biraz net görünür sanırım.
olmazsa buradan paylaşayım bakalım ne diyecek kızlar:)

olacak inş hayatım. işte bu yol malesef kimine çok kısa kimine çok uzun oluyor.
içim çok rahat. inan bana sanki bi gün sen buradan basbas ilan edicen.

inşallah bebeğim inşallah o kadar çok istiyorum ki eşimde benim bu isteğimi gördükçe bişeyler yapmaya çalışıyor zavallım
çok seviyorum ben kocişimiiiiii:16::16::16::16::16:

inşallah bebeğim inşallah o kadar çok istiyorum ki eşimde benim bu isteğimi gördükçe bişeyler yapmaya çalışıyor zavallım
çok seviyorum ben kocişimiiiiii:16::16::16::16::16:

ne güzel :)) yalnız değilsin .. kocanı seviyorsun. belliki oda seni çok seviyor. ve Allah tan ikinize ait bir parça istiyosunuz. ne kadar güzel..

ne güzel :)) yalnız değilsin .. kocanı seviyorsun. belliki oda seni çok seviyor. ve Allah tan ikinize ait bir parça istiyosunuz. ne kadar güzel..

evet canımmmm öyle tabiiiii çok şükür birbirimize destek olmasa bunlar çekilmez ki hayırlısıyla bebişimizde gelince çok daha iyi olacak inşallah :16::16:

cumartesi kontolümüz var.:))) çok heyecanlıyım yine:)) ultrason odasına girip sedyeye uzanıp. bebeğimi görüp iyi olduğunu öğrenene kadar da rahatlayamıyorum. gün yaklaştıkça hep aynı şeyi yaşıyorum. keşke hareketlerini bir an önce hissedebilsem.. şimdiden konuşmaya başladık sıpamla. :)

Back
X