Ilk çocuğunu düşünenler...

Öyle olacak tabi kiiii hiç aklına kötü bişey getirme balımmmm herşey iyi olacak :16::16:

inş. cnm inş. ya tek derdim o zaten o iyi olsun sağlıklı olsun
geçen sefer kalp atışlarını çok duyamamıştık bu sefer inş. duyarız ya gümbür gümbür
eşşek kadar oldu sonuçta yarın 9+6 olacak

kızlar merhaba....
hep sizin haberlerinizi almak için bu topiğe giriyodum nasılsınız neler yapıyosunuz diye ,bu seferde ben size haber veriyim bende ilk çocuğumu bekliyorum artık :49: inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza :nazar:

inş. cnm inş. ya tek derdim o zaten o iyi olsun sağlıklı olsun
geçen sefer kalp atışlarını çok duyamamıştık bu sefer inş. duyarız ya gümbür gümbür
eşşek kadar oldu sonuçta yarın 9+6 olacak

Maaşallah maaşallah ikili hanelere çıkıyorsunuz desene yarın artık:D evet evet duyarsınız artık güm güm maaşallahhhhh

kızlar merhaba....
hep sizin haberlerinizi almak için bu topiğe giriyodum nasılsınız neler yapıyosunuz diye ,bu seferde ben size haber veriyim bende ilk çocuğumu bekliyorum artık :49: inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza :nazar:

Ne güzel bir haber verdin canım maaşallahhh Allah hayırlısıyla kucağında göstersin:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Maaşallah maaşallah ikili hanelere çıkıyorsunuz desene yarın artık:D evet evet duyarsınız artık güm güm maaşallahhhhh

Ne güzel bir haber verdin canım maaşallahhh Allah hayırlısıyla kucağında göstersin:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım inşallah en yakın zamanda sende bu şaşkın hale düşersin :9:

kızlar merhaba....

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.

inş. teyzesi yarın veririm haberleri bu yeni evde net yok henüz adamlar gelemedi biz çalışınca
yarın gidelim çarş. sabah veririz haberleri

Ne tesadüf bende bebek istiyorum:))))) keşke bende ev hanımı olsam diyorum bazen yaa ama evde oturabilir miyim ondan da emin değilim ya hadi hayırlısı ne zamandır istiyorsunuz tatlım bebişi

Ben 1 senedir istiyorum ama aksiliklerden olmadı fakat artık vazgeçmemeye karar verdim yeni başladık umarım fazla bekletmez bebekleri çok seviyorum kendiminde olsun istiyorum sevgimi kna vereyim.
Ben evde sıkılıyorum çalışmadığım için hep dışarda vakit geçirmeye çalışıyorum işim yoksa evde

Ne tesadüf bende bebek istiyorum:))))) keşke bende ev hanımı olsam diyorum bazen yaa ama evde oturabilir miyim ondan da emin değilim ya hadi hayırlısı ne zamandır istiyorsunuz tatlım bebişi

Ben 1 senedir istiyorum ama aksiliklerden olmadı fakat artık vazgeçmemeye karar verdim yeni başladık umarım fazla bekletmez bebekleri çok seviyorum kendiminde olsun istiyorum sevgimi kna vereyim.
Ben evde sıkılıyorum çalışmadığım için hep dışarda vakit geçirmeye çalışıyorum işim yoksa evde

Ben 1 senedir istiyorum.4 ayım çok zor geçti ama artık vazgeçmemeye karar verdim yeni başladık umarım fazla bekletmez bebekleri çok seviyorum kendiminde olsun istiyorum sevgimi kna vereyim.
Siz ne zamandır istiyorsunuz bebiş?

Son düzenleme:

Ben 1 senedir istiyorum.4 ayım çok zor geçti ama artık vazgeçmemeye karar verdim yeni başladık umarım fazla bekletmez bebekleri çok seviyorum kendiminde olsun istiyorum sevgimi kna vereyim.
Siz ne zamandır istiyorsunuz bebiş?

Canım biz 4,5 yıldır evliyiz bi istedik bi istemedik ama en son 8aydır net istiyoruz ama eşimde sorun olduğu için testler ve tedavi süreçleri var önümüzde şu anda bakalım o arada Allahım mucizemizi kendiliğinden yollasın diye de dua ediyorum
inşallah canım inşallahhhhhhh hiç bekletmez seni bebişin

Canım biz 4,5 yıldır evliyiz bi istedik bi istemedik ama en son 8aydır net istiyoruz ama eşimde sorun olduğu için testler ve tedavi süreçleri var önümüzde şu anda bakalım o arada Allahım mucizemizi kendiliğinden yollasın diye de dua ediyorum
inşallah canım inşallahhhhhhh hiç bekletmez seni bebişin

Amin inş.bizde 4 yıldır evliyiz.bu sene şubat gibi istemey başladık kb'nin eşi hamileydi ve sorunlu hamilelik geçirdi bebek hastaydı biz bunu 1,5ay kala öğrendik moralimiz bozuldu doğuncaya kadar bekleyelim dedik ama beni çok etkildi bu durum hastalığını araştırdım yaşama şansı yok doğduğunda daha kötü oldum doğdu 5 gün yaşayabildi ama ben durum çok fenaydı ölUm haberini alınca evden hastaneye gidene kadar gözleri kançanağına döndü sonra hastanede yIkama işleminden sonra sararlarken yanındaydım her yeri kesik mor mor dayanadım baktım ağlayacağım çıktım dışarı koverdim kendimi yazarken bile gözlerim doluyor çok zor allah kimseyi böyle durumla sınamasın kimseye de yaşatmasın

Back
X