- Konu Sahibi meleksimam
- #1.601
Günaydın kızlar..
Betül eşin çok düşünceli davranmış kutlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar..
Teşekkür ederim Canim gercekten ince düşünceli bir esim olduğu için çok şansliyim sanırım :))
Benim eşim malesef öyle değil..Gerçekten şanslısın
Senin esinde yapar Canim yapması için biraz zamanı vardır belkisiz evleneli ne kadar oldu Canim
30 mayısta 2 yılımız bitecek
Oh iki yıl dolacak 3 yıla gireceksiniz ne güzel valla :)
Selam kızlar! Nabersiniz? Ben pek iyi değilim. Artık hapşurmaktan kasıklarım ağrıyor...:2:
sağol canım. Bu arada üzülme, tek düşüncesiz koca sende değil. Kocam hariç herkes anneler günümü kutladı. Bi de çocuk istiyorum die başımın etini yedi. Bu adam hiçbir duygusunu dışarı vuramıyor yav. ço seviyor, çok da mutlu; bi de gösterebilse...geçmiş olsun canım
sağol canım. Bu arada üzülme, tek düşüncesiz koca sende değil. Kocam hariç herkes anneler günümü kutladı. Bi de çocuk istiyorum die başımın etini yedi. Bu adam hiçbir duygusunu dışarı vuramıyor yav. ço seviyor, çok da mutlu; bi de gösterebilse...![]()
sizin ne kadar oldu
10,5 ay oldu Canim biz daha yeniyiz :)
yeniliğe eskiliğe bakmıyor, insanın içinde olmalı.biz 1,5 yıllık evliyiz; öncesinde de 4yıl birlikteliğimiz oldu. Eşimin içinde sürpriz yapma yoktur. Beni benim onu sevdiğimden çok daha fazla seviyor, hiç şüphem yok ama aileden böyle şeyler öğrenmemiş, kanında yok. Sadece bana şiirler yazar, okur. O da türkçe öğretmeni oluşunun nimetleri...10,5 ay oldu canim biz daha yeniyiz :)
senin için en hayırlısı olsun canım. Magnesia'yı duyduysan başka yeni hamiş yok. Inşallah seni de ekleriz hamişler listesine..taze annelerAnneler gününüz kutlu olsun
Ben bugün kan verdim. Tüm biyokimya testlerimi, kolesterol vs. Testlerini yeniliyorum. 3-4 ay önce yaptırmıştım tekrar baktırmak istedim. Diğer sağlık sorunum için teşhis ve tedavi de bu hafta belli olacak inşallah.
Psikolojik olarak da moralimi güzel tutmaya çalışıyorum.
Artık anne olmak istiyor insan. Bebekler çok daha fazla ilgimi çekiyor
Yeni hamişimiz var mı?
bebğinizde erkenden geliiyor demek. :)
Biz önce gezelim gezmeye doyalım dedik sonra bebek :)
yeniliğe eskiliğe bakmıyor, insanın içinde olmalı.biz 1,5 yıllık evliyiz; öncesinde de 4yıl birlikteliğimiz oldu. Eşimin içinde sürpriz yapma yoktur. Beni benim onu sevdiğimden çok daha fazla seviyor, hiç şüphem yok ama aileden böyle şeyler öğrenmemiş, kanında yok. Sadece bana şiirler yazar, okur. O da türkçe öğretmeni oluşunun nimetleri...![]()