• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

çok şükür bulantı yok, inşallah da olmaz, amin. Baş dönmesi var. Işte bi de karnım şişiyor. Herhalde midede sorun var. Bakalım artık... Senin nasıl gidiyor? Aylar ilerledikçe daha mı zorlaşıyor, yoksa daha mı rahat oluyor?
İnşaallah çok bulantın olmaz.. benim çok olmuştu hiçbişey yiyemedim.. 48 kiloyla hamile kaldım ilk üç ayda bulantılar yüzünden 42 kiloya kadar düştüm.. daha yeni 55 kilo olmuşum.. :) :) Benim nasıl gitsin işte Egzersizlere başladım zor nefes alıyorum çünkü egzersiz yapmak iyi geliyormuş doğuma da yardımcıymış.. Rabbim yardımcımız olsun.. :) Kızım da kıpır kıpır bazen çok canımı yakıyor.. :emir_bebek::40:

allah her şeyin hayırlısını versin ama ben de kız istiyoruuuummmm... Biz eşimle anlaştık, cinsiyetini öğrenmek dışında bir sorun olmazsa ultrasonda hiçbi şeyine bakmayacağız. Bebek için gerçekten de çok zararlı... Bence sizler de sabırlı olun kızlar, sağlıkla ilgili bir durum olmadığı müddetçe göstermeyin ultrasona.:49:

Çok iyi düşünmüşsünüz canım.. gerçekten çok zararlıymış bebeğe.. Görümcemde bu yüzden hiç baktırmak istemedi.. ben biraz meraktan baktırdım
:17:

Ben geldiiiiim :)

01
Libyana26 nasılsın nasıl geçiyor günlerin?
Meleksimam çok meraksızsın ya dr git artık ben meraktan çatlıcam :52:
Burcudaki merak ve heyecan bana geçti sanırım :))
Kübra canım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.

Kusura bakmayın kızlar ben herkese toplu yazıyorum sık giremediğim için.. :1:

Ben geldiiiiim :)

01
Libyana26 nasılsın nasıl geçiyor günlerin?
Meleksimam çok meraksızsın ya dr git artık ben meraktan çatlıcam :52:
Burcudaki merak ve heyecan bana geçti sanırım :))
Kübra canım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.

Kusura bakmayın kızlar ben herkese toplu yazıyorum sık giremediğim için.. :1:

iyiyim çok şükür sen nasılsın? Elhamdulillah iyi geçiyor. Biraz nefes almakta zorlanıyorum geceleri uyumak zor oluyor bu yüzden onun dışında bir sıkıntı yok... Senin nasıl geçiyor günlerin bakalım..?
:ssz:

Herkese merhaba,

Bebek yapmaya karar vermek çok karışık. 1,5 senelik evliyim kocaman bir kadın oldum ama nasıl desem, anne olmak çok başka. Sanki hep birilerinin evladı olarak kalacakmışım gibi karışık duygular içindeyim. Üstelik hem çalışıp hem buna karar verebilmek çok zor.

kızlaaarr folik asiitle ilgili bilgi verirmisiniz bana
kimler kullandı yada kullanıyor hangisini kullanıyor
gebelikten öncemi kullanmaya başladınız gebelikte de kullanıyormusunuz
lütfen cevaaapp herkesten cevap bekliyorum

aslında 3 ay önce kullanılmalıymış ama ben 1 ay önceden kullanmaya başladım bebeğin zeki olmasını sağlıyomuş yanlış bilmiyorsam sağlık ocağına aile hekimine git o sana daha detaylı bilgi verir canım :16:

bende çocuk düşünüyorum ve istiyorum hemde çok...bakalım rabbim ne zaman gönderecek bize bebegimizi...

kızlaaarr folik asiitle ilgili bilgi verirmisiniz bana
kimler kullandı yada kullanıyor hangisini kullanıyor
gebelikten öncemi kullanmaya başladınız gebelikte de kullanıyormusunuz
lütfen cevaaapp herkesten cevap bekliyorum

Ben doktora hamile kalmak istediğimi söylediğimde folik asit vermişti bana.. Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş.. Hamileliğinde ilk 3 ayında doktor hemen soruyor kullanıyormusun diye kullanmıyorsan hemen yazıyor.. Vücudunda eksik olan ve bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri sağlamakta yardımcı oluyormuş.. zararı olan bir ilaç değil.. :) :) Hamilemisin peki?
:49:

Son düzenleme:

Ben doktora hamile kalmak istediğimi söylediğimde folik asit vermişti bana.. Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş.. Hamileliğinde ilk 3 ayında doktor hemen soruyor kullanıyormusun diye kullanmıyorsan hemen yazıyor.. Vücudunda eksik olan ve bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri sağlamakta yardımcı oluyormuş.. zararı olan bir ilaç değil.. :) :) Hamilemisin peki?
:49:

hayır hamile değilim henüz ama önümüzdeki ay düşünüyoruz allah nasip ederse
bugun eczaneye sordum kullanmayın dedi içinde katkı maddesi var dedi
doğal yollardan almaya çalışın dedi benimde kafam karıştı neticede doğal bişey değil

iyiyim çok şükür sen nasılsın? Elhamdulillah iyi geçiyor. Biraz nefes almakta zorlanıyorum geceleri uyumak zor oluyor bu yüzden onun dışında bir sıkıntı yok... Senin nasıl geçiyor günlerin bakalım..?
:ssz:

İyiyim bende canım teşekkürler. Son 4ayın az daha sabır :)
Ben bu aralar geziyorum bugün Manisa'ya gideceğim tamda bat günüm bakalım ne olacak çok merak ediyorum :53: :1:

günaydın kızlar...

bir hafta sonra evlilik yıldönümümüz hamile olsam ne güzel bi hediye olurdu bize :(

Bende temmuz gibi doğum yaparsam (ki İnşaallah yaparım:) ) o zaman hem bana hem kocacığıma doğum günü hediyesi olcak..
:16:

Günaydın kızlar!!! Napıyorsunuz? Kaç gündür çoğunuzun sesi çıkmıyor.

Günaydın Şekerim.. :51: ​Biz iyiyiz çok şükür seni sormalı..:)

[sıze=2]
bende temmuz gibi doğum yaparsam (ki inşaallah yaparım:) ) o zaman hem bana hem kocacığıma doğum günü hediyesi olcak..
[/sıze]
:16:

[sıze=2]günaydın şekerim.. [/sıze]:51: [sıze=2]​biz iyiyiz çok şükür seni sormalı..:)[/sıze]
ben de iyiyim çok şükür canım... Bugün yazlık kıyafetleri çıkaracağım, ütü filan, anlayacağın çok işim var da hiç kalkmak gelmiyor içimde...:26:

ben de iyiyim çok şükür canım... Bugün yazlık kıyafetleri çıkaracağım, ütü filan, anlayacağın çok işim var da hiç kalkmak gelmiyor içimde...:26:

Allah kolaylk versin canım.. ben ütü yapmayı severim normalde ama hamiş olduktan beri sırtım belim çok ağrıdığı için istemez oldum...
:1:Yazlıkları çıkarmak heyecan verici olmuştur ama ütüsüz olduğunu görmek hakkında bir fikrim yok.. :) :)

Günaydın kiZlar nasılsiniz benim net paketim bitiyo ayın onuna kadargunduzleri giremicem ama akşamları esimin telinden girerim şimdi çıkıyorum çok öptüm sizi aksam görüşürüz :)

ibyana26 ya ne güzel olur. Hediyelerin en güzeli.. :emir_bebek:

meleksimam çok şükür
iyiyim bende, düşüncelerle boğuşuyorum :1:
Sen neler yapıyorsun?

Ben artık çıkıyorum kızlar artık ne zaman görüşürüz bilemiyorum :80:

ibyana26 ya ne güzel olur. Hediyelerin en güzeli.. :emir_bebek:

meleksimam çok şükür
iyiyim bende, düşüncelerle boğuşuyorum :1:
Sen neler yapıyorsun?

Ben artık çıkıyorum kızlar artık ne zaman görüşürüz bilemiyorum :80:
sen niye girmiyorsun artık? Yakalyamıyoruz hiç. Ne boğuşması? Hayırdır????:1:

Back