Ilk çocuğunu düşünenler...

Amin inş.bizde 4 yıldır evliyiz.bu sene şubat gibi istemey başladık kb'nin eşi hamileydi ve sorunlu hamilelik geçirdi bebek hastaydı biz bunu 1,5ay kala öğrendik moralimiz bozuldu doğuncaya kadar bekleyelim dedik ama beni çok etkildi bu durum hastalığını araştırdım yaşama şansı yok doğduğunda daha kötü oldum doğdu 5 gün yaşayabildi ama ben durum çok fenaydı ölUm haberini alınca evden hastaneye gidene kadar gözleri kançanağına döndü sonra hastanede yIkama işleminden sonra sararlarken yanındaydım her yeri kesik mor mor dayanadım baktım ağlayacağım çıktım dışarı koverdim kendimi yazarken bile gözlerim doluyor çok zor allah kimseyi böyle durumla sınamasın kimseye de yaşatmasın

Ay canım nasıl kötü bir durummmmm Allah yardımcısı olsunnnn
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir durum
aminnnnn canım

Ay canım nasıl kötü bir durummmmm Allah yardımcısı olsunnnn
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir durum
aminnnnn canım

Bebek 17nci kromozom bozukluğu edward sendromuydu doğumundan öldüğü güne kadar kaç tane ameliyat oldu garibim her şeyi bozuktu bizde böyle olunca stresi atalım dedik koçişim de pimpiriklidir ikimizde genel kontrolden geçtik bir testimiz kaldı onuda yaptırdık mı rahatız

kızlar merhaba....
hep sizin haberlerinizi almak için bu topiğe giriyodum nasılsınız neler yapıyosunuz diye ,bu seferde ben size haber veriyim bende ilk çocuğumu bekliyorum artık :49: inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza :nazar:
Allah tamamina erdirsin cok guzel bir haber bu :nazar:
merhabalar nasılsınız bakalım anne adaylaarı :)

nasılsınız hanımlar nasıl gıdıyor
Iyiyiz annisler. Sizler de iyisiniz insallah
Ne tesadüf bende bebek istiyorum:))))) keşke bende ev hanımı olsam diyorum bazen yaa ama evde oturabilir miyim ondan da emin değilim ya hadi hayırlısı ne zamandır istiyorsunuz tatlım bebişi

Ben 1 senedir istiyorum ama aksiliklerden olmadı fakat artık vazgeçmemeye karar verdim yeni başladık umarım fazla bekletmez bebekleri çok seviyorum kendiminde olsun istiyorum sevgimi kna vereyim.
Ben evde sıkılıyorum çalışmadığım için hep dışarda vakit geçirmeye çalışıyorum işim yoksa evde
Canim vazgecme sakin. Sen elinden geleni yap gerisi Mevlanin bilecegi is
Canım biz 4,5 yıldır evliyiz bi istedik bi istemedik ama en son 8aydır net istiyoruz ama eşimde sorun olduğu için testler ve tedavi süreçleri var önümüzde şu anda bakalım o arada Allahım mucizemizi kendiliğinden yollasın diye de dua ediyorum
inşallah canım inşallahhhhhhh hiç bekletmez seni bebişin
Canim bu topikte gercekten yilmadan hep bizimle olan, umutlarini taze tutan birisin.Cok takdir ediyorum bu yonunu. Allahim seni de guldurecek merak etme :49:
selam arkadaslar bugun gene (-) sonucumu aldım :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
Hakkinda hayirlisi canim. Ben de bayagi gordum o negatifleri ama sonunda pembis cift cizgiyi de gormek nasip oldu :49:

Allah tamamina erdirsin cok guzel bir haber bu :nazar:

Iyiyiz annisler. Sizler de iyisiniz insallah
Canim vazgecme sakin. Sen elinden geleni yap gerisi Mevlanin bilecegi is
Canim bu topikte gercekten yilmadan hep bizimle olan, umutlarini taze tutan birisin.Cok takdir ediyorum bu yonunu. Allahim seni de guldurecek merak etme :49:

Hakkinda hayirlisi canim. Ben de bayagi gordum o negatifleri ama sonunda pembis cift cizgiyi de gormek nasip oldu :49:

Saol canım vazgeçmeyeceğim ve bu güzel dilekliriniz için tşkler hepimiz bebişlerimize kavuşalım artık.
Acemiperi sen de evham yapma güzel haberlerini bekliyoruz

SELAM YENİDEN! EVET HAMİLELİĞİM ZOR GEÇTİ. ÇÜNKÜ HİÇ STRES BİTMEDİ. SINAV, ANNEMİN AMELİYATI, SONRA EŞİMİN TAYİNİYLE EV TAŞIMA, SONRA BAYRAMLAR, SONRA BEN BAYA RAHATSIZLANDIM... HEP AYAKTA VE KOŞTURMAYLA GEÇTİ. ŞİMDİ SAĞLIK DURUMUM ÇOK İYİ DEĞİL, HERKES KİLO ALIRKEN BEN VERDİM. HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ İYİ BİR DOKTOR BULMADAN SAKIN HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNMEYİN. İYİ BİR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİN. HAMİLELİKTE HİÇ KİMSE HİÇBİR ŞEY UMURUNUZDA OLMASIN, KENDİNİZİ VE ÇOCUĞUNUZU DÜŞÜNÜN. BEN STRESTEN NASIL GEÇTİ BU 9 AY ANLAMADIM... BU ARADA KIZIM OLACAK. İNŞALLAH HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞURUM KIZIMA. ONUN VERDİĞİ MUTLULUK BAMBAŞKA...:emir_bebek:

Çok geçmiş olsun canım. hoşgeldin yeniden. inş. doğumun kolay ve rahat olur. :)) bende kız istiyorum bakalım hayırlısı.

hanımlar günaydın. serumlar çok işe yaradı iyi hissediyorum kendimi. gülümsün u kadar eziyeti boşa çekmişim hayatım. bence sende bi düşün. şimdi işe geldim akşam tekrar gidicem serum için. doktorum takalım evinde kal dedi:) hastaneden nefret ettiğimi bildiği için.
eşimde çok hasta. grip olmuş napıcamı şaşırdım.:(

hanımlar günaydın. serumlar çok işe yaradı iyi hissediyorum kendimi. gülümsün u kadar eziyeti boşa çekmişim hayatım. bence sende bi düşün. şimdi işe geldim akşam tekrar gidicem serum için. doktorum takalım evinde kal dedi:) hastaneden nefret ettiğimi bildiği için.

Günaydın canım iyi olmana sevindim

cnm işte bugün gidecem
zaten demişti böle giderse yatırırım seni hastaneye die
bide rapor isteyecem
kötüyüm ya
evde yatayım biraz diyorum

Günaydın kızlaar

İyileşmene sevindim. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapacaksın canım. Eşinle bardak, havlu gibi eşyalarınızı ayır. Hatta bir süre ayrı yatabilirsiniz. BOl bol meyve, nane-limon ve ıhlamur tüket. Sürekli sıcak bir şeyler iç. Çünkü bir bulaştı mı hamileyken atlatması çok zor oluyor.
çok güzeller eline saglık..çok beceriklisin maşallah diyelim nazar degmesin:nazar::nazar:
Teşekkür ederim canım

Ankarada lapa lapa kar yağdı. Beni de korkular sardı. Ne yapacağım karda buzda :18:

Günaydın kızlaar

İyileşmene sevindim. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapacaksın canım. Eşinle bardak, havlu gibi eşyalarınızı ayır. Hatta bir süre ayrı yatabilirsiniz. BOl bol meyve, nane-limon ve ıhlamur tüket. Sürekli sıcak bir şeyler iç. Çünkü bir bulaştı mı hamileyken atlatması çok zor oluyor.

Teşekkür ederim canım

Ankarada lapa lapa kar yağdı. Beni de korkular sardı. Ne yapacağım karda buzda :18:

valla kış geldi cnm düz taban, tabanı kaymayan çizmeler kalın kazaklar kullancaz

valla kış geldi cnm düz taban, tabanı kaymayan çizmeler kalın kazaklar kullancaz
Çizme siftahımı yaptım bugün zaten. Sel götürüyordu sokakları. Kar deli gibi yağıp hemen suya dönüşüyordu. Bacaklarım üşüyor benim böyle havalarda. Kallın kazaklarım da bir iki haftadır benle

Çizme siftahımı yaptım bugün zaten. Sel götürüyordu sokakları. Kar deli gibi yağıp hemen suya dönüşüyordu. Bacaklarım üşüyor benim böyle havalarda. Kallın kazaklarım da bir iki haftadır benle

ya evet benimde bacaklarım üşüdü bugün
metroya sabahaları eşim bırakıyo
ordan metro işe geliyom çok görmeyecem allahtan ama uzun hırkalar alıcam hem bacaklarımı hem totomu hemde göbüşümü örtsün istiyorum

Back
X