• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..

magnesia ilk değerin 307 çıkmış.. 2. cisini ne zaman yaptırdın;? aynı günmü? kaç saat sonra ? yada ertesi günmü ? canım zamanları yazarsan yorum yaparız... artı geç döllenmedir seninki.. dış gebelik olsa lekelerin olur sancın olur onu geç... bebeğin gelişim bozukluğu diye bişi olamaz.. bu haftalarda zaten gelişmiyorsa gelişimi durmuştur ve yine lekelenmerin olur... tek seçenek kalıyor oda geç döllenme.. benim değerleri yazayım sana ben tam adet olacağım günümde 22.9 çıkmıştı 4 gün sonra 118.1 çıktı.. 3 gün sonra 430... bak canım 430 çıktığı gün benim adetim tam bir hafta geçmiş oluodu.. doktor banada dedi o gün düşük bu değerler.. dış gebelikmi filan diye.. bende senin gibi soluğu bu sitede aldım saolsun kızlar telaşımın yersiz olduğunu söylediler..dedikleri gibide çıktı zaten..430 çıktıktan 5 gün sonra 3000 çıktı.. 3 gün sonra 15000 yani değerler gün geçtikçe artıyor.. hiç canını sıkma kanaman olmadığı sürecede asla korkma canım...

özlem ilk değerimi salı sabah saat 10da verdim, 307,1 çıktı. İkincisini çarşamba sabah saat 11 gibi verdim, 351,4 çıktı. Yaklaşık 24 saat arayla..
Yarın tekrar gideceğim 700 olması gerekiyormuş. İnşallah dediğin gibidir canım inşallah geç döllenmedir.
Sabah sabah moralim düzeldi çok teşekkür ederim.

Kızlar doktordan geldim ama çok iyi haberler yok malesef :14:
Beta 351,4 çıktı. Dr. 2 gün sonra 700 olması gerekiyor tekrar gel dedi.
3 seçenek varmış.. 1. Dış gebelik 2.Gelşim bozukluğu 3.Geç döllenme
İnşallah geç döllenmedir. Eve gelince ağladım. :43:
Eşim dedi kesin geç yumurtladın zaten adetin geç oluyordu, geç döllenmedir.
Hesap kitap yaptı takvimden saydı. Onun hesabına göre ben geç yumurtladım.
Ve daha 2,5 haftalık hamileyim herşey yolunda. İnşallah dediği gibidir.
2gün hiç iş yapmıcam sadece yatıp dinleneceğim.
Sizde dua edin inşallah geç döllenmedir :14:

İnşallah geç döllenmedir.Aksini aklına getirip üzülme..Bebeğini düşün ben inanıyorum problem çıkmayacak

Slm kiZlar nbr sonunda gelebildim :)) megnesia Canim üzülme geç döllenmesine sen yarın yaptir tahlilini ins istediğin sonuclar çıkicak icini ferah tut :)) beni sorarsanız iim çok şükür salı gunü kalp atışlarını duymaya gitcez ins :)

Ben 8 aylık evliyim ama ilk evladım için o kadar kararsızım ki...:26

Bende aynı öyleyim maalesef. öncesinde doktora gideyim diyorum randevu alacakken vazgeçiyorum. ama karar verdim bu ayın sonuna kadar halledeceğim doktor randevumu sonrası kendiliğinden gelecek inşallah

selam bayanlar
topikte yer var mı acaba :)))) bi süredir bende bebek istediğime karar verdim ama bi türlü emin olamıyorum :(

ben 8 aylık evliyim ama ilk evladım için o kadar kararsızım ki...:26:
buradaki hiç kimse emin değil inan ki canım. Yaklaşık bir aydır buradayız, böyle düşünürken 4 kişi hamile:)) olduk bile... Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin. Bu arada hoş geldiniz...
herkese günaydın :)

birazdan dr. Gideceğim ve güzel haberlerle döneceğim inşallah (amin)
umarım güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin canım. Bekliyoruz seni...:16:

Burcu, kübra, nunna, asya nerelerdesiniz? Terk mi ettiniz bizi, yoksa vaz mı geçtiniz bu işten?:10:

Kızlaaaaaar Allaha şükürler olsun değerim arttı hemde çok iyi :21:
Dr. yine abuk sabuk konuştu ama işte kendi dr. olmayınca böyle oluyor..
Aile hekimine gittim ebe hemşireyle konuştum hiç sıkıntı yapma gayet güzel dedi
Hamilelikte rahat ol stres yapma bebeği etkiler dedi.
Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış :))
Çok şükür ben güzel şeyler duydum sonunda.. Çooook mutluyum :21:
Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin..

Kızlaaaaaar Allaha şükürler olsun değerim arttı hemde çok iyi :21:
Dr. yine abuk sabuk konuştu ama işte kendi dr. olmayınca böyle oluyor..
Aile hekimine gittim ebe hemşireyle konuştum hiç sıkıntı yapma gayet güzel dedi
Hamilelikte rahat ol stres yapma bebeği etkiler dedi.
Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış :))
Çok şükür ben güzel şeyler duydum sonunda.. Çooook mutluyum :21:
Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin..

Çok sevindim canım gözün aydın..

Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış. bunu bilmem iyi oldu..

Back