• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Baloncuk oluştu bendeeeee:1::1::1::1::1:
Asyacım olaydı da gülseydik o nerde yaaa göremiyorum ne zamandır özledim çokkkkk

asyamız yoğun olduğu kadar biraz kafasıda karışık. pek üstüne gitmiyorum. hergün mesajlaşıyoruz ama bir değişiklik yok hayatında. bebiş işini ciddi erteledi..

İNŞALLAH CANIM. SONU TATLI AMA DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUM, BANA ÇOK DUA EDİN. EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BEBEĞİME BAKAMAYACAK KADAR KÖTÜ OLMAK!!! ALLAH BANA İNŞALLAH GÜCÜNÜ VERİR. ARTIK SAĞLIKLI OLMAYI KENDİM İÇİN DEĞİL BEBEĞİME BAKABİLMEK, ONUNLA İLGİLENEBİLMEK İÇİN İSTİYORUM.:emir_bebek:

hem bak ben kanser tedavisi gördüm. bebek fikri o kadar uzaktıki. benim hiç bebeğim olmayacak derken çift yumurtlamaya başladım:)))
hiç teleşlanma gülüm. Allah bize en güzel mertemesini nasip ediyor. sabrını verecektir.dayanma gücünü verecektir.

hayıırr öyle düşünme hayatım. En kötü ihtimal sezeryan dimi. 1 hafta içinde sımsıkı sarılırsın bebeğine. Unutma sağlıklı olsunda bir ömür senin o bebiş:))
ben şimdiden planlamaya başladım doğumu. Epidural normal doğum yapmayı planlıyoruz doktorumla. Ağrısız ve normal doğum yürüyerek çıkartırım seni doğumdan diyor..
öyle bir imkan varmı bulunduğun şehirde.
çok şükür canım, doktorum çok iyi. Benim doğum da normal doğum görünüyor. Cuma günü randevum var, nasıl olacağını tam olarak o zaman konuşacağız. Doktor çok önemli ya. Ben hamileliğim boyunca 3 il değiştirdim, her gittiğim ilde mecburen doktora gidiyordum, biri adamakıllı muayene etmemiş beni, bunu şimdi anlıyorum. Ilk zamanlar internetten araştırarak durumumu kontrol ediyordum, o da olmadı koşturmaktan. Bir ay kaldı. Bakalım nasıl olacak!!!:44:

inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun canım. Bende de hem kansızlık var, hem de kanın pıhtılaşma oranı (plt değeri) çok düşük. Doktorun dediğine göre doğumda kanama durmazmış. şimdi onu yükseltmeye çalışıyoruz. Sen de ilaçlarını düzenli al, bebeğinin hareketlerini karnında hissetmeye bailadığında onun için endişeleniyor insan. Allah hepimizi de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşmamaızı nasip etsin inşallah, amin!:40:

amiinn..!!! bende de plt değeri çok yüksek. 924 lere kadar çıkıyor. çok korkuyor doktorularım pıhtı atacak diye. ama hiç takmıyorum kafama:)))
olmayacak bişey. bende ilaçlarımı kullanıyorum:)) içimi öyle rahatlatıyorum işte.. sorunumuz kısmende olsa aynı gibi. korkma. rabbim o bebeği nasip ettiyse dermanınıda verecektir.

asyamız yoğun olduğu kadar biraz kafasıda karışık. pek üstüne gitmiyorum. hergün mesajlaşıyoruz ama bir değişiklik yok hayatında. bebiş işini ciddi erteledi..

evet sinirleri çok yıprandı bu ara biraz toparlaması lazım bence de ama nasıl olacak tatlım bu iş yaa çok yoğun birazcık dinlenebilse
hadi yaa üzüldüm ama biraz toparlaması lazım zaten hakkında hayırlısı Allahım istedikten sonra biz istemişiz istememişiz çok da önemli değil yeter ki o istesin:16:

çok şükür canım, doktorum çok iyi. Benim doğum da normal doğum görünüyor. Cuma günü randevum var, nasıl olacağını tam olarak o zaman konuşacağız. Doktor çok önemli ya. Ben hamileliğim boyunca 3 il değiştirdim, her gittiğim ilde mecburen doktora gidiyordum, biri adamakıllı muayene etmemiş beni, bunu şimdi anlıyorum. Ilk zamanlar internetten araştırarak durumumu kontrol ediyordum, o da olmadı koşturmaktan. Bir ay kaldı. Bakalım nasıl olacak!!!:44:

çok zor doktor değiştirmek. ben planladığım günden bu yana aynı doktora gidiyorum çok şanslıyımki dünya tatlısı bir doktorum var. çokta ilgili.
Korkma hiç olurmu. bir günlük çekeceğimiz ağrı tüüm dünyaya bedel:))

hem bak ben kanser tedavisi gördüm. Bebek fikri o kadar uzaktıki. Benim hiç bebeğim olmayacak derken çift yumurtlamaya başladım:)))
hiç teleşlanma gülüm. Allah bize en güzel mertemesini nasip ediyor. Sabrını verecektir.dayanma gücünü verecektir.
maşallah canım! Halimden şikayetçi değilim, dünyada neler neler var. Sadece annelik içgüdüsü galiba. Bebeğimle sadece ben ilgilenmek istiyorum.:49:

ya kızlar benim kafamı kurcalayan bir soru var
şimdi bizim bebiş şansımız çok düşük yaa
ama tüp bebek raporu alabilmemiz içinde sayımızın 5milyon altı olması gerekiyormuş ancak bizim 8milyon çıktı son testte bu durumda 2 aşılama denemesi gerekiyormuş bu raporun çıkması için ama benim dr.um direk tüp yapalım demişti acaba aşılamayı denesem mi yoksa direk rapor almadan tüpe mi geçsem bilemiyorum fikir verir misiniz?

maşallah canım! Halimden şikayetçi değilim, dünyada neler neler var. Sadece annelik içgüdüsü galiba. Bebeğimle sadece ben ilgilenmek istiyorum.:49:

çalışan kadının en zorlandığı konu sanırım bu.. bende şimdiden düşünüyorum. annemde k.v de yakınımda. çok ta ilgili ve tereddütsüz emanet edilebilir. ama ben? ya ben? :))) dimi yaa. anne benim onlar değilki:))

ama tüp bebek raporu alabilmemiz içinde sayımızın 5milyon altı olması gerekiyormuş ancak bizim 8milyon çıktı son testte bu durumda 2 aşılama denemesi gerekiyormuş bu raporun çıkması için ama benim dr.um direk tüp yapalım demişti acaba aşılamayı denesem mi yoksa direk rapor almadan tüpe mi geçsem bilemiyorum fikir verir misiniz?

tüp bebek aşılamaya göre biraz daha maliyetli diye biliyorum ben hayatım. aşılamada çok etkili bir durum. benim nacizane fikrim aşılamadan yana.

evet sinirleri çok yıprandı bu ara biraz toparlaması lazım bence de ama nasıl olacak tatlım bu iş yaa çok yoğun birazcık dinlenebilse
hadi yaa üzüldüm ama biraz toparlaması lazım zaten hakkında hayırlısı Allahım istedikten sonra biz istemişiz istememişiz çok da önemli değil yeter ki o istesin:16:

öyle tabi gülüm. çok üstüne gitmek istemiyorum ama durum çok daha zor görünüyor. kocişiylede durum aynı..
konuşalım diyorum ama telefonlardan fırsatı olmuyor rabbim ona en hayılısı neyse onu nasip etsin.

tüp bebek aşılamaya göre biraz daha maliyetli diye biliyorum ben hayatım. aşılamada çok etkili bir durum. benim nacizane fikrim aşılamadan yana.

şimdi aşılama tutmama durumu çok yüksek genelde dr.lar bu sayılarla direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar aşılama 300tl gibiymiş canım ama rapor alabilmek için 2aşılama hepsi içinde 1000tl yi bulur diye tahmin ediyorum ancak bi tarafımda bi denesen ne olacak diyor diğer tarafımda o 1000tl yi tüpün üstüne koy diyor kafam karıştı yaaa bir de aşılama tutan çok az kişiyle karşılaştım salağa döndüm anlayacağın:44:

öyle tabi gülüm. çok üstüne gitmek istemiyorum ama durum çok daha zor görünüyor. kocişiylede durum aynı..
konuşalım diyorum ama telefonlardan fırsatı olmuyor rabbim ona en hayılısı neyse onu nasip etsin.

hadi yaa kocişiyle durumu çözse zaten diğer taraflarda rayına girer ama o sıkıntı işte
inşallah bir an önce çözer sıkıntılarını yaaa yazık kızcağıza mahvoluyor böyleee
gitme gitme böylesi daha iyi bencede

şimdi aşılama tutmama durumu çok yüksek genelde dr.lar bu sayılarla direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar aşılama 300tl gibiymiş canım ama rapor alabilmek için 2aşılama hepsi içinde 1000tl yi bulur diye tahmin ediyorum ancak bi tarafımda bi denesen ne olacak diyor diğer tarafımda o 1000tl yi tüpün üstüne koy diyor kafam karıştı yaaa bir de aşılama tutan çok az kişiyle karşılaştım salağa döndüm anlayacağın:44:

hadi yaa kocişiyle durumu çözse zaten diğer taraflarda rayına girer ama o sıkıntı işte
inşallah bir an önce çözer sıkıntılarını yaaa yazık kızcağıza mahvoluyor böyleee
gitme gitme böylesi daha iyi bencede

yazıyorum yazıyorum gitmiyor. k.v ameliyat oldu geçenlerde hatırlarsın.
orada bir kızla tanıştım. ankarada tam 3 kez aşılama yaptırmış. birde sorun seşinde değil kendisinde. adet olmuyormuş ancak ilaçlarla olabiliyormuş benim doktor aşılama yapmış ve 6 haftalık hamileydi. olunca oluyor işte. sen bilirsin yinede hayatım.

kızlar benim internet sıyırdı:))) bende sıyırmadan çıkıyorum. dolu yağıyor buraya sanırım ondan.
yarın gelirim. gülümsün. haberleşiriz. dualarımız seninle ve damadımla hayatım. meleksimam senin içinde dua edicem hayatım. asbelove umarım rabbim sana bir işaret gönderir ve en doğru kararı verirsin bacım.
öpüldünüz.

bence dene cnm tutar bilemezsin allahın işi
ama aşılamada etkili bi durum sonuçta

bi tarafım yaptır diyor canım işte sonuç çıkınca gidip konuşayım dr.umla bakalım ne diyecek sağolun canlarım yaa siz olmasanız kimle konuşup dert yancam bennnnn:16::16::16:

valla cnm eşimin iş yerinden bi arkadaşı vardı
ilk bebekleri tüptü
ha sorunları neydi bilmiyorum
ama geçen eşim geldi
... abla hamileymiş dedi
ya doğal mış hemde dedi çok şaşırdık,
herşey allahtan cnm benim

belli olmaz tatlım belki aşılama ile de hamiş olabilirsin tüp bebek daha ayrıntılı ve zahmetli dr la görşüp karar verirsiniz

allahım kolaylukla doğum yapmayı nasip etsin tabiki zordur ama doğunca bebğin bişi kalmıcak inş bol bol dua et yusuf meryem suresini oku

yemek yapmak istiyorum mutfağa giremiyorum kokudan. temizliğe gelen ablam sağolsun artık her gün gelip evi toparlayıp yemek yapıp gidiyor. ev işleri tamamen bitti benim için. akşam eve gidip yemek yeyip duşumu alıyorum ve sonrası bulanık fluuu yan yan gidiyorum yatağa.. dün akşam 20:30 da uyuyakalmışım .. ahhh bu uykuu... bir gün başıma çok fena iş açacak. bide 23:00 gibi uyanıp şerbetli tatlı aldırdım eşime. (aslında hiç sevmem) ama canım çekti işte. tam yarım kg yu yedim yattım. 53 kg da hamile kaldım 56,6 kg dum bu sabah.:((
geçmiş olsun canım sen ii gidiosun şimdilik ama tatlılara azıcık mesafeli yaklaş malum azı karar çogu zarar
konuşacam cnm bakalım ne diyecek
yatırmasada rapor alacam zaten biraz evde yatayım diyorum
böle iş çok zor oluyo

geçmiş olsun canım al raporunu yat dinlen işyerini senmi kurtaracan baksınlar başlarının çaresine

selam kizlar nasilsiniz,...coktandir denk gelemiyoruz...herkes nasil iyimi nasil gidiyor hamilelik...hayirlisi ile dogurursunuz kizlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X