• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

oufff bugun mıdem cok kotu devamlı uyku modu o yetmezmiş gibi birde hemen bina bitişiğimze bina yapıyorlar sesten beynım kaldırmıyorrrrrrrrrrrrr sıkıldım ya :47: tek sabretme sebebım evım sıcak olur bıraz dahaaaa bebişim gelene kadar bıtecek inşş

oufff bugun mıdem cok kotu devamlı uyku modu o yetmezmiş gibi birde hemen bina bitişiğimze bina yapıyorlar sesten beynım kaldırmıyorrrrrrrrrrrrr sıkıldım ya :47: tek sabretme sebebım evım sıcak olur bıraz dahaaaa bebişim gelene kadar bıtecek inşş

geçmiş olsun canım cimcimen yapıyordur;))
allah sabır versin o ses berbat birşey dayanılmıyor bu soğukta dışarıda çıkamazsın
inş canım daha sıcak olur evin

Son düzenleme:
Gurbet kız ne okuyosun canım ve nerd ebu arada bide çalışıyormuşsun ne iş yapıyorsun bend esenin gibiyim de o yüzden dikkatimi çektii ii dersler canım:):)

Canım yazdığını daha yeni gördüm kusura bakma sayfa da takip etmek zor oluyor gündüzleri telefondan girdiğim icin . Sosyal danışman uzmanlığı üzerinde okuurum , ve yanın ek is olarak çalışıyorum . Sen ne okuyorsun ?

ev konusunda allah sabır versin gerçekten evin huzuru için ortam çok önemli..ama senden daha beter durumdayım ben ev konusunda cadde üstünde evim ve evin hemen altında dükkanlar var..sabah 6 kepenkler açılır falan ..ama daha kötüsü yazın alt katımız cafe diye tuttugumuz yer şu an balık pişirip satıyo..camlar kapalı olmasına ragmen ev duman altı ve igrenç kokuyo...bu hamile halimle valla sabrımla oturuyorum..:5::5:lojman çıkıcak 3-4 aya diye sıkıyoruz dişimizi..

geçmiş olsun canım cimcimen yapıyordur;))
allah sabır versin o ses berbat birşey dayanılmıyor bu soğukta dışarıda çıkamazsın
inş canım daha sıcak olur evin
evet hava da soguk cimcimem yapsın yapsınnnnn yerim ben onu zaten çok özledimmmmmmmmmmmmmm :)

ev konusunda allah sabır versin gerçekten evin huzuru için ortam çok önemli..ama senden daha beter durumdayım ben ev konusunda cadde üstünde evim ve evin hemen altında dükkanlar var..sabah 6 kepenkler açılır falan ..ama daha kötüsü yazın alt katımız cafe diye tuttugumuz yer şu an balık pişirip satıyo..camlar kapalı olmasına ragmen ev duman altı ve igrenç kokuyo...bu hamile halimle valla sabrımla oturuyorum..:5::5:lojman çıkıcak 3-4 aya diye sıkıyoruz dişimizi..

evet cok önemli sese zaten tahammülüm yok bina yapmaları o sesler beynimi kemiriyor . Balık kokusu demişsin allahdan o yok bizde ama bizimde sizden eksiğimiz yok gibi bişi apartmanımızda en altta oturan bayan gelınıyle yasıyor nasıl yemek yapıyor yemegı dısardamı yapıyor hiç bilmiyorum apartman oldugu gıbı onun yaptıgı yemekler birde tursu filan kavurmuyor mu deliricem ama senınkı tabı daha fenaymış benımkı en azından saat 7,30 da basklıor senınkı 6 ymıs bir saat bir saattır dımii ınsss lojman olayıo hallolurda rahat edersınz inş bizde ev alırız dua edıyrum rabbımden tek isteğim 1+1 de olsa kendı evım olsunnn

kızlar nasılsınız?günler geçio var mı gelişmesi olan anlatın da şenlenelim:)
gamzeeee kaç aylık oldu cinsiyeti belli oldu mu bebişin?

evet cok önemli sese zaten tahammülüm yok bina yapmaları o sesler beynimi kemiriyor . Balık kokusu demişsin allahdan o yok bizde ama bizimde sizden eksiğimiz yok gibi bişi apartmanımızda en altta oturan bayan gelınıyle yasıyor nasıl yemek yapıyor yemegı dısardamı yapıyor hiç bilmiyorum apartman oldugu gıbı onun yaptıgı yemekler birde tursu filan kavurmuyor mu deliricem ama senınkı tabı daha fenaymış benımkı en azından saat 7,30 da basklıor senınkı 6 ymıs bir saat bir saattır dımii ınsss lojman olayıo hallolurda rahat edersınz inş bizde ev alırız dua edıyrum rabbımden tek isteğim 1+1 de olsa kendı evım olsunnn[/QUOTE]

ya o yemek kokusuda bi fena oluyor..benim ankaradaki evimdede komşuların yemek kokuları oldugu gibi mutfaga doluyodu.başkasını yagı falanda digerine çok kötü geliyo..
allah yardımcımız olsun...önce lojmana nazlanıyodum 2+1 çıkarsa gitmem eşyam sıgmaz falan diyede şimdi 1+1 bile çıksa koşşaarak kaçacak durumdayım..gün sayıyorum resmen :25: beterin beteri durumlar varmış bu evimi hiç unutmam heralde..genede bu halimizede şükür napalım

kızlar nasılsınız?günler geçio var mı gelişmesi olan anlatın da şenlenelim:)
gamzeeee kaç aylık oldu cinsiyeti belli oldu mu bebişin?

mrb canım. bende 2 gündür yoktum. evde dinlendim biraz. bebişim 10. haftada henüz.cinsiyeti belli olmadı. çok şükür sağlıklı.
sen nasılsın

Back
X