• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlaaaaaar Allaha şükürler olsun değerim arttı hemde çok iyi :21:
Dr. yine abuk sabuk konuştu ama işte kendi dr. olmayınca böyle oluyor..
Aile hekimine gittim ebe hemşireyle konuştum hiç sıkıntı yapma gayet güzel dedi
Hamilelikte rahat ol stres yapma bebeği etkiler dedi.
Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış :))
Çok şükür ben güzel şeyler duydum sonunda.. Çooook mutluyum :21:
Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin..

Çok sevindim senin adına. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

İnşallah ben de doktora gidince ciddi bir sağlık sorunum olmadığını duymuş olurum. Sonra çalışmalar başlasın :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::1:

Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış :))
ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİN ADINA. ALLAH HAYIRLISIYLA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar dün misafirim vardı. çok ayakta kaldım, bu yüzden çok yoruldum. Kasıklarımda bir sancı var, bir sorun olmaz inşallah...:14:

Gözünaydın canım benim.. Çok sevindim değerlerinin güzel çıkmasına.. ""Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış""
Ben hamileliğim boyunca hep ağladım hala da ağlıyorum.. benim bebeğim nasıl olacak acaba..? :14:

Gözünaydın canım benim.. Çok sevindim değerlerinin güzel çıkmasına.. ""Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış""
Ben hamileliğim boyunca hep ağladım hala da ağlıyorum.. benim bebeğim nasıl olacak acaba..? :14:

Hepinize teşekkür ederim kızlar, güzel şeyler söyleyip beni rahatlattınız :)
Libyana neden ağlıyorsun?
Ebe özellikle dedi üzülme stres yapma rahat bi hamilelik geçirirsen bebeğede yansır.
Doğduğunda oda huzurlu olur, sende rahat edersin...
Kendini ve bebeğini düşün canım hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil.

Hepinize teşekkür ederim kızlar, güzel şeyler söyleyip beni rahatlattınız :)
Libyana neden ağlıyorsun?
Ebe özellikle dedi üzülme stres yapma rahat bi hamilelik geçirirsen bebeğede yansır.
Doğduğunda oda huzurlu olur, sende rahat edersin...
Kendini ve bebeğini düşün canım hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil.

Eşimle çok tartışır olduk. Bu durum beni çok üzüyor..
:14: Hamileliğimin 2. ve 3. aylarında ise kocamdan hep ayrı kaldım beni memlekete bıraktı.. İlk ağlamalarım böyle başladı.. Sonraları ise en ufak şeyden kavga eder olduk hadi benim hormonlarım değişiyor çabuk sinirleniyorum o bari sinirlenmese.. bazen çok sinirlenip beni dövmeye yürüdüğü oldu.. o zamanlarda eşimden korktuğum için çok ağladım.:14:. Kısacası pek mutlu bir hamileliğim olmadı ama bundan sonraki 2 ay mutlu olmaya çalışacağım. belki faydalı olur.. ama ben Allah'tan ümidimi kesmiyorum biliyorum ki bebeğim huysuz olmayacak.. çünkü bunun için hep dua ediyorum..

:14: Hamileliğimin 2. ve 3. aylarında ise kocamdan hep ayrı kaldım beni memlekete bıraktı.. İlk ağlamalarım böyle başladı.. Sonraları ise en ufak şeyden kavga eder olduk hadi benim hormonlarım değişiyor çabuk sinirleniyorum o bari sinirlenmese.. bazen çok sinirlenip beni dövmeye yürüdüğü oldu.. o zamanlarda eşimden korktuğum için çok ağladım.:14:. Kısacası pek mutlu bir hamileliğim olmadı ama bundan sonraki 2 ay mutlu olmaya çalışacağım. belki faydalı olur.. ama ben Allah'tan ümidimi kesmiyorum biliyorum ki bebeğim huysuz olmayacak.. çünkü bunun için hep dua ediyorum..

Canim neden tartışıyorsunuz ya sabret sen hersey yoluna girecek ins merak etme sen bebeğinde huzursuz olmaz ins :)

Canım bol bol dua et hamilelikte önemli ama en önemlisi onu yetiştirmek,
Eşlerde bazen anlayışsız olabiliyor. Belki oda senden uzak kaldığı için sinirlidir.
Ama şu dövmeye kalkması biraz can sıkıcı..
Sen kendine ve bebeğine dikkat et canım üzülmemeye çalış.
İnşallah tatlı bi kızın olacak onu düşün mutlu ol :)

yorulduğun içindir sancıların canım.
Dikkat et kendine ilk 4 ay çok önemliymiş. çok yorma kendini.
bilmiyorum, umarım dediğin gibidir, bir sıkıntı olmaz. şu anda da ağrıyor.
[sıze=2][ı]
eşimle çok tartışır olduk. Bu durum beni çok üzüyor..[/ı]
[/sıze]
:14:[sıze=2][ı] hamileliğimin 2. Ve 3. Aylarında ise kocamdan hep ayrı kaldım beni memlekete bıraktı.. Ilk ağlamalarım böyle başladı.. Sonraları ise en ufak şeyden kavga eder olduk hadi benim hormonlarım değişiyor çabuk sinirleniyorum o bari sinirlenmese.. Bazen çok sinirlenip beni dövmeye yürüdüğü oldu.. O zamanlarda eşimden korktuğum için çok ağladım.[/ı][/sıze]:14:[sıze=2][ı]. Kısacası pek mutlu bir hamileliğim olmadı ama bundan sonraki 2 ay mutlu olmaya çalışacağım. Belki faydalı olur.. Ama ben allah'tan ümidimi kesmiyorum biliyorum ki bebeğim huysuz olmayacak.. çünkü bunun için hep dua ediyorum.. [/ı][/sıze]
canım, çok üzüldüm bütün bu olanlara. Umuyorum, kızınız evinize huzur, mutluluk, neşe getirir. Erkekler de hormonlarından dolayı sinirli oluyorlar.:1:
Allah'ın izniyle doğumdan sonra her şey yoluna girer inşallah, amiiiinnn...:91:

magnesia tebrikler doğumgünüde benm doğumgünümle aynı olcak galiba :) gözünaydın cnmm
ben ilaçlara dewam

Teşekkürler canım.
Eşimin doğum günüde aynı tek kutlamayla halledeceğiz sanırıım :9:
İstesek denk gelmezdi eğer tahmin edilen gibi olursa 11 ocakta doğacak :9:

Folic asid kullanıyorsun dimi?

canım, çok üzüldüm bütün bu olanlara. Umuyorum, kızınız evinize huzur, mutluluk, neşe getirir. Erkekler de hormonlarından dolayı sinirli oluyorlar.:1:

Canım iyice dinlen eğer devam ederse yada artarsa dr.git için rahat olsun.

günaydın kızlar.. nasılsınız?

ben pek iyi ddeğilim bu sabah mide bulantısıyla uyandım.. hala kendime gelemedim.. günlerdir kasıklarımda garip ağrılar var.. ben herşeyi hamileliğe yoruyorum ama inşallah başka bi sorunum yoktur.. izin alıp bi doktora gidemedim.. çok yoruldum bu tempoda çalışmaktan ve bebek için umutlanmaktan... :( rabbim hakkımda hayırlısını versin...

magnesia ;

canım çok sevindim.. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza.. inşallah bu ay bende yetişirim arkanızdan :)))

libyana26 ;

canım üzme kendini erkekler genelde böyle.. belki onlara çok değer verdiğimizden oluyor.. şımartıyoruz onları.. üzme sen kendini bebeğini düşün ve bol bol dua et canım allah

eşini ıslah etsin.. inşallah bebeişin evinize huzur ve mutluluk getirir...

Günaydın bayanlar
Şu an çekmecemde bir kutu folik asit duruyor ama ben içmeye korkuyorum çünkü henüz doktora gitmedim kafama göre ilaç kullanmaktan da çok korkarım.. aranızda doktora gitmeden kullanan var mı yan etkisi falan olur mu ki :18:

Günaydın bayanlar
Şu an çekmecemde bir kutu folik asit duruyor ama ben içmeye korkuyorum çünkü henüz doktora gitmedim kafama göre ilaç kullanmaktan da çok korkarım.. aranızda doktora gitmeden kullanan var mı yan etkisi falan olur mu ki :18:

Canım bildiğim kadarıyla o vitamin takviyesi..yani çok özel alerjik bir durum filan yoksa hiçbir zararı yok diye biliyorum..Çoğu kişi doktora danışmadan içiyor..Bkz: Ben..:52:(Sonra doktora gidiyor, o da tavsiye ediyor bu arada...)

Son düzenleme:
Canım bildiğim kadarıyla o vitamin takviyesi..yani çok özel alerjik bir durum filan yoksa hiçbir zararı yok diye biliyorum..Çoğu kişi doktora danışmadan içiyor..Bkz: Ben..:52:(Sonra doktora gidiyor, o da tavsiye ediyor bu arada...)

içiyim yani :1: peki nasıl içiyorsun sen aç mı tok mu günde kaç kere kaç mg

İnşaallah canım.. benimde tek umudum bebeğim..
:emir_bebek:

Back