Ilk çocuğunu düşünenler...

slm kızlar
hayırlısı sıkma canını gülümsün bu arada zeytin yağını ihmal etme ii geliyo bendede bi ara benzer durum oldu sakinleştirdi pamuğa sür koy araya dursun biraz
ole yapıyom cnm biraz yakıyo ama inş. faydası olur
kızlar ya kasıklarım da (sol taraf ağırlıklı) ince bi sızı var şiddetli değil ama sürekli

dikkat et kasık ağrısı gebelik belirtisi ama bazılarında adet belirtiside ayrıca

8 aydrı korunmuyorum ve hala hamıle değilim..3 4 ay once dr gittiğimde muayne mı oldum sağ sol yumurtlaıklarımın iyi ,rahımın duzgun oldugunu oğrendım.hormon testlerım de de bı sıkıntı çıkmadı.sadece kanımın düşük oldugu çıktı.ama adet ın 3 .gunu değil normal bir gunde gıttım.fakat forum da herkse adet ın 3.gunu gıtmme gerektıgını soyluyor.acaba bı problem varmıdır??

ya çok cnm sıkıldı benim puan 81 kırıkkale 82 ile kapatmış ki
ankaraya yakın die orayı istiyordum kıl payı gitti ya

Çok klasik olacak yine ama hayırlısı böylemiş demekki gülümsün. bebişini kısmetse Ankarada doğuracaksın işte. kendi doktorunla.

8 aydrı korunmuyorum ve hala hamıle değilim..3 4 ay once dr gittiğimde muayne mı oldum sağ sol yumurtlaıklarımın iyi ,rahımın duzgun oldugunu oğrendım.hormon testlerım de de bı sıkıntı çıkmadı.sadece kanımın düşük oldugu çıktı.ama adet ın 3 .gunu değil normal bir gunde gıttım.fakat forum da herkse adet ın 3.gunu gıtmme gerektıgını soyluyor.acaba bı problem varmıdır??

açıkçası bende 3. günü diye biliyorum tam bi fikrim yok açıkçası kızlar yardımcı olabilirler belki :(

açıkçası bende 3. günü diye biliyorum tam bi fikrim yok açıkçası kızlar yardımcı olabilirler belki :(

hormon testi 3. günü yapılıyor hatta özellikle kaçıncı gününde yapıldı diye not düşülmesi gerekiyormuş. kan değerinin günlere göre değişeceğini sanmam ama...

iyidir olesya sen nasılsın?

Hava kapalı olunca depresyone giriyorum ama onun dışında iyi diyelim...

sen neler yapıyorsun?

iyiyim ama havadan dolayı bir şey yapasım yoktu sıkıntıdan hava biraz açınca dışarı çıktım msjını yeni görebildim.

iki gündür kasıklarımda ve belime zonk diye saplanan ağrı var reglimide daha var ne oluyor bana

Bebegimin patigi :nazar:

Eki Görüntüle 565616

Hirkasi :nazar:
$IMG_2790.webp

Back
X