• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın kızlar.. nasılsınız?

ben pek iyi ddeğilim bu sabah mide bulantısıyla uyandım.. hala kendime gelemedim.. günlerdir kasıklarımda garip ağrılar var.. ben herşeyi hamileliğe yoruyorum ama inşallah başka bi sorunum yoktur.. izin alıp bi doktora gidemedim.. çok yoruldum bu tempoda çalışmaktan ve bebek için umutlanmaktan... :( rabbim hakkımda hayırlısını versin...

magnesia ;

canım çok sevindim.. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza.. inşallah bu ay bende yetişirim arkanızdan :)))

libyana26 ;

canım üzme kendini erkekler genelde böyle.. belki onlara çok değer verdiğimizden oluyor.. şımartıyoruz onları.. üzme sen kendini bebeğini düşün ve bol bol dua et canım allah

eşini ıslah etsin.. inşallah bebeişin evinize huzur ve mutluluk getirir...

Evet canım darısı başınıza inşallah (amin) :) Ama size iyi dr.lar denk gelir inşallahta sevinçle üzüntüyü bi arada yaşamazsınız.
Sen en kısa zamanda bi dr. çık canım için rahat olsun. Belki bebiş rahatsız ediyordur :1:

minimini_bir canım
Folik asid zararlı değil sanırım ama dr. danışmakta fayda var.
Ben günde 400mg. kullanıyorum. Benimkinde B12Vitaminide var.
Bide aile hekimindeki ebe demir hapına devam et dedi.
Bebek kanla beslendiği için iyi olurmuş.
Ben pek hap içmeyi sevmediğimden gerekli değilse kullanmayayım dedim de bana öyle dedi :)
İkisinide gece yatarken içiyorum saat 11.30gibi. Ne aç ne tok.

ben en iyisi randevu alayım doktordan öyle içeyim.. doktor muayenesinden kaçış yok anlaşıldı :2: bugün akşama kadara randevu işimi halledeyim dimi :17: korkunun ecele faydası yok

Evet canım darısı başınıza inşallah (amin) :) Ama size iyi dr.lar denk gelir inşallahta sevinçle üzüntüyü bi arada yaşamazsınız.
Sen en kısa zamanda bi dr. çık canım için rahat olsun. Belki bebiş rahatsız ediyordur :1:

minimini_bir canım
Folik asid zararlı değil sanırım ama dr. danışmakta fayda var.
Ben günde 400mg. kullanıyorum. Benimkinde B12Vitaminide var.
Bide aile hekimindeki ebe demir hapına devam et dedi.
Bebek kanla beslendiği için iyi olurmuş.
Ben pek hap içmeyi sevmediğimden gerekli değilse kullanmayayım dedim de bana öyle dedi :)
İkisinide gece yatarken içiyorum saat 11.30gibi. Ne aç ne tok.

amin canım inşallah... inşallah bebiş rahatsız ediyordur başka bişi çıkacak diye ödüm kopuyor ama işler çok yoğun ve birazda korkuyorum sanırım gidemedim bi türlü doktora :( az kaldı bakalım 10 içinde varsa bişi belli olur zannımca.... bu arada yarın evlilik yıldönümümüz keşke şu an varsa bişi belli olsa.. ama daha erken test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :(

Son düzenleme:
Selam kızlar! Napıyonuz?:34:
Ben dün gece hiç uyuyamadım. Sürekli hapşurdum:2:... Nolacak benim sonum hiç bilmiyorum...:43:
:2::2::2::2::2:

Slm kiZlar nasılsiniz benim fena midem bulaniyo sabah Bişey yiyemedim şimdide çorba ictim yatıyorum bulantiyi düşünmemeye çalışıyorum ne zaman geçecek bulantılar :(

Selam kızlar! Napıyonuz?:34:
Ben dün gece hiç uyuyamadım. Sürekli hapşurdum:2:... Nolacak benim sonum hiç bilmiyorum...:43:
:2::2::2::2::2:
Hayırdır İnşallah.? Üşüttünmü yoksa bahar alerjinmi var.?

Slm kiZlar nasılsiniz benim fena midem bulaniyo sabah Bişey yiyemedim şimdide çorba ictim yatıyorum bulantiyi düşünmemeye çalışıyorum ne zaman geçecek bulantılar :(

Allah kolaylık versin canım benim.. İnşaallah çok uzun sürmez benim 3.5 ay kadar sürdü ve çok kilo verdim.. İnşallah siz öyle olmazsınız.. Anne olmak kolay değil..

Hayırdır İnşallah.? Üşüttünmü yoksa bahar alerjinmi var.?

Allah kolaylık versin canım benim.. İnşaallah çok uzun sürmez benim 3.5 ay kadar sürdü ve çok kilo verdim.. İnşallah siz öyle olmazsınız.. Anne olmak kolay değil..

İns Canim benim ins çünkü basımı yastıktan kaldıramıyorum gercekten anne olmak kolay değilmiş tam anlamıyorum ama illaki hissediyorsun ;))

randevumu aldım :46: ilk başta devlete gitmeye karar verdim daha sonrasında özele gideceğim ama devlet hastaneleri uzun tarihe gün veriyor.2 hafta sonrası için aldım hem alışırım doktor fikrine:18:
hadi hayırlısı canım :34:
İns Canim benim ins çünkü basımı yastıktan kaldıramıyorum gercekten anne olmak kolay değilmiş tam anlamıyorum ama illaki hissediyorsun ;))
valla ben şu an bile başımı yastıktan kaldıramıyorum kübracım.. hamile olunca nolcak bakalım.. annelik zor iş ama ççooook ççok güzel de bişi :16: rabbim herkese nasib etsin...
bu arada anneler gününüz kutlu olsun şimdiden taze anne adayları :54:

[ı][sıze=2]hayırdır inşallah.? üşüttünmü yoksa bahar alerjinmi var.?[/sıze][/ı]

[ı][sıze=2]allah kolaylık versin canım benim.. Inşaallah çok uzun sürmez benim 3.5 ay kadar sürdü ve çok kilo verdim.. Inşallah siz öyle olmazsınız.. Anne olmak kolay değil.. [/sıze][/ı]
bahar alerjim var canım. Ilaç da alamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.:2::14:

bahar alerjim var canım. Ilaç da alamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.:2::14:

Bende bunu sormak istiyordum. Kızlar korunmuyoruz, hamile kalmak istiyorum fakat çok fena sinüzitim azdı. Başım çatlıyor. Doktora gitsemmi karar veremedim. Ağrı kesici felan içsemmi? siz ne yapıyorsunuz hasta olunca? hani bebek olursa engel veya zararı olurmiki:26:

Bende bunu sormak istiyordum. Kızlar korunmuyoruz, hamile kalmak istiyorum fakat çok fena sinüzitim azdı. Başım çatlıyor. Doktora gitsemmi karar veremedim. Ağrı kesici felan içsemmi? siz ne yapıyorsunuz hasta olunca? hani bebek olursa engel veya zararı olurmiki:26:

Merhaba arkadaşım ben de 8 aydır korunmuyorum hala olmadı bakalım bekliyoruz umutla ve migrenim var şiddetli ağrılarım oluyor. Atak olduğu dönemlerde dayanamıyorum iğne yaptırıyorum eşime onun dışında basit ağrı kesiciler alıyorum hafif ağrılarda. zaten gebe kalırsak bile adet dönemine kadar içilen ilaçların çok zararı olmadığını duymuştum. o yüzden ben içiyorum zaten başka çarem de kalmıyor..

bende bunu sormak istiyordum. Kızlar korunmuyoruz, hamile kalmak istiyorum fakat çok fena sinüzitim azdı. Başım çatlıyor. Doktora gitsemmi karar veremedim. Ağrı kesici felan içsemmi? Siz ne yapıyorsunuz hasta olunca? Hani bebek olursa engel veya zararı olurmiki:26:
canım bildiğim hamile kalmadan önce bir zararı yoktur; ama sen yine de bir doktora sor, en iyisi bu olur. :44:

TÜM ANNELERİN ANNE ADAYLARININ VE ANNE OLMAK İSTEYENLERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM...

bu arada dr bana folicasid wermedi ama haziranda yine gidicem belki o zmn werir şimdi ilaç kullanıyorum die wermemş olabilir bende soramadm cnm sıkılmıştı zatenn
bu arada kızlar bahar alerjisi benide fena yaptı hapşuurup duruyorum aynen :))) her bahar olur

annecikler, anneler gününüz kutlu olsun...:54: allah hepimizin de gönlüne göre hayırlısını versin...:49:

Kızlar dün gece hiç uyuyamadım. önce mide ağrısı tuttu, sonra hapşur hapşur öldüm. Ben napacağım böyle? Bu 9 ay böyle geçer mi?:2:
Allah rızası için bir fikri olan varsa söylesin. Gerçekten çok kötüyüm...:2:

Anneler gününüz kutlu olsun kizlar yakinda anne olcak olan anneler kocisleriniz ilk anneler gununuzde ne aldilar benim kocisim canim kocam ayakkabi almis bana cok ama cok duygulandim yaa agladim resmen :( :)))

Back