Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın hayatım. çok iyiyim şükür. tembelliğim tuttu dinlendim. bugünde işlere bi bakıp kaçıcam.. sen nasılsın.

ohh ii yapmışsın aman iyi olda..bende genel olarak iiydim ama dün akşam mide agrısı tuttu..bütün gece uyuyamadım..havuç yemiştim dokundu galiba..arada mide agrısı tutuyodu bende bi ilacım vardı ama bebiş için içemedimde..şimdi biraz daha iiyim ama resmen yürüdükçe midem sallanıyo gibi..kalkıp kahvaltı hazırlayamadım

çok geçmiş olsun hayatım. evet bende turp ve şalgam yiyemez oldum. salatalara koyduklarında seçerek yiyorum..
valla dinlenmek evde olmak çok güzelmiş. özlemiştim. ne zmandır böyle tembellik etmemiştim. evde olduğumda hiç oturamam hep kendime bir iş çıkarırdım. ama elimi hiç bişeye sürmedim 2 gündür. annem geldi. temizliğe gelen ablam vardı sıkılmadımda.

teşekkür ederim canım bi an önce geçer inşallah..ılık su iyi olur dedi annem onu denicem..

duşunduk ve yaptık ama ıyı duşunun kızlarr :) uykusuz geceler sizlerın olacak cunku :)) 15 gunde pert oldum yaşlandm dıyebılrım aha boleyım şuann

duşunduk ve yaptık ama ıyı duşunun kızlarr :) uykusuz geceler sizlerın olacak cunku :)) 15 gunde pert oldum yaşlandm dıyebılrım aha boleyım şuann

o duyguyu yaşamak lazım:))) çok güzel anlatmışsın güldürdün beni. çok tatlısın. bebeğin sağlıklımı. doğum normalmi sezeryanmı. anlatırmısın biraz.

mrb arkadaslar sizlere sormak istediğim bişey var.ben 10+5 günlük hamileydim ama maalesef bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ayın 3nde kurtaj olmak durumunda kaldım.kurtajdan sonra rahimde kan birikmesi nedeniyle tekrar temizleme işlemi yapıldı.4 gün sonra kontrole gittiğimde tekrar aynı işlem yapıldı.daha çarşamba günü gittim ve yine aynı sorunla karşılaştım bu kez ilaç verdiler ilacı kullandım ilk gün kanamam oldu fakat şuan kesildi ve ağrılarım devam ediyor.bu konuyla ilgili bi bilgisi olan veya önerebileceği bitkisel bişeyler var mı? çok korkuyorum haftaya tekrar gideceğim ve aynı sorunla karşılaşacağım diye.acilll cevap lütfeennn....

canım konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun dilemek istedim. temizlerken zararmı verildi acaba yada tam temizlenemedimi bu iki soru geldi aklıma. doktorun açıklamıyormu.

canım konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun dilemek istedim. temizlerken zararmı verildi acaba yada tam temizlenemedimi bu iki soru geldi aklıma. doktorun açıklamıyormu.

teşekkür ederim. doktorum daha önce doğum yapmadığım için rahim ağzının kapalı olduğunu bu yuzden kanın içerde birikme yaptığını söyledi.. iki defa temizlenmesine ve ilaç kullanmama rağmen hala böyle bişy olması beni çok korkutuyor bakalım inşallah gittiğimde bitmiş olur aynı sorunla karşılaşmam..

inş hayatım. korkunu anlıyorum. benimde pıhtılaşma sorunum var. çok korkuyordum bebeğime zarar verecek diye. ilk bebeğime pıhtı attı kaybettim. doktorlarım beni çok uyarmıştı bu dur7umda hamile kalırsan hayatını tehlikeye atarsın diye ama kaldım. şimdi 10+6 günlük hamileyim. ve bir mücize oldu pıhtılaşmam birden normale yaklaştı mucizeyi yaşadık anlayacağın. korkma bazen insan psikolojisi neler yaratıyor.

amanııınnn ne tatlı bir bebiş oo:)))) maşallahhh.. .Rabbim onu tüm kötülerden kötülüklerden nazarlardan korusun. çekilir şu meleğin her kahrı yaaa:))))
izin almadan baktım kusura bakmazsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…