- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.161
neyse canım. ayy akşama az kaldı :)) bebişinimi görceen seeen:)) bende cumartesi görcem inş.
rapor alma konusunu iyi düşünmüssün. toparlarsın biraz.
neyse canım. ayy akşama az kaldı :)) bebişinimi görceen seeen:)) bende cumartesi görcem inş.
rapor alma konusunu iyi düşünmüssün. toparlarsın biraz.
cnm valla çok kötüyüm ya bildiğin gibi değil
belki hastaneye yatırırm demişti inş. yatırır
sabah kahvaltısı çıktı
saat 10 gibi bi meyve yedim çıktı
dün abladan bi yemek istedim yaptı bugün öğlene kadıncaz saolsun ama yiymeyecem biliyorum onada ayıp olacak
dudaklarım döküldü artık açlıktan susuzluktan of ya
bide hemooroide kaymaklı ekmek kadayıfı oldum anlayacağın
bencede yatırması iyi olur şu durumda gülüm.
bak ben 1 günde toparladım valla şu andada iştahım kurt gibi
hemoroid içinde belki bişeyler yapar. akşam iyice konuş hayatım.
konuşacam cnm bakalım ne diyecek
yatırmasada rapor alacam zaten biraz evde yatayım diyorum
böle iş çok zor oluyo
Selamlar kızlar! Aramızda çok rahatsız olanlar varmış. çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin. Ilerleyen dönemlerde bir rahatsızlık olursa daha zor oluyor. Allah hepinizin de gönlüne göre versin! Bana da doktor kilo almalısın biraz demişti. Akşam o kadar çok yemişim ki halen midem bulanıyor...çevremde herkes bir şeyler getiriyor yediriyor. Midemde bi de reflü var. çoğunuz yeni hamilesiniz. Ben yazın koşuşturmada çantamdan cevizi ve suyu eksik etmiyordum. Ceviz, kuru üzüm, fındık bol bol yiyordum. Beni ayakta tutuyordu. Tavsiye ederim.suyu da bol bol için. Ha diyeceksiniz o zaman niye kötüsün?:44:e artık bünye de bir yere kadar dayanıyor. çok yoruluyordum, bi de artı olarak çok stres vardı.
yemek yapmak istiyorum mutfağa giremiyorum kokudan. Temizliğe gelen ablam sağolsun artık her gün gelip evi toparlayıp yemek yapıp gidiyor. Ev işleri tamamen bitti benim için. Akşam eve gidip yemek yeyip duşumu alıyorum ve sonrası bulanık fluuu yan yan gidiyorum yatağa.. Dün akşam 20:30 da uyuyakalmışım .. Ahhh bu uykuu... Bir gün başıma çok fena iş açacak. Bide 23:00 gibi uyanıp şerbetli tatlı aldırdım eşime. (aslında hiç sevmem) ama canım çekti işte. Tam yarım kg yu yedim yattım. 53 kg da hamile kaldım 56,6 kg dum bu sabah.(
cnm valla çok kötüyüm ya bildiğin gibi değil
belki hastaneye yatırırm demişti inş. yatırır
sabah kahvaltısı çıktı
saat 10 gibi bi meyve yedim çıktı
dün abladan bi yemek istedim yaptı bugün öğlene kadıncaz saolsun ama yiymeyecem biliyorum onada ayıp olacak
dudaklarım döküldü artık açlıktan susuzluktan of ya
bide hemooroide kaymaklı ekmek kadayıfı oldum anlayacağın
yemek yapmak istiyorum mutfağa giremiyorum kokudan. temizliğe gelen ablam sağolsun artık her gün gelip evi toparlayıp yemek yapıp gidiyor. ev işleri tamamen bitti benim için. akşam eve gidip yemek yeyip duşumu alıyorum ve sonrası bulanık fluuu yan yan gidiyorum yatağa.. dün akşam 20:30 da uyuyakalmışım .. ahhh bu uykuu... bir gün başıma çok fena iş açacak. bide 23:00 gibi uyanıp şerbetli tatlı aldırdım eşime. (aslında hiç sevmem) ama canım çekti işte. tam yarım kg yu yedim yattım. 53 kg da hamile kaldım 56,6 kg dum bu sabah.(
Seninki erkek olacak galiba. Ben hamile kalmadan önce her gün tatlı yerdim, hamile kaldım, ağzıma tatlı koyamadım. Hep canım ekşi çekiyordu. Ne kadar çok limon ve üzüm koruğu tükettim.. Inşallah 3. Ayda bulantılrın geçer canım. Dikkat et kendine, bol bol istirahat et.
İNŞALLAH CANIM. SONU TATLI AMA DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUM, BANA ÇOK DUA EDİN. EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BEBEĞİME BAKAMAYACAK KADAR KÖTÜ OLMAK!!! ALLAH BANA İNŞALLAH GÜCÜNÜ VERİR. ARTIK SAĞLIKLI OLMAYI KENDİM İÇİN DEĞİL BEBEĞİME BAKABİLMEK, ONUNLA İLGİLENEBİLMEK İÇİN İSTİYORUM.o konuda çok haklısın canım. bende badem ve ceviz takviyesi yapmaya başladım. ve günlük su 3 lt civarı. Az kalmış seninde Allah son ayında sabrını daha çok versin.
Seninki erkek olacak galiba. Ben hamile kalmadan önce her gün tatlı yerdim, hamile kaldım, ağzıma tatlı koyamadım. Hep canım ekşi çekiyordu. Ne kadar çok limon ve üzüm koruğu tükettim.. Inşallah 3. Ayda bulantılrın geçer canım. Dikkat et kendine, bol bol istirahat et.
İNŞALLAH CANIM. SONU TATLI AMA DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUM, BANA ÇOK DUA EDİN. EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BEBEĞİME BAKAMAYACAK KADAR KÖTÜ OLMAK!!! ALLAH BANA İNŞALLAH GÜCÜNÜ VERİR. ARTIK SAĞLIKLI OLMAYI KENDİM İÇİN DEĞİL BEBEĞİME BAKABİLMEK, ONUNLA İLGİLENEBİLMEK İÇİN İSTİYORUM.
Kıyamam canımmmm kesinlikle çok iyi gelir bence de gamzenin dediği gibi iyice kendine gelirsinnnnn
Dr.una tek tek anlat bunları ama.....
Ohhhhh yarasınnnnn yumoşaaaa
Şimdi bana hoş geliyor bu durum ama eminim sen düzelmesini istiyorsundur bu durumun
uykucu şey seniiiiiiiiii
tam dalga konusu olurum inan görseniz. :))) dün serumu yedim akşam eve geldik yemek yedim üstüne bi güzel. hadi bide duş ...sonra birden beyni uyuşmaya başladı... elime koca battaniyeyi aldım ama hangi koltuğa uzanacağımı kestiremiyorum. beynim uyuştu. yok tutturamıyorum koltuğu. eşim bi gülüyo ama nasıl. inan abartmıyorum ben çok hassasım uyku konusunda.
İNŞALLAH CANIM. SONU TATLI AMA DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUM, BANA ÇOK DUA EDİN. EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BEBEĞİME BAKAMAYACAK KADAR KÖTÜ OLMAK!!! ALLAH BANA İNŞALLAH GÜCÜNÜ VERİR. ARTIK SAĞLIKLI OLMAYI KENDİM İÇİN DEĞİL BEBEĞİME BAKABİLMEK, ONUNLA İLGİLENEBİLMEK İÇİN İSTİYORUM.
inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun canım. Bende de hem kansızlık var, hem de kanın pıhtılaşma oranı (plt değeri) çok düşük. Doktorun dediğine göre doğumda kanama durmazmış. şimdi onu yükseltmeye çalışıyoruz. Sen de ilaçlarını düzenli al, bebeğinin hareketlerini karnında hissetmeye bailadığında onun için endişeleniyor insan. Allah hepimizi de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşmamaızı nasip etsin inşallah, amin!sağol gülüm. Allah razı olsun. Ayyy üzüm koruğuna bayılırım.:)))) elimden geldiğince istirahat etmeye çalışıyorum. Inş. Başka sıkıntılar olmaz. Benim pıhtılaşma sorunum var en çok korktuğum konuda bu. Her doktora gidişimde o kadar korkuyla gidiyorum test sonuçlarını öyle stresle bekliyorumki. :)) herkesi üzüyorum .. Biliyorum ama elimde olmuyor işte.
Ben senin adına çok heyecanlandım. Ne güzel sayılı günün zorluklarla olsada geçmiş bişey kalmamış. Darısı başımıza olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?