arkadaşlar merhaba, benim durumumdaki arkadaşlarım maşallah deyin çünkü katlanabiliyorum bulantılarıma 06:00' da kalkıp sürüne sürüne de olsa işime gelip 08:0-18:00 mesaimi tamamlayıp üzerine 1 buçuk saatimi trafikte harcayıp ölmeden bu lanet şehirde bu manyak sağlık sektöründe hamile kalmayı başarabiliyorum

.Ve asıl sıkıntım doğru dürüst bişey yiyemediğimden ve parmağımı mideme kadar sokamadan kusamamak(Afedersiniz). Çıkaramadığım için de tüm gün o uyandığımda başlayan bulantıyla yaşamak.Evde desen tüm işleri tek başıma yapmak, halen bir yardımcım yok

Tam bir aydır evimde ütü yapılmıyor, öyle ütüsüz giyip çıkıyoruz işte.Uykudan gözümü açamıyorum anneciğim geliyor yarın taaa uzaklardan inşallah bizi biraz düzene sokar.
ama gamze, güllümsün sizlerin paylaşımlarınızı okuyunca ben iyiymişim diyorum yani biyerde düşüp ölene kadar mücadele ediyorum hayatla,kendimi motive etmek zorundayım yoksa şimdiden kepenkleri kaparsak işimiz zor daha aylar var önümüzde

hem ben asıl bunun bebiş doğduktan sonrasını düşünüyorum ne olacak diye. Ah İstanbul ah yordun beni