- Konu Sahibi meleksimam
- #17.661
saol cnm amın darısı başınıza...
evet cnm harekt cok onmlı hıcbır rısk yok ise eger...
amin canım hamiş olmak isteyen herkesin darısı başına
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm amın darısı başınıza...
evet cnm harekt cok onmlı hıcbır rısk yok ise eger...
pantolonlarım olmuyor.
tayt giyiyorum akşama doğru beli sıkıyor.
geniş şeyler giymekten oldum olası hoşlanmam. mini elbiselerim tuniklerim boynu bükük kaldı...
daha 10. hafata((
selam güzel anneler anne adayları ve anne olmak için kalbi çarpan hanımlar. nasılsınız? çok uzun oldu girmedim foruma ama okudum ara ara sizi. güllümsün gamze daisy ozzy acemi peri nasıl gidiyor hamilelik? daisy kızın olacak sanırım çok sevindim ben çok severim kız bebekleri cici bici:) ilk çocuğun kız olması gerçekten çok avantajlı olur diye düşünüyorum.
kafamı çok karıştırdığım için girmedim bünyemi biraz rahat bırakayım dedim iyi de oldu aslında.
kızlar adetim 2 gün gecikti test falan yapmadım ümitli değilim çünkü bu ay eşim genelde hep şehir dışındaydı bi türlü çalışamadık :). sadece muhtemel yumurtlamaya yakın 1 kere ilişki oldu o da nokta atışı değildir herhalde :) o yüzden kırmızıları bekliyorum. iyi bakın kendinize öptüm :)
selam güzel anneler anne adayları ve anne olmak için kalbi çarpan hanımlar. nasılsınız? çok uzun oldu girmedim foruma ama okudum ara ara sizi. güllümsün gamze daisy ozzy acemi peri nasıl gidiyor hamilelik? daisy kızın olacak sanırım çok sevindim ben çok severim kız bebekleri cici bici:) ilk çocuğun kız olması gerçekten çok avantajlı olur diye düşünüyorum.
kafamı çok karıştırdığım için girmedim bünyemi biraz rahat bırakayım dedim iyi de oldu aslında.
kızlar adetim 2 gün gecikti test falan yapmadım ümitli değilim çünkü bu ay eşim genelde hep şehir dışındaydı bi türlü çalışamadık :). sadece muhtemel yumurtlamaya yakın 1 kere ilişki oldu o da nokta atışı değildir herhalde :) o yüzden kırmızıları bekliyorum. iyi bakın kendinize öptüm :)
arkadaşlar ne olur yardım edin bana iki saat önce predictorun testini yaptım birinci çizgi 3-4 dk içinde belirginleşti ikinci çizgi baya sonra varla yok arası çıktı ne yapmam gerek
Canim cok ama cok sevindim. Hayirlisiyla al kucaginakızlar kan testim 40.83 çıktı hamileyim bende
Merhaba büyük ihtimalle hamilesin ikinci silik çıksa bile hamile sayılıyorsun ama pazartesi kan testi yaptırmanı öneririm.haberini bekleyeceğiz inş hamişsindir.
ama adetime 1 hafta var
ama adetime 1 hafta var
bence acele etme biraz daha bekle en azından adetinin gecikmesini beklersen daha net bi sonuç alırsın..bence kan tahlili yaptırmadan testi tekrarla..umarım hamilesindir..![]()
geçmiş olsun bendede öyle oldu 3 ay yatmam gerektı yattım cok şükür şimdi 3 aylık bir kızım var darısı sana inşallah..
günaydın bayanlar
karlı bir ankara sabahına uyandım
hala üşüyorum bea
ya valla bu sene hiç ole düşünemedim
hava soğuk bole giderse buza çekecek
kayıp düşecem die aklım çıktı işe gelene kadr