• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar ben doktora gıtmedım henüz , ama hamıle olunca gidicem kesin zeynep kamıle gıdıcem devlet hastanesineee cok ıyı bır hastne doktor olarak bılmıyorum henuz kımler var:44:

anlatsaanaaa nasıl birseydı ne hıssettınnnn lütfennnnnnnnnnnnn detaylı detaylıı merak edıyorum :90:

Canim ben ilk doktora gittim hemsire tansiyonumu ölçtü 18-10 cikinca cok yuksek dedi bizim moraller bozuldu tabi ben aglicak oldum bisey olursa diye dusundum hep sonra doktor geldi ulturasona gecelim dedi bi heycan basti hemen esim geldi tabi karnima bastirdi aleti gebelik var kesede burda iste hersey normal guzel yerlesmis dusuk tehlikesi cok az dedi ben tabi o an ne tansiyonu dusunuyorum ne baska biseyi cok ama cok degisik bi duygu canim ya sonra iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi fotografi verdi ona bakip durdum valla ins allah hepinuze yasatir bu duyguyu canim aminnnnnn:)))))))

gunaydin canim henuz yok tatlim :):)

kizlar bu arada ben artik nete giremicem ancak annemlere gidince girerim artik hamis olursam eger ordan yazarim size esim neti kapatiyor beni unutmayin emi optum hepinizi kocaman :)))))

canlarım bıtanelerım benım çok ösledım sızı :) ben reglm ayın 9 unda ama çok tuhaf şeyler oluyo bana umarım doğru oluyodur ben evham yapmıyorumdur :) belım agrıyo mıdem bulanıyo hemen olur mu belırtıle r bılmıyorum ama hayırlısı :):):):)

benimde bu hafta yumurtlama günümmüş... Çalışmalar yapmam lazım...bir de mantar oldum :( İlaç içtim engeller mi hamileliği acaba ya kaşıntı var da çok :(

canlarım bıtanelerım benım çok ösledım sızı :) ben reglm ayın 9 unda ama çok tuhaf şeyler oluyo bana umarım doğru oluyodur ben evham yapmıyorumdur :) belım agrıyo mıdem bulanıyo hemen olur mu belırtıle r bılmıyorum ama hayırlısı :):):):)

hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar... Ben de bugün piknikteydim..:46:çok güzeldi ama hapşur hapşur öldüm...:50:
Burcu, sen sakin, heyecansız bir ay geçireceksin!!!:9: Neyse göreceğiz. Gerçi kübra'ya sorduğun sorulardan belli ne kadar sakin olduğun...:9:
Kübracım , her şeyin yolunda olduğuna sevindim. Tansiyonunu sorun etme, yediğine içtiğine dikkat eder çabuk düzeltirsin inşallah, amin...
Magnesia, özlendin hakikaten. Yokluğunj hissediliyor. Topic duraklama yaşadı.:1:
Kızlar ben de cumaya kesin gidiyorum doktora. Bakalım hayırlısı... Benim de 3 gündür sürekli başım dönüyor. şimdilik başka sıkıntı yok, inşallah da başka sıkıntı olmaz. Ama şimdiden karnım şişmeye başladı. Gören 1 aylık olduğuna inanmıyor.:49:tabii 1 aylık olduğunu tahmin ediyorum sadece.:1:
Neyse, ben dolmuşum böyle. özlendiniz. Yarın görüşürüz...:16:

kızlar merhaba
fazla giremiyorum nete ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum
daha önce bir kere yazmıştım,
önümüzdeki ay bebek düşünüyoruz
haftaya doktora gidicem de folik asit kullansammı kullanmasammı bilemedim
sizler kullandınızmı gebelik öncesin de ve gebelik başlangıcında

kızlar merhaba
fazla giremiyorum nete ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum
daha önce bir kere yazmıştım,
önümüzdeki ay bebek düşünüyoruz
haftaya doktora gidicem de folik asit kullansammı kullanmasammı bilemedim
sizler kullandınızmı gebelik öncesin de ve gebelik başlangıcında

Ben doktor kontrolüne gittiğimde doktor tavsiye etti kullanıyorum

Selam kızlar... Ben de bugün piknikteydim..:46:çok güzeldi ama hapşur hapşur öldüm...:50:
Burcu, sen sakin, heyecansız bir ay geçireceksin!!!:9: Neyse göreceğiz. Gerçi kübra'ya sorduğun sorulardan belli ne kadar sakin olduğun...:9:
Kübracım , her şeyin yolunda olduğuna sevindim. Tansiyonunu sorun etme, yediğine içtiğine dikkat eder çabuk düzeltirsin inşallah, amin...
Magnesia, özlendin hakikaten. Yokluğunj hissediliyor. Topic duraklama yaşadı.:1:
Kızlar ben de cumaya kesin gidiyorum doktora. Bakalım hayırlısı... Benim de 3 gündür sürekli başım dönüyor. şimdilik başka sıkıntı yok, inşallah da başka sıkıntı olmaz. Ama şimdiden karnım şişmeye başladı. Gören 1 aylık olduğuna inanmıyor.:49:tabii 1 aylık olduğunu tahmin ediyorum sadece.:1:
Neyse, ben dolmuşum böyle. özlendiniz. Yarın görüşürüz...:16:

meleksimam sen test yapmışmıydın.Hamilemisin sen de :))

Balık yiyen hamilelerin çocukları daha zeki oluyor

Tüm bu olumlu etkilerinin sağlanabilmesi için haftada en az 2 öğün yağlı balık tüketilmelidir. Hamilelik ve emzirme döneminde olan kadınların, anne ve çocuk sağlığı açısından haftada en az 3 kez balık tüketmesi gerekir. Hamilelik sırasında, bebek Omega 3 yağ asitlerini anneden alır. İngiltere'de yapılan bir araştırma hamileliklerinde balık yağı açısından zengin bir diyet uygulayan kadınların çocuklarının daha zeki ve daha çevik olduklarını ortaya koydu.

merhaba arkadaşlr başlıkla alakası yok ama aktif birgrup olduğu için buraya yazayım dedim fiitil kullanırken ilişkiye girmekte bir sakınca var mı biliyor musunuz???

Back