- Konu Sahibi meleksimam
- #17.641
:))) evet susam olsun valla. öyle seslenelim sıpama:)
hayırlısıyla doğsun da yiyeceğiz onu bizzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) evet susam olsun valla. öyle seslenelim sıpama:)
hayırlısıyla doğsun da yiyeceğiz onu bizzzzz
kahvaltılık:))))))).... inş hayatım. çok heyecanlıyım şimdiden.
olmaz mı güzelimmmmm ben sea arkadaşımızın yazdıklrını okuyunca duygulandım senin içinde hissediyorsun görüyorsun duyuyorsun Allahımın izniyle kucağına da alacaksın az kaldıııı
bende acaip heyecanlıyım artık tüp bebeğe karar kıldık bizde biliyorsun eşim karyotipi verirken tüm testleri de oraya bıraktığı için kızmıştım geçen gittik aldık
Ben o gün bir dumur daha yaşadım meğerse ben yanlış yere bakıyormuşum. Bizim sayımız normalde 8milyon değil 2milyonmuş değerlendirmem gereken kısım oymuş araştırık biraz bu şartlarda normal yolla olmayacağını biliyoruz artık şimdi rapor almak için başvuracağız inşallah
pantolonlarım olmuyor.
tayt giyiyorum akşama doğru beli sıkıyor.
geniş şeyler giymekten oldum olası hoşlanmam. mini elbiselerim tuniklerim boynu bükük kaldı...
daha 10. hafata((
hadi hayırlısı olsun hayatım. seninde bize müjdeyi vereceğin günler gelecek.
mrb canım. bende 2 gündür yoktum. evde dinlendim biraz. bebişim 10. haftada henüz.cinsiyeti belli olmadı. çok şükür sağlıklı.
sen nasılsın
slm cnm nasılsın?yoktun dinlenmişsin iyi yapmışsın.bebişinin cinsiyetini bir an önce öğrenirsin umarım ve inş kızdır![]()
kıyamammmm canımmmmm doğumdan sonra girersin içlerine üzülmeee güzelimmmmmm
evet canımmmm..............
İnşallah canım belki ikiz olurrr belli mi olur![]()
canım konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun dilemek istedim. temizlerken zararmı verildi acaba yada tam temizlenemedimi bu iki soru geldi aklıma. doktorun açıklamıyormu.
dimi yaaa... bak tüp bebekte ikiz ihtimali çok yüksek.:))) baloncuğum çıktı. ahhh asya olaydı.
kızlar size doyum olmaz. benim çıkmam lazım. sağlık ocağına aile hekimime uğrayacağım . takip için kayıt yaptırmam gerekiyormuş. iyi hafta sonları herkese:)
evet evet hadi hayırlısı deyip şu karyotip çıkınca işlemlere başlayacağız inşallahhhh
düşünebiliyormusun beni saç baş dağılmış bi tarafta birisi bi tarafta öbürü amaninnnnnn![]()
inşallaaaaahhhhhhhhhh:))))))))))))))))
cnm ben 20 kg aldım ama hamılelgımın buyuk kısmı yaz ayında gectıgı ıcın terlemekten yaz donemnde kılo alımım cokcok azdı eylul ekın kasım ozellkle son ayımda aldım kılonun cogunu ve ben hep yurudum 20 kg aldım ama kılo deıl bnm ayakalrım bacakalrım cok şişmşti şişlk vardı ben dogumdan 1 hafta snra tartıya cıktım 15 kg gtmş eşimle şok olduk bnde hıc gobek kalmadı dıyebılırım (norml dogumun faydası ) bıde ıc karnım genış mş o yuzden cok az catlagım var karnmda onlarıda sıkıntı etmıorum sana tavsıyem norml dogum ıstıosun ve hıc bır duşuk tehlıken vs.. yok ıse evının ışını kendın yap harek et norml yaşantında nasılsan yanı ben hep yaptm bebegn donmesıne bıle yardmcı oluo aman hamıleym hıc bışı yapmayım deme yap ama dkkatlı yap agır kalmadı yukarlara uzanma atlayp zıplama yeter herşey guzel olur emın olur..
merhaba sea bebeğini sağlıkla,mutlulukla ve analı babalı büyütmen dileğiyle.
bu yazdıkların konusunda sana katılıyorum bebek için ve doğum için faydalı oluyor tabi risk yoksa yapılmalı
olmaz mı güzelimmmmm ben sea arkadaşımızın yazdıklrını okuyunca duygulandım senin içinde hissediyorsun görüyorsun duyuyorsun Allahımın izniyle kucağına da alacaksın az kaldıııı
bende acaip heyecanlıyım artık tüp bebeğe karar kıldık bizde biliyorsun eşim karyotipi verirken tüm testleri de oraya bıraktığı için kızmıştım geçen gittik aldık
Ben o gün bir dumur daha yaşadım meğerse ben yanlış yere bakıyormuşum. Bizim sayımız normalde 8milyon değil 2milyonmuş değerlendirmem gereken kısım oymuş araştırık biraz bu şartlarda normal yolla olmayacağını biliyoruz artık şimdi rapor almak için başvuracağız inşallah
slm. çok iyiyim. bizde kız istiyoruz ama hayırlısı. önümüzdeki hafta kontrol var belli olurmu bilemiyorum. haber veririm.
slm. çok iyiyim. bizde kız istiyoruz ama hayırlısı. önümüzdeki hafta kontrol var belli olurmu bilemiyorum. haber veririm.