- Konu Sahibi meleksimam
- #17.621
o duyguyu yaşamak lazım:))) çok güzel anlatmışsın güldürdün beni. çok tatlısın. bebeğin sağlıklımı. doğum normalmi sezeryanmı. anlatırmısın biraz.
anlatım cnm tahmını dogum tarıhımız 27 kasımdı ama herkes kız bebek erken gelır dedı dedı ama olmadı benım kızım inatla gelmedı :) ve dr um artık en son kontrolumzde artık almamız lazım dedı salı gunuydu ve 30 kasım cuma gunu hastaneye yatış yap dedı heyecan başladı tabı :) sabah 9da hastaneye yatış işlemlerı falan yapıldı odam gosterıldı ve saat 10da sunı sancı verılmeye başlandı cunku herşey normal ve bende ısrarla normal dogum ıstıorum dr umda onun ıcın hıc zorlamıo benı bebegın zaten 3 kg en fazla 3 200 dogar korkma rahat dogurursun deyıp arada gelıp parmaklayıp yanı acıklıga bakıp gdıo adam :) sunı sancı kadar kotu bışı yok duydugum kadaryla normal kndılıgınden gelen sancı aralklarla olurmuş benım sancım gelmedıgınden sunı sancı da hıc aralk olmadı sureklı bır sancı duşunun o şeklde yanı nyse ben yıne o gune dondum yazarda yazarım artıkk :) sureklı ebeler ve dr um gelıp acıklıga bakıyorlar ve en son saat 4 u ceyrek geçe dr um geldı tekrar muayene ıcın baktıı oooo 9 cm olmuş hemen dogumhaneye demesyle benı goturmelerı bır oldu ama ben artık sancıdan aglıorum yanı :) nyse cıkardılar catala dr geldı ve 1 2 3 şmdı herşey senın elınde cabuk btmesını ıstıosan tum gucunle ıkınıosun dedı bana bnde artık can havlıyleee ıkındımm ama olmadı bıdaha dedı ıkındım ve bagrdım dr hanı bebek ırı deıldı neden cıkmıo dıe bagrdım tabı cevap yok adam ışını yapıo :) en son nefesım yetmedı ve ıkınmam yavaşladı 2.ıkınmam da dr dedı gucu yetmıo destek ver dedı ebe karnıma bı bastrdı veee lonk dıe kızım cıktııı saat 16.40 da:)) ayy omu dogdu benmı anlamadım anında sancı mancı hıc bışı kalmadı kızımı azıcık gosterıp yıkamaya goturduler dr bnmle baya ugraştı snradan dıkış falan derken ben 5 ı gecerken odama geldım ve ogrendım kı kızım 3 bucuk kg 55 cm boyundaymş neden kolay ckmadıgı bellı olduu:) norml dogum bıraz zor yalan soleyemem ama snrası harıka kzlar tavsıyem korkmayn ve normal dogurun herşey yolunda olduktan snra tabıı hepınız saglklı dogumlar dılerım