• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

pantolonlarım olmuyor.
tayt giyiyorum akşama doğru beli sıkıyor.
geniş şeyler giymekten oldum olası hoşlanmam. mini elbiselerim tuniklerim boynu bükük kaldı...
daha 10. hafata:(((

canım benimde sabahları bi şy yok ama akşama dogru göbüş şişiyo..:)

hiç kilo almamışım ama bende pantolonlarımı giyemiyorum..

hamile taytıyla pantolonu aldım belide ayarlı ya iice sıkıyorum baya bi zamanda giyerim galiba.tavsiye ederim hem rahat oluyo hemde insanı moda sokuyo:8:

bende normalde bol şeyler giymeyi hiç sevmem hep daracık kıyafetlerim şimdi 5 grlık bebiş sıgmıyo diye eşim dalga geçiyo:51:

selam güzel anneler anne adayları ve anne olmak için kalbi çarpan hanımlar. nasılsınız? çok uzun oldu girmedim foruma ama okudum ara ara sizi. güllümsün gamze daisy ozzy acemi peri nasıl gidiyor hamilelik:21:? daisy kızın olacak sanırım çok sevindim ben çok severim kız bebekleri cici bici:) ilk çocuğun kız olması gerçekten çok avantajlı olur diye düşünüyorum.

kafamı çok karıştırdığım için girmedim bünyemi biraz rahat bırakayım dedim iyi de oldu aslında.

kızlar adetim 2 gün gecikti test falan yapmadım ümitli değilim çünkü bu ay eşim genelde hep şehir dışındaydı bi türlü çalışamadık :). sadece muhtemel yumurtlamaya yakın 1 kere ilişki oldu o da nokta atışı değildir herhalde :) o yüzden kırmızıları bekliyorum. iyi bakın kendinize öptüm :)

selam güzel anneler anne adayları ve anne olmak için kalbi çarpan hanımlar. nasılsınız? çok uzun oldu girmedim foruma ama okudum ara ara sizi. güllümsün gamze daisy ozzy acemi peri nasıl gidiyor hamilelik:21:? daisy kızın olacak sanırım çok sevindim ben çok severim kız bebekleri cici bici:) ilk çocuğun kız olması gerçekten çok avantajlı olur diye düşünüyorum.

kafamı çok karıştırdığım için girmedim bünyemi biraz rahat bırakayım dedim iyi de oldu aslında.

kızlar adetim 2 gün gecikti test falan yapmadım ümitli değilim çünkü bu ay eşim genelde hep şehir dışındaydı bi türlü çalışamadık :). sadece muhtemel yumurtlamaya yakın 1 kere ilişki oldu o da nokta atışı değildir herhalde :) o yüzden kırmızıları bekliyorum. iyi bakın kendinize öptüm :)

Merhaba umarım iyisindir.adetin 1-2 gün daha geçerse kan testi yaptır derim belki nokta atışı olmuştur;)

Son düzenleme:

slm tekrar hoşgeldin diyelim o zaman..hamilelik iyi gidiyo allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok..darısı isteyen herkese olsun inşallah..

senin adet gecikmesine gelincede umutsuz olma kısmet bu işler hiç ummadıgın bi anda güzel haberi alabilirsin..yeter ki allah kısmet etsin..en kısa zamanda bebişine kavuşman dilegiyle..kendine çok iyi bak ugra gene :3:

arkadaşlar ne olur yardım edin bana iki saat önce predictorun testini yaptım birinci çizgi 3-4 dk içinde belirginleşti ikinci çizgi baya sonra varla yok arası çıktı ne yapmam gerek

arkadaşlar ne olur yardım edin bana iki saat önce predictorun testini yaptım birinci çizgi 3-4 dk içinde belirginleşti ikinci çizgi baya sonra varla yok arası çıktı ne yapmam gerek

Merhaba büyük ihtimalle hamilesin ikinci silik çıksa bile hamile sayılıyorsun ama pazartesi kan testi yaptırmanı öneririm.haberini bekleyeceğiz inş hamişsindir.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar
Sayfalarca yazmissinizdir diyordum ama az yazmissiniz. Eski hizini kaybetti topik

Bebegimle ben iyiyiz. Safak sayiyoruz birbirimizi gormek icin. Safak: 4 :32:
kızlar kan testim 40.83 çıktı hamileyim bende
Canim cok ama cok sevindim. Hayirlisiyla al kucagina

Bende bebek istiyorum arkadaslar 1.5 yıldır ugrasıyoruz ama olmuyor.. eşimle ikimizinde hiç bir sorunu yok hersey gayet iyi.. doktorum bile artık gelme sende bişey yok dedi... hiç bi sorun olmadıgı halde bebegimizin olmaması bizi üzüyor, bi de etrafımızdakiler iyice canımı sıkıyor... bi arkadasım stresden olmaz diyo... kafam çok karısık ve ne yapacagımı artık bilmiyorum... ALLAH bebek isteyen herkesin tez zamanda yavrusunu versin..inş.. tabi benimde

bence acele etme biraz daha bekle en azından adetinin gecikmesini beklersen daha net bi sonuç alırsın..bence kan tahlili yaptırmadan testi tekrarla..umarım hamilesindir..:emir_bebek:

bende beklemeyi düşünüyordum ama bugun kahverengi tonunda lekeler geldi korkuyorum netten baktım yerleşme kanaması veya düşük olabilirmiş yarın doktora gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz :(

geçmiş olsun bendede öyle oldu 3 ay yatmam gerektı yattım cok şükür şimdi 3 aylık bir kızım var darısı sana inşallah..

günaydın kızlar. hepimiz için güzel bir hafta olsun. Ben bir kaç gün çok yoğun olucam. arada bakarım yazdıklarınıza. öpüyorum hepinizi

Back
X