- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.221
bende öyle düşünüyorum canım kararımı verdim sanırım inşallah şu karyotip temiz çıksın inşallahhhhhh
ilk iş aşılama o zaman hehehee
İnşallah tatlım inşallah ikimizde iyi haberlerle geliriz ama önce ben
Inş temiz çıkar ve hemen aşılamaya
O zaman önce senin haberini bekleyeceğiz sonra benimki ama ben o aya kadar hamiş olursam nasıl olacak bilmiyorum
Canım benim de BATtan 3 gün önce kahve leke gelmişti de ben adet oldum sanmıştım. İnşallah senin bu BAT gelmez bebek gelir
Inş temiz çıkar ve hemen aşılamaya
O zaman önce senin haberini bekleyeceğiz sonra benimki ama ben o aya kadar hamiş olursam nasıl olacak bilmiyorum
İnşallah canım inşallah kalırsında beklemeden kavuşursun bebişine sıkıntı yok ha sennnn ha bennn ne fark eder olalım da bi an önce
İnşallah canım inşallah kalırsında beklemeden kavuşursun bebişine sıkıntı yok ha sennnn ha bennn ne fark eder olalım da bi an önce
Tabiki öyle sıkıntı yok devam
Günaydın kızlaar
İyileşmene sevindim. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapacaksın canım. Eşinle bardak, havlu gibi eşyalarınızı ayır. Hatta bir süre ayrı yatabilirsiniz. BOl bol meyve, nane-limon ve ıhlamur tüket. Sürekli sıcak bir şeyler iç. Çünkü bir bulaştı mı hamileyken atlatması çok zor oluyor.
Teşekkür ederim canım
Ankarada lapa lapa kar yağdı. Beni de korkular sardı. Ne yapacağım karda buzda :18:
günaydın hanımlaaar:))) dün ve bugün deli yağmur yağdı. dolu bile yağdı... kış artık çok hissettirdi kendini. sabah yine kocişe bıraktırdım kendimi:)
gülümsün ne yaptı acaba çok merak ediyorum.
günaydın gamze bugün daha iyi misin?
günaydın canlar mutlu umutlu şanslı güzel günler nasılsınız bakalım :))
günaydın canlar mutlu umutlu şanslı güzel günler nasılsınız bakalım :))
günaydın canım:) evet çok daha iyiyim. dün eve geçmeden serumumu yedim .. sonrada eve gidip uyudum erkenden. valla çalışırken bu iş çk zor hayatım.
tabi canım kesinlikle iş konusunda katılıyorum sana..ben evde olmama ragmen yemekti ev işiydi zor yapıyorum..acayip üşengeç oldum..uyku desen öyle..
günaydın canım:) evet çok daha iyiyim. dün eve geçmeden serumumu yedim .. sonrada eve gidip uyudum erkenden. valla çalışırken bu iş çk zor hayatım.
günaydın canım ne güzel dilekler öyle
biz iyiyiz bebişimle sen nasılsın?
Merhaba kızlarrrr
Dün hava berbattı yağmur çamur bugün günlük güneşlik var ya hasta olacağım sonunda yineee
Gamzem iyisin gördüğüm kadarıyla maaşallahhhh
Güllümsün nerdesin bacımmm meraktan çatlıos burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?