Ilk çocuğunu düşünenler...

Allah tamamina erdirsin cok guzel bir haber bu
merhabalar nasılsınız bakalım anne adaylaarı :)

nasılsınız hanımlar nasıl gıdıyor
Iyiyiz annisler. Sizler de iyisiniz insallah

Çok geçmiş olsun canım. hoşgeldin yeniden. inş. doğumun kolay ve rahat olur. :)) bende kız istiyorum bakalım hayırlısı.

hanımlar günaydın. serumlar çok işe yaradı iyi hissediyorum kendimi. gülümsün u kadar eziyeti boşa çekmişim hayatım. bence sende bi düşün. şimdi işe geldim akşam tekrar gidicem serum için. doktorum takalım evinde kal dedi:) hastaneden nefret ettiğimi bildiği için.
eşimde çok hasta. grip olmuş napıcamı şaşırdım.

Günaydın canım iyi olmana sevindim

cnm işte bugün gidecem
zaten demişti böle giderse yatırırım seni hastaneye die
bide rapor isteyecem
kötüyüm ya
evde yatayım biraz diyorum

Günaydın kızlaar

İyileşmene sevindim. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapacaksın canım. Eşinle bardak, havlu gibi eşyalarınızı ayır. Hatta bir süre ayrı yatabilirsiniz. BOl bol meyve, nane-limon ve ıhlamur tüket. Sürekli sıcak bir şeyler iç. Çünkü bir bulaştı mı hamileyken atlatması çok zor oluyor.
çok güzeller eline saglık..çok beceriklisin maşallah diyelim nazar degmesin
Teşekkür ederim canım

Ankarada lapa lapa kar yağdı. Beni de korkular sardı. Ne yapacağım karda buzda :18:

valla kış geldi cnm düz taban, tabanı kaymayan çizmeler kalın kazaklar kullancaz

valla kış geldi cnm düz taban, tabanı kaymayan çizmeler kalın kazaklar kullancaz
Çizme siftahımı yaptım bugün zaten. Sel götürüyordu sokakları. Kar deli gibi yağıp hemen suya dönüşüyordu. Bacaklarım üşüyor benim böyle havalarda. Kallın kazaklarım da bir iki haftadır benle

ya evet benimde bacaklarım üşüdü bugün
metroya sabahaları eşim bırakıyo
ordan metro işe geliyom çok görmeyecem allahtan ama uzun hırkalar alıcam hem bacaklarımı hem totomu hemde göbüşümü örtsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…