• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

aynı düşüncedeyiz biraz sorunlu şu an durumlar . . . ama psıkolojık seyler bunlar ilk denemede olmadıgıda oluyor bizdeki gibi yani o yüzden ıkı senede olmus bence baslayın artık olmama ıhtımalınıde dusunursek yanı

yani bende öyle düşünüyorum.. hemen olacağı ne malum demi...
bizim de 2. ayımız olacak... bu ayda ümitlenmiştim ama 18 inde regl oldum.. inşallah burda beraber güzel haberler veririz birbirimize... ;)

yani bende öyle düşünüyorum.. hemen olacağı ne malum demi...
bizim de 2. ayımız olacak... bu ayda ümitlenmiştim ama 18 inde regl oldum.. inşallah burda beraber güzel haberler veririz birbirimize... ;)

bende çok kararsızım bakma öyle olduguma aslında cok ıstıyorum fakat ama üzülüyorum gecen ay bende de olmadı kısmet bakalım ne zaman olursa artık şimdi düşüncelerim degıstı gibi

bende çok kararsızım bakma öyle olduguma aslında cok ıstıyorum fakat ama üzülüyorum gecen ay bende de olmadı kısmet bakalım ne zaman olursa artık şimdi düşüncelerim degıstı gibi

bana kalsa ben evlendiğim ilk günden beri istiyorum.. içimdeki bebek aşkını anlatamam.. ama iki yıldır hiç bu kadar heveslenmedim.. artık gerçekten olsun istiyorum..inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım..

ben çok kararsızım kızlar , bakalım neler olacak . . görücezz deneyelimmi bilemiyorm yaa içime korku düştü korkuyorum biraz

kızlar yazamadım epeydir....bende doktora gittim yumurtama ilk gittiğimde 13mm demişti 3 gün sonra gittim çok daha büyük dedi gün aşırı ilişki önerdi..yumurtan aşırı büyümüş neredeyse kist boyutunda dedi..ama çatlatma iğnesi falan vermedi..ilk aydan vermiyim dedi..adet olunca vücuttan atarsın dedi.. ama cenazemiz falan vardı maalesef bu ayda erteledik..kist varmı yokmu diyede gidemedim..bu ay adet olunca gidicem artık :44:

Kizlar heycandan uyuyamiyorum ben ya yarin 10.20 de randevum var dua edin :))

kubra benı de heycanlandırdın kesin yaz ılk muane nasıl geçti heycan fazladır emınım ayy inş bizede nsıp olur bugunler (AMİN) Ben burc murc dınlemeden çalısmaları dün baslattım ama bu sefer hiç de heycan filan yok heves de yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım o yüzden bu ay sizi delirtmicem heycanlandırmıcam :90: test fılan yapmıcam olursa zaten adetim gecikir bu ay umursamıcam anlayaagınız . Fakat benım anlamadıgım şey sabah yatakdan kalktım ve direk sanki spermler dısarı cıktı o olayı anlayamıyorum ben ya acık konusuyorm bıraz fakat ama akıntı gıbı durmadan aktı ama akıntı rengınde degıldı anlamıs degılım neyse bu ayda olmazsa umutlar hazırana farketmez artık koyver gitsin hesabı :90:

bi doktora git hemen canım hormonlardan olabilir.. dkh kullanıyorduysan onun da etkisi olabiliyor...

günaydın bu arada nasılsınız kızlar ? aramızda ilk çocuğuna gebe olan yok mu hiç ?

dkh nı yarıda bıraktım odanmış çekilme kanaması deniyormuş buna araştırdım canım saolasın

kubra benı de heycanlandırdın kesin yaz ılk muane nasıl geçti heycan fazladır emınım ayy inş bizede nsıp olur bugunler (AMİN) Ben burc murc dınlemeden çalısmaları dün baslattım ama bu sefer hiç de heycan filan yok heves de yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım o yüzden bu ay sizi delirtmicem heycanlandırmıcam :90: test fılan yapmıcam olursa zaten adetim gecikir bu ay umursamıcam anlayaagınız . Fakat benım anlamadıgım şey sabah yatakdan kalktım ve direk sanki spermler dısarı cıktı o olayı anlayamıyorum ben ya acık konusuyorm bıraz fakat ama akıntı gıbı durmadan aktı ama akıntı rengınde degıldı anlamıs degılım neyse bu ayda olmazsa umutlar hazırana farketmez artık koyver gitsin hesabı :90:

Hayırlısı olsun Burcu..Bu mantıkla hemen çocuk olur senin. :))

Merhaba kizlar

Bu aralar saglik sorunlarim cikti. Rontgen cektirmistim simdi de emar cektirecegim. Bu kadar isin yuklenince bebege zarar verir sanirim. O yuzden bebek planlari biraz ertelenecek gibi. Sonuclar tam belli olmadan riske girmemek gerek. Insallah sagligimda bir sikinti yoktur. Herseyin basi saglik.

Folik asite devam ediyorum. Midemi kotu yapmaya basladi ama birakmadim.

Sizlerden iyi haberler alirim insallah.

Merhaba kizlar

Bu aralar saglik sorunlarim cikti. Rontgen cektirmistim simdi de emar cektirecegim. Bu kadar isin yuklenince bebege zarar verir sanirim. O yuzden bebek planlari biraz ertelenecek gibi. Sonuclar tam belli olmadan riske girmemek gerek. Insallah sagligimda bir sikinti yoktur. Herseyin basi saglik.

Folik asite devam ediyorum. Midemi kotu yapmaya basladi ama birakmadim.

Sizlerden iyi haberler alirim insallah.

Geçmiş olsun canım.İyi düşünmüşsün önce sağlığına kavuş sonra bebek :)

Hayırlısı olsun Burcu..Bu mantıkla hemen çocuk olur senin. :))

Folıc acıdı doktugumden beri folıc acıd de almadım ama almadıgım hemen bellı oldu vıtamın eksıklıgım doluyormus tırnaklarım kırılmaya basladı hemen . bakalım kısmet olursa olur olmazsada olmasını bekleriz ne diyim . tabı olmasını ıstıyorum ama ıkı aydır cok umutlandım o yuzden şimdi düşünmuyorum aklıma bıle gelmıyor

Merhaba kızlar ben geldim 3gündür yoktum yoğundum biraz köye gittim köy düğünü yaptık çok güzeldi :21:
Bugün adet oluyorum sanırım, kahverengimsi akıntı gelir gibi olmuş :53:

Folıc acıdı doktugumden beri folıc acıd de almadım ama almadıgım hemen bellı oldu vıtamın eksıklıgım doluyormus tırnaklarım kırılmaya basladı hemen . bakalım kısmet olursa olur olmazsada olmasını bekleriz ne diyim . tabı olmasını ıstıyorum ama ıkı aydır cok umutlandım o yuzden şimdi düşünmuyorum aklıma bıle gelmıyor

folik aisd hemen yine almalısın bence.Çocuk konusunuda kafaya takınca sıkıntı oluyormuş ya bu durumun iyi

Back