• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

ABD’deki Boston Üniversitesi’nin 3 bin 600 Danimarkalı kadın üzerinde yaptığı bilimsel araştırmada günde düzenli iki veya üç fincan ve özellikle siyah çay içenlerin içmeyenlere oranla daha fazla hamile kalma şansının bulunduğu saptandı.

Araştırmayı yürüten Prof. Dr. Elisabeth Hatch, bunu çayın içerdiği “tein” maddesine bağlayarak “Ayrıca çayda birçok antioksidan var. Bunların kısırlığı önlediği de biliniyor” dedi.

Kahvenin bir faydası yok

Boston Üniversitesi’nin çok yönlü hamilelik araştırmasında kahvenin hiçbir olumlu katkısı olmadığı, ancak şekerli ve gazlı içeceklerin hamileliği yüzde 20 zorlaştırdığı da ortaya çıktı.

Selam kızlar! Nabersiniz? Ben pek iyi değilim. Artık hapşurmaktan kasıklarım ağrıyor...:2:

geçmiş olsun canım
sağol canım. Bu arada üzülme, tek düşüncesiz koca sende değil. Kocam hariç herkes anneler günümü kutladı. Bi de çocuk istiyorum die başımın etini yedi. Bu adam hiçbir duygusunu dışarı vuramıyor yav. ço seviyor, çok da mutlu; bi de gösterebilse...:37:

sağol canım. Bu arada üzülme, tek düşüncesiz koca sende değil. Kocam hariç herkes anneler günümü kutladı. Bi de çocuk istiyorum die başımın etini yedi. Bu adam hiçbir duygusunu dışarı vuramıyor yav. ço seviyor, çok da mutlu; bi de gösterebilse...:37:

ablamın bir sevgilisi vardı her anneler gününde kutlardı onu geleceğin annesi diye..Çok özenirdim ozamanlar şimdide özeniyorum böyle şeylere..Geçen diyoki seninde çocuğun olsaydı kutlardı seni diye.Dedim çocuk düşüncesi bile kutlanmayı gerektirir..Ama tık yok :(

Taze anneler :emir_bebek: anneler gününüz kutlu olsun :52:

Ben bugün kan verdim. Tüm biyokimya testlerimi, kolesterol vs. testlerini yeniliyorum. 3-4 ay önce yaptırmıştım tekrar baktırmak istedim. Diğer sağlık sorunum için teşhis ve tedavi de bu hafta belli olacak inşallah.

Psikolojik olarak da moralimi güzel tutmaya çalışıyorum.

Artık anne olmak istiyor insan. Bebekler çok daha fazla ilgimi çekiyor :emir_bebek:

Yeni hamişimiz var mı?

10,5 ay oldu canim biz daha yeniyiz :)
yeniliğe eskiliğe bakmıyor, insanın içinde olmalı.biz 1,5 yıllık evliyiz; öncesinde de 4yıl birlikteliğimiz oldu. Eşimin içinde sürpriz yapma yoktur. Beni benim onu sevdiğimden çok daha fazla seviyor, hiç şüphem yok ama aileden böyle şeyler öğrenmemiş, kanında yok. Sadece bana şiirler yazar, okur. O da türkçe öğretmeni oluşunun nimetleri...:16:

taze anneler :emir_bebek: Anneler gününüz kutlu olsun :52:

Ben bugün kan verdim. Tüm biyokimya testlerimi, kolesterol vs. Testlerini yeniliyorum. 3-4 ay önce yaptırmıştım tekrar baktırmak istedim. Diğer sağlık sorunum için teşhis ve tedavi de bu hafta belli olacak inşallah.

Psikolojik olarak da moralimi güzel tutmaya çalışıyorum.

Artık anne olmak istiyor insan. Bebekler çok daha fazla ilgimi çekiyor :emir_bebek:

Yeni hamişimiz var mı?
senin için en hayırlısı olsun canım. Magnesia'yı duyduysan başka yeni hamiş yok. Inşallah seni de ekleriz hamişler listesine..:49:

yeniliğe eskiliğe bakmıyor, insanın içinde olmalı.biz 1,5 yıllık evliyiz; öncesinde de 4yıl birlikteliğimiz oldu. Eşimin içinde sürpriz yapma yoktur. Beni benim onu sevdiğimden çok daha fazla seviyor, hiç şüphem yok ama aileden böyle şeyler öğrenmemiş, kanında yok. Sadece bana şiirler yazar, okur. O da türkçe öğretmeni oluşunun nimetleri...:16:

Evet Canim ole sanırım Allah var ilk nisanlandigimiz günden beri hep küçük Yada büyük farketmez hediye alır esim o yüzden şansliyim çok şükür :))

selam kızlar :3:

burayı böyle kalabalık görmek çok güzel..nasılsınız bakalım :52:

kızlar valla hiç umudum yok ama haftasonu bi test yapsam diye çok düşündüm frenledim kendimi..bize hem çok güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi hemde bana anneler günü hediyesi olurdu :30:hayal kurmak güzelde..sonunu da düşünmek lazım dimi.. :44:

bi düşüncesiz odun da bende var.. eşim sağolsun baksan çok romantik iki de bir gülle gelir eve ama adam hediye almaktan özel gün kutlamaktan hiç anlamaz.. :40: daha iki gün önce evlilik yıldönümümüzde ben neler düşündüm ama yok gelegele küçük be hediye ve yine çiçekler :9: hediyenin küçüğü büyüğü olmaz gerçi.. neyse buna da şükür hatırlaması yeter diyelim :1: anneler günü aklına bilem gelmedi..daha anne değiliz ya öyle düşündü odunum zaar :1: amaaaan boşverelim biz birbirimizi seviyoruz ya odunda olsalar farketmiyooo :16:

Son düzenleme:
Back