• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

valla cnm artık bende senin gibi düşünüyorum
zaten önceden çok kısa sürede yaptığım işleride artık çok uzun zamanda yapıyorum çünkü hep yorgunum

yasl hakların var sonuna kadar kullan kimse karışamz buna herkesin hamileliği bir değil bazıları çok rahat geçiriyor bazıları ise zorlanıyor iş için kendini hiç strese sokma

yasl hakların var sonuna kadar kullan kimse karışamz buna herkesin hamileliği bir değil bazıları çok rahat geçiriyor bazıları ise zorlanıyor iş için kendini hiç strese sokma

napıyım cnm hiç bişey benim ve bebeğimin sağlığından önemli değil
en fazla kovar
bakalım bugün gideyimde bi göreyim kuzumu

cnm valla çok kötüyüm ya bildiğin gibi değil
belki hastaneye yatırırm demişti inş. yatırır
sabah kahvaltısı çıktı
saat 10 gibi bi meyve yedim çıktı
dün abladan bi yemek istedim yaptı bugün öğlene kadıncaz saolsun ama yiymeyecem biliyorum onada ayıp olacak
dudaklarım döküldü artık açlıktan susuzluktan of ya
bide hemooroide kaymaklı ekmek kadayıfı oldum anlayacağın
Canım sen doktora git de serumdu ilaçtı verip rahatlatsın biraz. Ne kadar zor geçiyor gamzeyle senin hamileliğiniz. Ben size demiştim demek istemiyorum ama ikiniz de "bebek olsun da kusmaya razıyız, her gün kusalım" deyip durdunuz tatlım. Dua yerine geçmiş demek ki. Artık miniğiniz için katlanacaksınız

yemek yapmak istiyorum mutfağa giremiyorum kokudan. temizliğe gelen ablam sağolsun artık her gün gelip evi toparlayıp yemek yapıp gidiyor. ev işleri tamamen bitti benim için. akşam eve gidip yemek yeyip duşumu alıyorum ve sonrası bulanık fluuu yan yan gidiyorum yatağa.. dün akşam 20:30 da uyuyakalmışım .. ahhh bu uykuu... bir gün başıma çok fena iş açacak. bide 23:00 gibi uyanıp şerbetli tatlı aldırdım eşime. (aslında hiç sevmem) ama canım çekti işte. tam yarım kg yu yedim yattım. 53 kg da hamile kaldım 56,6 kg dum bu sabah.:((
O kadar kusarken naıl kilo aldın canım. Serumdan hemen farketmez ki bu kadar.
Bazen ben de naz yapayım diyorum. Ben hamileyim ama hala ev işlerim aynı düzen gidiyor eskisi gibi. Bir değişiklik yok.
ya kızlar benim kafamı kurcalayan bir soru var
şimdi bizim bebiş şansımız çok düşük yaa
ama tüp bebek raporu alabilmemiz içinde sayımızın 5milyon altı olması gerekiyormuş ancak bizim 8milyon çıktı son testte bu durumda 2 aşılama denemesi gerekiyormuş bu raporun çıkması için ama benim dr.um direk tüp yapalım demişti acaba aşılamayı denesem mi yoksa direk rapor almadan tüpe mi geçsem bilemiyorum fikir verir misiniz?
Canım çok iyi bilmemekle berbaer aşılama şansı tükenmeden tüp bebeğe geçmemek gerek diye düşünüyorum. Tüp bebek hem daha maliyetli hem de daha can yakıcı

Canım sen doktora git de serumdu ilaçtı verip rahatlatsın biraz. Ne kadar zor geçiyor gamzeyle senin hamileliğiniz. Ben size demiştim demek istemiyorum ama ikiniz de "bebek olsun da kusmaya razıyız, her gün kusalım" deyip durdunuz tatlım. Dua yerine geçmiş demek ki. Artık miniğiniz için katlanacaksınız

valla cnm razıyım kusuyum da
ama ya bebeğime bişey olursa endişem o
bide ben ofiste tek bayanım ole öğürmek bu kadar adamın içinde biraz zor oluyo ya
kendimide sıkınca böüğrlerim acıyo

valla cnm razıyım kusuyum da
ama ya bebeğime bişey olursa endişem o
bide ben ofiste tek bayanım ole öğürmek bu kadar adamın içinde biraz zor oluyo ya
kendimide sıkınca böüğrlerim acıyo
Bildiğim kadarıyla çok sorun olmuyor. Kusmamak daha kötü. Kusarak karın kaslarını hareket ettiriyorsun bu da biraz riskli olabiliyor.

O yüzden bebeğe bir şey olacak diye düşünme. İnşallah üç ay dolunca geçer hepsi

Bildiğim kadarıyla çok sorun olmuyor. Kusmamak daha kötü. Kusarak karın kaslarını hareket ettiriyorsun bu da biraz riskli olabiliyor.

O yüzden bebeğe bir şey olacak diye düşünme. İnşallah üç ay dolunca geçer hepsi

inş. cnm bu 3 aylık süreçten sonra yemem gereken herşeyden tiksindim
et ne kırmızı ne beyaz
balık çok severim ama yiyiemiyorum
sütten yoğurttan patlıcandan ve tatlıdan nefret ettim göremeye bile tahammülüm yok
sonumu merak ediyorum valla

inş. cnm bu 3 aylık süreçten sonra yemem gereken herşeyden tiksindim
et ne kırmızı ne beyaz
balık çok severim ama yiyiemiyorum
sütten yoğurttan patlıcandan ve tatlıdan nefret ettim göremeye bile tahammülüm yok
sonumu merak ediyorum valla
Geçen gün bir arkadaştan duydum. 9 ay boyunca yatarak geçirmiş günlerini. Doğuma gitmeden bir gün önce bile mide bulantısı çekmiş. Et, süt hiçbir şey yiyememiş. Kalsiyum ihtiyacını bile maden suyundan karşılamış. Doğum korkusu yüzünden sezeryan olmuş. Ama doğurunca o gün yürüyerek eve gitmiş ve çok rahatlamış. Bebecik 2 kg doğmasına rağmen toparlanıp herşeyi silip süpüren sağlıklı bir yavru olmuş

Çok iyi bir örnek değil ama yiyemezsen de yapacak bir şey yok. Ben de üşüttüm galiba yine. Dün mide bulantısı çektim. İki-üç gündür de yediklerimden lezzet alamıyorum, yiyesim de gelmiyor

Geçen gün bir arkadaştan duydum. 9 ay boyunca yatarak geçirmiş günlerini. Doğuma gitmeden bir gün önce bile mide bulantısı çekmiş. Et, süt hiçbir şey yiyememiş. Kalsiyum ihtiyacını bile maden suyundan karşılamış. Doğum korkusu yüzünden sezeryan olmuş. Ama doğurunca o gün yürüyerek eve gitmiş ve çok rahatlamış. Bebecik 2 kg doğmasına rağmen toparlanıp herşeyi silip süpüren sağlıklı bir yavru olmuş

Çok iyi bir örnek değil ama yiyemezsen de yapacak bir şey yok. Ben de üşüttüm galiba yine. Dün mide bulantısı çektim. İki-üç gündür de yediklerimden lezzet alamıyorum, yiyesim de gelmiyor

hakkımızda hayırlısı cnm
annem bende 5 ay kusmuş
ama erkek kardeşimde hatırlıyorum çünkü 8 yaşındaydım
hep kustu kadım
ekmek arası tuzlu marulla beslendi
benim kardeşimde 7 aylık doğdu 2 kiloydu
ama şimdi gör
boy 190 cnm kilo 95
babayiğittir maşşallah

sende dikkat et kuzu
hastalıklrda hep sana geliyo
aman dikkat havlarda soğuduki artık

arkadaşlar merhaba, benim durumumdaki arkadaşlarım maşallah deyin çünkü katlanabiliyorum bulantılarıma 06:00' da kalkıp sürüne sürüne de olsa işime gelip 08:0-18:00 mesaimi tamamlayıp üzerine 1 buçuk saatimi trafikte harcayıp ölmeden bu lanet şehirde bu manyak sağlık sektöründe hamile kalmayı başarabiliyorum:nazar:.Ve asıl sıkıntım doğru dürüst bişey yiyemediğimden ve parmağımı mideme kadar sokamadan kusamamak(Afedersiniz). Çıkaramadığım için de tüm gün o uyandığımda başlayan bulantıyla yaşamak.Evde desen tüm işleri tek başıma yapmak, halen bir yardımcım yok:50: Tam bir aydır evimde ütü yapılmıyor, öyle ütüsüz giyip çıkıyoruz işte.Uykudan gözümü açamıyorum anneciğim geliyor yarın taaa uzaklardan inşallah bizi biraz düzene sokar.
ama gamze, güllümsün sizlerin paylaşımlarınızı okuyunca ben iyiymişim diyorum yani biyerde düşüp ölene kadar mücadele ediyorum hayatla,kendimi motive etmek zorundayım yoksa şimdiden kepenkleri kaparsak işimiz zor daha aylar var önümüzde:1:hem ben asıl bunun bebiş doğduktan sonrasını düşünüyorum ne olacak diye. Ah İstanbul ah yordun beni

arkadaşlar merhaba, benim durumumdaki arkadaşlarım maşallah deyin çünkü katlanabiliyorum bulantılarıma 06:00' da kalkıp sürüne sürüne de olsa işime gelip 08:0-18:00 mesaimi tamamlayıp üzerine 1 buçuk saatimi trafikte harcayıp ölmeden bu lanet şehirde bu manyak sağlık sektöründe hamile kalmayı başarabiliyorum:nazar:.Ve asıl sıkıntım doğru dürüst bişey yiyemediğimden ve parmağımı mideme kadar sokamadan kusamamak(Afedersiniz). Çıkaramadığım için de tüm gün o uyandığımda başlayan bulantıyla yaşamak.Evde desen tüm işleri tek başıma yapmak, halen bir yardımcım yok:50: Tam bir aydır evimde ütü yapılmıyor, öyle ütüsüz giyip çıkıyoruz işte.Uykudan gözümü açamıyorum anneciğim geliyor yarın taaa uzaklardan inşallah bizi biraz düzene sokar.
ama gamze, güllümsün sizlerin paylaşımlarınızı okuyunca ben iyiymişim diyorum yani biyerde düşüp ölene kadar mücadele ediyorum hayatla,kendimi motive etmek zorundayım yoksa şimdiden kepenkleri kaparsak işimiz zor daha aylar var önümüzde:1:hem ben asıl bunun bebiş doğduktan sonrasını düşünüyorum ne olacak diye. Ah İstanbul ah yordun beni
Canım bebeğin getireceği zorluklar olacak. Ama inşallah doğumdan sonra hepimiz sağlıklı, dinç, kuvvetli ve musmutlu olacağız. Allah o sabinin bize muhtaç olduğunu biliyor, ona göre bize güç kuvvet verecektir

slm kızlarr ve şekercikler :) nasılsınız bakalım ben batı bekliyorum hala 7 sinde perşembe günü göğüslerim acıyo biraz arada kasık ağrısı oluyo bugün çok hafif kahverengi bi leke gelmiş bakalım ne çıkacak altından kırmızı mı yoksa bebek mi :) hayırlısı sizden ne haber kaçırdığım bişey var mı gamze kalp atışlarını duydun mu abselove gülsüm asya diğer kızlar nasıl

slm kızlarr ve şekercikler :) nasılsınız bakalım ben batı bekliyorum hala 7 sinde perşembe günü göğüslerim acıyo biraz arada kasık ağrısı oluyo bugün çok hafif kahverengi bi leke gelmiş bakalım ne çıkacak altından kırmızı mı yoksa bebek mi :) hayırlısı sizden ne haber kaçırdığım bişey var mı gamze kalp atışlarını duydun mu abselove gülsüm asya diğer kızlar nasıl

Canım benim de BATtan 3 gün önce kahve leke gelmişti de ben adet oldum sanmıştım. İnşallah senin bu BAT gelmez bebek gelir :52:

Tatlım üzülme gelecek ay gelecek yeni umutlarrrrr....................:16::16:

maaşallah hamarat anne seniiiii

he ne olur ne olmaz diye tatlım aman başka bişey olmasın da karyotip mi yapılacak yoksa başka bi test mi tatlım bizim de karyotipimizin sonucu çıkacak ya o yüzden meraktan çatlıorummmm:))))
İnşallah güzel çıkar da rahatlarsınız canım tamamennn:16::16:

Tatlım üzülme gelecek ay gelecek yeni umutlarrrrr....................:16::16:

maaşallah hamarat anne seniiiii

he ne olur ne olmaz diye tatlım aman başka bişey olmasın da karyotip mi yapılacak yoksa başka bi test mi tatlım bizim de karyotipimizin sonucu çıkacak ya o yüzden meraktan çatlıorummmm:))))
İnşallah güzel çıkar da rahatlarsınız canım tamamennn:16::16:

Az önce msj tekrarı oldu
Evet ne olur ne olmaz diye.işte benimle kocişimin genleri bakılacak,biz daha kan vermedik.
İnş sizinde karyotipinizden güzel sonuçlar çıkar

ya kızlar benim kafamı kurcalayan bir soru var
şimdi bizim bebiş şansımız çok düşük yaa
ama tüp bebek raporu alabilmemiz içinde sayımızın 5milyon altı olması gerekiyormuş ancak bizim 8milyon çıktı son testte bu durumda 2 aşılama denemesi gerekiyormuş bu raporun çıkması için ama benim dr.um direk tüp yapalım demişti acaba aşılamayı denesem mi yoksa direk rapor almadan tüpe mi geçsem bilemiyorum fikir verir misiniz?

Asbelove bence de aşılamayı dene

Back
X