- Konu Sahibi meleksimam
- #1.321
Merhaba kızlar ben geldim 3gündür yoktum yoğundum biraz köye gittim köy düğünü yaptık çok güzeldi
Bugün adet oluyorum sanırım, kahverengimsi akıntı gelir gibi olmuş![]()
bakalım adetmi başka bişey mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben geldim 3gündür yoktum yoğundum biraz köye gittim köy düğünü yaptık çok güzeldi
bende çok kararsızım bakma öyle olduguma aslında cok ıstıyorum fakat ama üzülüyorum gecen ay bende de olmadı kısmet bakalım ne zaman olursa artık şimdi düşüncelerim degıstı gibi
bakalım adetmi başka bişey mi :)
belkıı hamılesınnn nerden bılıyorsn ama uzulme hastalanırsanda bak ben uzuldum noldu hiç bırsey uzuluncede olmuyor yanı :90:Merhaba kızlar ben geldim 3gündür yoktum yoğundum biraz köye gittim köy düğünü yaptık çok güzeldi
almadım ne bıleyım gıdıp alsam mı e dıyorsunuz yarın alabılırım zaten bugun alamamfolik aisd hemen yine almalısın bence.Çocuk konusunuda kafaya takınca sıkıntı oluyormuş ya bu durumun iyi
merhaba kızlar bizimde 4.ayımız bende çok istiyorum bebek olmasını ama bakalım bu ay adet olacakmıyım...biraz umutsuzum ama hayırllısı... yumurtlama dönemlerinde denedim ama bakalım sonuç ne olacak
yerleşme kanamasından falan bahsediyorlar belki odur..Hakkında hayırlısı canım.Bu ay olmazsa önümüzdeki aylar var sağlıklı olalım yeterSanmam ya adet olcam kesin
Kendimi alıştırmıştım ama biraz üzüldüm.
yerleşme kanamasından falan bahsediyorlar belki odur..Hakkında hayırlısı canım.Bu ay olmazsa önümüzdeki aylar var sağlıklı olalım yeter
kubra benı de heycanlandırdın kesin yaz ılk muane nasıl geçti heycan fazladır emınım ayy inş bizede nsıp olur bugunler (AMİN) Ben burc murc dınlemeden çalısmaları dün baslattım ama bu sefer hiç de heycan filan yok heves de yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım o yüzden bu ay sizi delirtmicem heycanlandırmıcam :90: test fılan yapmıcam olursa zaten adetim gecikir bu ay umursamıcam anlayaagınız . Fakat benım anlamadıgım şey sabah yatakdan kalktım ve direk sanki spermler dısarı cıktı o olayı anlayamıyorum ben ya acık konusuyorm bıraz fakat ama akıntı gıbı durmadan aktı ama akıntı rengınde degıldı anlamıs degılım neyse bu ayda olmazsa umutlar hazırana farketmez artık koyver gitsin hesabı :90:
Canimm doktordan geldim mercimegim 4.5 haftalik hersey yolundaymis iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi bu konuda cok sukur herseyim normal :)) ama ufak bi sorun var tansiyonum cok yuksek 18-10 tansiyon ilaci kullancam malesef birazdanda endokrn doktoruna gitcem ins duzelir bu durum dua edin kizlar ya
kübra nerdesin arayamıyorum malum
kayınvalidenlere söyledinizmi naptılarrr
çok sevındım merak etme geçerrrrrrrrrrrrrr
Canimm doktordan geldim mercimegim 4.5 haftalik hersey yolundaymis iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi bu konuda cok sukur herseyim normal :)) ama ufak bi sorun var tansiyonum cok yuksek 18-10 tansiyon ilaci kullancam malesef birazdanda endokrn doktoruna gitcem ins duzelir bu durum dua edin kizlar ya
Evet ilk hamilemizsin dimi sen..YaşaTansiyon sorunununda en kısa zamanda çözülür umarım.
ayy emın ol cok mutlu oldum kübra nasıl heycanlısındır şimdi yaa . . allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn
merhaba
Bizde ilk bebeğini düşünenlerdeniz :)) Birkaç aydır denedik ama olmadıAdet gördüm..Bu ayki denemlerime kısmet artık... Bu gruba geldim... Umarım hep birlikte heyecanlarımızı paylaşırız
merhaba
Bizde ilk bebeğini düşünenlerdeniz :)) Birkaç aydır denedik ama olmadıAdet gördüm..Bu ayki denemlerime kısmet artık... Bu gruba geldim... Umarım hep birlikte heyecanlarımızı paylaşırız
Amin canim benim darisi size olsun ulturasonda gordum ya esimle nasi heycanlandik cok duygulandim :)))
Amin canim benim darisi size olsun ulturasonda gordum ya esimle nasi heycanlandik cok duygulandim :)))