Ilk çocuğunu düşünenler...

ne olsun canım işte 29yaşındayım istanbulda yaşıyorum bi tektil firmasında muhasebe yapıyorum 4,5yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:9::9::9:

canım kıyamammmm hemen git yat bi tanem yaaa Allahım bir an önce kurtarsın şu mide bulantısından:16:

Canımmmm dikkat et çatlaklara çabul çatlar kremler yağlar var bunun için bebeğimmmmmm:1::1::1:

biliyorum cnm alacam zaten bugün yada yarın en kısa zamanda zaten iriyim artık plates topu olurum :1::1::1::1::1::1:

Günaydın kızlar

Haftasonu temizlik yaptım. Çok yorulmadım bu da beni sevindirdi. Dün de tüm gün bebek kurabiyesi yapmakla uğraştım. Çok uğraş istiyormuş. Yiğenim için değer :9:
Günaydın hanımlar...
çok zor bir haftasonu geçirdim. kusmaktan ve uyunaktan gözümü açamadım:((((
şimdide zor duruyorum ayakta. işlerimi toparlayıp kaçıcam bugün.
CAnım geçmedi mi hala kusman. Ne olacak böyle senin halin
kıyamam ya
cumartesi bende oleydim
tam 6 kere kusutum akşama kadar ve gün boyu yediğim hiç bişey durmadı
sadece midemde kalan ve çıkarmadığım tek şey
bir avuç tuzlu antep fıstığı idi
ama dün iyiyidım hiç kusmadım
bu gün kusmam inş.
hap sana yaramıyo mu cnm ya
ama merak etme haftalar ilerledikçe azalacak

ya gamze o kadar kusuyorum kilod verdim biliyorum ama pantolanlarımın beli sıkıyo artık:1::1::1::1::1:
galiba benim iç karnım geniz değil koca göbeklş olacam ben :1::1::1::1:
Sen de mi brütüs. İlaç sorsana doktora bulantı ve kusma için. Rahmin genişlemeye başlamış pantolon ondan sıkıyor. Belin de kalınlaştıysa kızın olabilir :34:

Günaydın kızlar

Haftasonu temizlik yaptım. Çok yorulmadım bu da beni sevindirdi. Dün de tüm gün bebek kurabiyesi yapmakla uğraştım. Çok uğraş istiyormuş. Yiğenim için değer :9:

CAnım geçmedi mi hala kusman. Ne olacak böyle senin halin

Sen de mi brütüs. İlaç sorsana doktora bulantı ve kusma için. Rahmin genişlemeye başlamış pantolon ondan sıkıyor. Belin de kalınlaştıysa kızın olabilir :34:

cnm ben ilaç kullanıyorum ama yienede bazen oda çıkıyo
evet ya belimde kalınlaştı bende sinir oldum
o kadar aç geziyorum ne oluyo die
acemi peri
çatlaklar için ne kullanacaksın

cnm ben ilaç kullanıyorum ama yienede bazen oda çıkıyo
evet ya belimde kalınlaştı bende sinir oldum
o kadar aç geziyorum ne oluyo die
acemi peri
çatlaklar için ne kullanacaksın
Canım ben bebe yağı ve fındık yağı kullanıyorum. Duştan çıkınca sürüyorum şimdilik. KArnım daha da büyüyünce daha sık sürerim
günaydın kızlar herkese mutlu haftalar:emir_bebek::emir_bebek::52:
Günaydın

SELAM HERKESE! UZUN ÇOK UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM NETE. SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM.BENİ UNUTMADINIZ Dİ Mİ?:26: İNTERNET ELİME GEÇER GEÇMEZ AÇTIM BURAYI. HALA BURADA OLMANIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ. YENİ ARKADAŞLAR DA KATILMIŞ. BURAYI OKUMADAN SANKİ HAMİLELİĞİN DE TADI YOKTU. BİR BİLSENİZ KAÇ AYDIR NELER GELDİ BAŞIMA??? SON 1 AYIM KALDI. İNŞALLAH BU AYI SİZLERLE VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE ATLATIRIM. BEN UĞRAMAYALI KİMLER HAMİŞ KALDI? :49: SAYFAMIZ UĞUR GETİRMEYE DEVAM EDİYOR MU? :nazar::nazar:

SELAM HERKESE! UZUN ÇOK UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM NETE. SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM.BENİ UNUTMADINIZ Dİ Mİ?:26: İNTERNET ELİME GEÇER GEÇMEZ AÇTIM BURAYI. HALA BURADA OLMANIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ. YENİ ARKADAŞLAR DA KATILMIŞ. BURAYI OKUMADAN SANKİ HAMİLELİĞİN DE TADI YOKTU. BİR BİLSENİZ KAÇ AYDIR NELER GELDİ BAŞIMA??? SON 1 AYIM KALDI. İNŞALLAH BU AYI SİZLERLE VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE ATLATIRIM. BEN UĞRAMAYALI KİMLER HAMİŞ KALDI? :49: SAYFAMIZ UĞUR GETİRMEYE DEVAM EDİYOR MU? :nazar::nazar:
Hoşgeldin meleksimam. Sen gideli çok kişi bebek müjdesi aldı burada. Ben de varım bunların içinde :49:

Ben seni doğum yaptı sanıyordum ama az kalmış zaten. Bebeğimiz erkek mi kız mı?

Sen neler yaptın, zor muydu hamileliğin?

ne olsun canım işte 29yaşındayım istanbulda yaşıyorum bi tektil firmasında muhasebe yapıyorum 4,5yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:9::9::9:

canım kıyamammmm hemen git yat bi tanem yaaa Allahım bir an önce kurtarsın şu mide bulantısından:16:

Canımmmm dikkat et çatlaklara çabul çatlar kremler yağlar var bunun için bebeğimmmmmm:1::1::1:

Günaydın nasılsın?
Alemsin valla. Ben de 32 yaşındayım,izmirliyim,evhanımıyım ve bebek istiyorum;))

Slm mekesimam
Hoşbulduk.umarım hamileliğin güzel geçiyordur.geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur ve bu 1 ayı rahatlıkla geçirir bebişini kucağına alırsın amin

günaydın hanımlarrrr
nasılsınızz susamlar fasulye oldu muu :)
benim yumurtlama haftam yoğun çalışmalar var kasıklarım ağrıyoo
bu ay daha sakinim herşeye takılmıyorumm bunu başarabildiğime bende şasırıyorumm :)

slm kızlar evdeyim. birazdan hastaneye gidicez. doktorum serum takalım dedi. ne oldu anlamadım birden kötüleştim. gülümsün canım sende ihmal etme.
yarın büyük gün dimi senin için. köfte damadımı görceen:))

slm kızlar evdeyim. birazdan hastaneye gidicez. doktorum serum takalım dedi. ne oldu anlamadım birden kötüleştim. gülümsün canım sende ihmal etme.

evet cnm yarın saat 7 de gidecez
valla bana da bi hastane yolu görünebilri her an
geçen benim doktorda dedi
olmazsa bi yatırıyım seni bi kaç gün die
ya zaten mide bulantısı artık hayatımın parçası oldu ama şu hemoroid zıkkımı öldürüyo beni

Hoşgeldin meleksimam. Sen gideli çok kişi bebek müjdesi aldı burada. Ben de varım bunların içinde :49:

Ben seni doğum yaptı sanıyordum ama az kalmış zaten. Bebeğimiz erkek mi kız mı?

Sen neler yaptın, zor muydu hamileliğin?

Slm mekesimam
Hoşbulduk.umarım hamileliğin güzel geçiyordur.geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur ve bu 1 ayı rahatlıkla geçirir bebişini kucağına alırsın amin
SELAM YENİDEN! EVET HAMİLELİĞİM ZOR GEÇTİ. ÇÜNKÜ HİÇ STRES BİTMEDİ. SINAV, ANNEMİN AMELİYATI, SONRA EŞİMİN TAYİNİYLE EV TAŞIMA, SONRA BAYRAMLAR, SONRA BEN BAYA RAHATSIZLANDIM... HEP AYAKTA VE KOŞTURMAYLA GEÇTİ. ŞİMDİ SAĞLIK DURUMUM ÇOK İYİ DEĞİL, HERKES KİLO ALIRKEN BEN VERDİM. HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ İYİ BİR DOKTOR BULMADAN SAKIN HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNMEYİN. İYİ BİR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİN. HAMİLELİKTE HİÇ KİMSE HİÇBİR ŞEY UMURUNUZDA OLMASIN, KENDİNİZİ VE ÇOCUĞUNUZU DÜŞÜNÜN. BEN STRESTEN NASIL GEÇTİ BU 9 AY ANLAMADIM... BU ARADA KIZIM OLACAK. İNŞALLAH HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞURUM KIZIMA. ONUN VERDİĞİ MUTLULUK BAMBAŞKA...:emir_bebek:

SELAM YENİDEN! EVET HAMİLELİĞİM ZOR GEÇTİ. ÇÜNKÜ HİÇ STRES BİTMEDİ. SINAV, ANNEMİN AMELİYATI, SONRA EŞİMİN TAYİNİYLE EV TAŞIMA, SONRA BAYRAMLAR, SONRA BEN BAYA RAHATSIZLANDIM... HEP AYAKTA VE KOŞTURMAYLA GEÇTİ. ŞİMDİ SAĞLIK DURUMUM ÇOK İYİ DEĞİL, HERKES KİLO ALIRKEN BEN VERDİM. HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ İYİ BİR DOKTOR BULMADAN SAKIN HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNMEYİN. İYİ BİR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİN. HAMİLELİKTE HİÇ KİMSE HİÇBİR ŞEY UMURUNUZDA OLMASIN, KENDİNİZİ VE ÇOCUĞUNUZU DÜŞÜNÜN. BEN STRESTEN NASIL GEÇTİ BU 9 AY ANLAMADIM... BU ARADA KIZIM OLACAK. İNŞALLAH HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞURUM KIZIMA. ONUN VERDİĞİ MUTLULUK BAMBAŞKA...:emir_bebek:

Çok geçmiş olsun dinlenememişsin,yorulmuşsun.az kalmış bu sürede tadını çıkar.Kızını analı babalı sağlık vd mutlulukla büyütmeyi nasip etsin amin

Çok geçmiş olsun canım.
Canım bayağı stresli bir gebelik yaşamışsın. Çok koşturmuşsun. İnşallah rahata erersin. Kızın çok uslu, annesini üzmeyen bir bebek olsun da oradan bari yüzün gülsün.Maşallah kızına :nazar:

Günaydın nasılsın?
Alemsin valla. Ben de 32 yaşındayım,izmirliyim,evhanımıyım ve bebek istiyorum;))

Ne tesadüf bende bebek istiyorum:))))) keşke bende ev hanımı olsam diyorum bazen yaa ama evde oturabilir miyim ondan da emin değilim ya hadi hayırlısı ne zamandır istiyorsunuz tatlım bebişi

canım muhakkak haber ver bize merakta bırakmaa lütfen

hoşbulduk diyeceğim bende seninle birebir tanışmamış olsak da biz biliyoruz seni:)) çok şükür son ayına gelmişsin hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın Allahımın izniylee.....

evet cnm yarın saat 7 de gidecez
valla bana da bi hastane yolu görünebilri her an
geçen benim doktorda dedi
olmazsa bi yatırıyım seni bi kaç gün die
ya zaten mide bulantısı artık hayatımın parçası oldu ama şu hemoroid zıkkımı öldürüyo beni

amanınnnn yarın sen köfteyi mi görmeye gitcennnnn ay ne heyecan vardır şimdiiiiii:16::16::16::16:
bence iyi gelecekse yatman da fayda var canım bayağı zorlu geçiyor çünkü senin bu aylar canımmm

Ne tesadüf bende bebek istiyorum:))))) keşke bende ev hanımı olsam diyorum bazen yaa ama evde oturabilir miyim ondan da emin değilim ya hadi hayırlısı ne zamandır istiyorsunuz tatlım bebişi

canım muhakkak haber ver bize merakta bırakmaa lütfen

hoşbulduk diyeceğim bende seninle birebir tanışmamış olsak da biz biliyoruz seni:)) çok şükür son ayına gelmişsin hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın Allahımın izniylee.....

amanınnnn yarın sen köfteyi mi görmeye gitcennnnn ay ne heyecan vardır şimdiiiiii:16::16::16::16:
bence iyi gelecekse yatman da fayda var canım bayağı zorlu geçiyor çünkü senin bu aylar canımmm

evet teyzesi yarın gidecez bakalım ne diyecek doktorumuz
inş. herşey yolundadır
özledim ya köftemi
ya sorma cnm üst üste geldi
bakalım yarın rapor isteyecem hocadan
inş. verir.

evet teyzesi yarın gidecez bakalım ne diyecek doktorumuz
inş. herşey yolundadır
özledim ya köftemi
ya sorma cnm üst üste geldi
bakalım yarın rapor isteyecem hocadan
inş. verir.

evet tatlım verir verir git yat dinlen biraz bu dönemler sıkıntılı geçiyor çünkü ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur senin için git gör bize de fotosunu getir amaaaa:9::9:

evet tatlım verir verir git yat dinlen biraz bu dönemler sıkıntılı geçiyor çünkü ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur senin için git gör bize de fotosunu getir amaaaa:9::9:

ya her doktora gidiş bi endişe bi heyacan zaten bakalım hayırlısı
inş. iyidir dua edin bize hayırlı haberlerle dönelim

Back
X