- Konu Sahibi meleksimam
- #17.381
nasıl durumlar var mı gelen giden benim bat ta 7 aralıktı bende şimdilik yok bişey![]()
hadi bakalım iyi haberlerle inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl durumlar var mı gelen giden benim bat ta 7 aralıktı bende şimdilik yok bişey![]()
anlamadım cnm bu süreler çok uzun yazamamki buraya nasıl yazayım
Tamam canım buldum zaten , evet üzünmus hepsi mı okunacak ?
evet birer kez okunacak namazdan sonra
Merhabalar kızlar ben geldim..
Bugün evdeyim malum cumartesi
Nasılsınız görüşmeyeli...
Biz iyiyiz bebişimle...Perşembe günü 2li testimizi yaptırdık..Ultrasonla yapılan ölçümlerde herşeyimiz normal...Pazartesi kan testi sonucumuzu alacaz...
Hadi bakalım hayırlısı ins hamişsindir
Benim bat bu gün şimdilik yok gün ne getirecek bakalım
Merhabalar kızlar ben geldim..
Bugün evdeyim malum cumartesi
Nasılsınız görüşmeyeli...
Biz iyiyiz bebişimle...Perşembe günü 2li testimizi yaptırdık..Ultrasonla yapılan ölçümlerde herşeyimiz normal...Pazartesi kan testi sonucumuzu alacaz...
nerelerdesin ya özlettin kendini
bizde 25 aralıkta gidecez 2lş teste
kabızlı ve hemoroidle başım dertte onun dışında iyiyiz
inşallah birlikte güzel haberleri paylaşırız :) rabbim hayırlısını nasip etsin
çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :)
Bende özledim sizleri..Bu hafta internet sorunumuz çözülebilir inşallah aranıza katılacam yine
Benimde hamilelik öncesine dayanan kabızlıklarım vardı..Şimdi hergün activa yiyorum..İlk zamanlar çözüm olmadı gibi geldi ama sonralarırahatladım dene istersen..
valla bende ondan yiyiorum
anca ole çıkıyorum zaten
ama vucud alışacak diede korkuyorum sonra onsuz çıkamayaaz tuvalete
günaydın kızlar
Günaydin bende aranizda yeniyim burda 3. gunum:) aranizda olmak gerrcekten cok guzel..
inşallah birlikte güzel haberleri paylaşırız :) rabbim hayırlısını nasip etsin
Inş amin canımsabırsızlıkla bekleyeceğim günü
Günaydin bende aranizda yeniyim burda 3. gunum:) aranizda olmak gerrcekten cok guzel..
hamilelikten önce geçe 2 bardak demli form çayı içiyordum sabah tuvalete çıkıyordum.Tabi artık bu yöntemi kullanamadığımdan activa iyi geldi...Bu zamanları böyle atlatalımda artık sonra düşünürüz gerisini
Hoşgeldin aramıza:)
Nerelisin, kaç yaşındasın,ne zamandır evlisin?
günaydın kızlar
23 yasindayim konyaliyim ama yurtdisinda isvecde yasiyorum, canim gecen sene evlendim 7 cayin 13 de 2011 , suanda bir senedir bebek icin ugrasiyoruz allaha sukur muane olduk filan bi sorun cikmadi.. bekliyoruz suan 4 gözle