• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

bizde artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz. Bunun heyecanı ile birlikte tabi ki türlü türlü korkular endişeler vs vs vs... Uzun zamandır uzaktan takip edenlerden biriyim bende:) ne zaman bir bebeğe sahip olmaya karar verirsem o zaman yazmaya başlayacağım diye düşünmüştüm:) herkese merhaba:)
hoşgeldin canım! Sayımız gittikçe artıyor... Allah bereket versin, bebişlerle sayımız daha da artsın...:16:

İyi akşamlar kızlar,
3gündür annemdeyim yazmadım.
Sizde baya muhabbet etmişsiniz :)
Nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz?
Libyana sen nerelerdesin?

haklsısın. Bu konu açılalı 1,5 ay filan oldu, şimdiden 4 tane hamişimiz var.inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız yakında.:16:

çok teşekkür ederim:))ben bir şey soracaktım doktora gitmeyi düşünmüştüm bugün ama sabah gitme şansım olmadı bu yapılacak tahliilerde aç karna mı gitmek gerekiyor??öğleden sonra gitsem olur mu acaba??

iyi akşamlar kızlar,
3gündür annemdeyim yazmadım.
Sizde baya muhabbet etmişsiniz :)
nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz?
Libyana sen nerelerdesin?
öyle yaa... Sen nerelerdesin? Bugün de gelmesin seni aramaya çıkacaktım:1:... Nasıl gidiyor hamilelik?:49:
çok teşekkür ederim:))ben bir şey soracaktım doktora gitmeyi düşünmüştüm bugün ama sabah gitme şansım olmadı bu yapılacak tahliilerde aç karna mı gitmek gerekiyor??öğleden sonra gitsem olur mu acaba??
canım ben de aç gitmiştim, ama kimse bana aç mısın diye sormadı. Demekki aç olmak şart da değil. Zaten idrarla kan tahlili yapıyorlar, ultrasondan bakıyorlar, alttan muayene de isteyen oluyormuş, smear testi diyorlarmış, ben yaptırmadım ama yapılsa iyi olurmuş. öğrendiklerim bu kaaa...:1:

yeni anne adayları size bir tavsiyem var... Bebeğinize Yusuf ve Meryem surelerini okuyun.. Yusuf suresi bebeğinizin çok güzel olmasına, Meryem suresi ise edepli ve uslu olmasına sebep oluyor.. ben hamileliğimin başından beri okuyorum.. klasik müzik falan dinletmektense bebeğinizin sizin sesinizden Kur'an dinlemesi çok güzel olur.. :34:

libyana çok güsel bir fikir hamile kaldığımda yapıcam :)) bu arada herkese merhaba
ben soğan kürü yapıcam sanırım kist için çok okudum yararlı dio herkes hamile kalmayada yararlıymş..bakalımm artık zamana bırakıyorummm

öyle yaa... Sen nerelerdesin? Bugün de gelmesin seni aramaya çıkacaktım:1:... Nasıl gidiyor hamilelik?:49:

canım ben de aç gitmiştim, ama kimse bana aç mısın diye sormadı. Demekki aç olmak şart da değil. Zaten idrarla kan tahlili yapıyorlar, ultrasondan bakıyorlar, alttan muayene de isteyen oluyormuş, smear testi diyorlarmış, ben yaptırmadım ama yapılsa iyi olurmuş. öğrendiklerim bu kaaa...:1:

Sağol canım sende olmasan kim arayacak beni :1:
Hamilelik güzel gidiyor çok şükür
Bulantım falan yok rahatım sadece göz kararmalarım oluyor o kadar :)
Bide kasklarımda batmalar var :)

Hormon testleri aç karnına yapılıyor kızlar bilginiz olsun..
Ben bol miktarda test yaptırdığımdan iyi biliyorum :9:

Libyana annemde diyor hatim başla hamilelikte bitir :)

[sıze=2][ı]yeni anne adayları size bir tavsiyem var... Bebeğinize yusuf ve meryem surelerini okuyun.. Yusuf suresi bebeğinizin çok güzel olmasına, meryem suresi ise edepli ve uslu olmasına sebep oluyor.. Ben hamileliğimin başından beri okuyorum.. Klasik müzik falan dinletmektense bebeğinizin sizin sesinizden kur'an dinlemesi çok güzel olur.. [/ı][/sıze]:34:
evet canım ben de duymuştum, mutlaka okuyacağım...
libyana çok güsel bir fikir hamile kaldığımda yapıcam :)) bu arada herkese merhaba
ben soğan kürü yapıcam sanırım kist için çok okudum yararlı dio herkes hamile kalmayada yararlıymş..bakalımm artık zamana bırakıyorummm
canım, yalnız umarım biliyorsundur, beyaz soğan bulmalısın. Arkadaşım kullanıyor, beyaz soğan kesinlikle faydasını görüyor. Inşallah sen de şifa bulursun...
sağol canım sende olmasan kim arayacak beni :1:
Hamilelik güzel gidiyor çok şükür
bulantım falan yok rahatım sadece göz kararmalarım oluyor o kadar :)
bide kasklarımda batmalar var :)

hormon testleri aç karnına yapılıyor kızlar bilginiz olsun..
Ben bol miktarda test yaptırdığımdan iyi biliyorum :9:

Libyana annemde diyor hatim başla hamilelikte bitir :)
bir arkadaşım bebeğini doğurmadan önce hatim indirmiş, doğumu çok rahat olmuş. Dünyalar güzeli bir kızı var şimdi. Ben de okumaya başlayacağım... Hayırlısı...

Kızlar midem çok kötü yaaa... ölüyorum... şişti, şişti, şişti... Davul gibi oldu...:14:

Tüm günü kendimi hamile sanarak geçirdim:) Ta ki eve gelip test yapana kadar. Benimkisi de delilik,korunmayı bırakalı daha 1.5 hafta oldu oysa ki:) Bu kadar çabuk olmaz heralde değil mi?

Günaydınnn :52:

Çok güzel tavsiyeler olmuş surelerle ilgili. Hemen not aldım :9: Bugün doktora gideceğim. 15-20 gündür röntgen, MR uğraşıp durduğum sonuçlar gösterilecek. Dua edin benim için.

Kızlar midem çok kötü yaaa... ölüyorum... şişti, şişti, şişti... Davul gibi oldu...:14:

Benimde karnım birkaç gündür inanılmazz şişşş. hamilemiyim diye düşünmek insanı hem mutlu ediyor hemde bir gerilime sokuyor. çünkü sonuç için beklemek zorundayız. daha adet olmama 11 gün var çok zor tutuyorum kendimi. erkenden sonucunu öğrenenler de olmuş onlara kapılıp bir test alsam mı ki diyorum sonra da üzülmekten korkuyorum. Allah herbirimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamilelere de kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin Rabbim (c.c.)

doktora kontrole gittim ve rahimdeki iltihap hala geçmemiş üstüne bir de kist oluşmuş:((bu ay tedavi ol ondan sonraki ay bebek düşünmelisiniz dedi doktor:((yalnız 3 aydır uğraşıyorum bu iltihapla hala geçmedi...ben geçmiştir ve artık kan değerlrime baktırp folik asite başlarım diye gitmişken fitille geri döndüm:((

Kızlar doktora gittim. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Bir tane ilaç verdi sadece. O da hamilelik için sıkıntılı değil.

Artık bundan sonra çalışmalara başlıyorum :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Hayırlı haberleri veririm inşallah :49:

doktora kontrole gittim ve rahimdeki iltihap hala geçmemiş üstüne bir de kist oluşmuş:((bu ay tedavi ol ondan sonraki ay bebek düşünmelisiniz dedi doktor:((yalnız 3 aydır uğraşıyorum bu iltihapla hala geçmedi...ben geçmiştir ve artık kan değerlrime baktırp folik asite başlarım diye gitmişken fitille geri döndüm:((

o fitillerden ben neler çektim.. bıktırdı artık kullana kullana.. tam geçti dedim yine kullandım.. Rabbim şifa versin İnşaallah..

Kızlar doktora gittim. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Bir tane ilaç verdi sadece. O da hamilelik için sıkıntılı değil.

Artık bundan sonra çalışmalara başlıyorum :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Hayırlı haberleri veririm inşallah :49:

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..
:34:

o fitillerden ben neler çektim.. bıktırdı artık kullana kullana.. tam geçti dedim yine kullandım.. Rabbim şifa versin İnşaallah..

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..
:34:

peki bu durum hamile kalmanıza engel oldu mu??doktorum hamileliği zorlaştırır demedi ama önce tedavini bitirelim dedi ve 3 aydır gidiyorum ve geçmedi hala:((

Back