- Konu Sahibi meleksimam
- #17.581
herkese günaydın
nasılsınız kızlar?
Günaydın cnm iyilik sen nasılsın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın
nasılsınız kızlar?
Günaydın cnm iyilik sen nasılsın ?
iyiyim pcde surf yapıyorum yılbaşı yaklaşıyor hediye bakıyorum,sen?
Oh iyisin :) bende okuldayim soğuk havada
günaydın kızlar...![]()
Oh iyisin :) bende okuldayim soğuk havada
oufff bugun mıdem cok kotu devamlı uyku modu o yetmezmiş gibi birde hemen bina bitişiğimze bina yapıyorlar sesten beynım kaldırmıyorrrrrrrrrrrrr sıkıldım yatek sabretme sebebım evım sıcak olur bıraz dahaaaa bebişim gelene kadar bıtecek inşş
Gurbet kız ne okuyosun canım ve nerd ebu arada bide çalışıyormuşsun ne iş yapıyorsun bend esenin gibiyim de o yüzden dikkatimi çektii ii dersler canım:):)
günaydın nasılsın?
oufff bugun mıdem cok kotu devamlı uyku modu o yetmezmiş gibi birde hemen bina bitişiğimze bina yapıyorlar sesten beynım kaldırmıyorrrrrrrrrrrrr sıkıldım yatek sabretme sebebım evım sıcak olur bıraz dahaaaa bebişim gelene kadar bıtecek inşş
evet hava da soguk cimcimem yapsın yapsınnnnn yerim ben onu zaten çok özledimmmmmmmmmmmmmm :)geçmiş olsun canım cimcimen yapıyordur)
allah sabır versin o ses berbat birşey dayanılmıyor bu soğukta dışarıda çıkamazsın
inş canım daha sıcak olur evin
ev konusunda allah sabır versin gerçekten evin huzuru için ortam çok önemli..ama senden daha beter durumdayım ben ev konusunda cadde üstünde evim ve evin hemen altında dükkanlar var..sabah 6 kepenkler açılır falan ..ama daha kötüsü yazın alt katımız cafe diye tuttugumuz yer şu an balık pişirip satıyo..camlar kapalı olmasına ragmen ev duman altı ve igrenç kokuyo...bu hamile halimle valla sabrımla oturuyorum..lojman çıkıcak 3-4 aya diye sıkıyoruz dişimizi..
kızlar kan testim 40.83 çıktı hamileyim bende
kızlar kan testim 40.83 çıktı hamileyim bende
kızlar nasılsınız?günler geçio var mı gelişmesi olan anlatın da şenlenelim:)
gamzeeee kaç aylık oldu cinsiyeti belli oldu mu bebişin?