• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

merhaba arkadaşlr başlıkla alakası yok ama aktif birgrup olduğu için buraya yazayım dedim fiitil kullanırken ilişkiye girmekte bir sakınca var mı biliyor musunuz???

fitili bir kere kullanıyorsun zaten.Onuda gece yatarken kullanmalısın.Bu durumda o gece ilişkiye girilmez.

selam kızlar nasılsınız ?

meleksimam ve kübra tebrik ederim inş sağ salim kavuşursunuz meleklerinize darısı bizlerin başına :)

Canim ben ilk doktora gittim hemsire tansiyonumu ölçtü 18-10 cikinca cok yuksek dedi bizim moraller bozuldu tabi ben aglicak oldum bisey olursa diye dusundum hep sonra doktor geldi ulturasona gecelim dedi bi heycan basti hemen esim geldi tabi karnima bastirdi aleti gebelik var kesede burda iste hersey normal guzel yerlesmis dusuk tehlikesi cok az dedi ben tabi o an ne tansiyonu dusunuyorum ne baska biseyi cok ama cok degisik bi duygu canim ya sonra iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi fotografi verdi ona bakip durdum valla ins allah hepinuze yasatir bu duyguyu canim aminnnnnn:)))))))
amin canım korkma hersey duzelırr sen kendıne ıyı bak yeterki
Selam kızlar... Ben de bugün piknikteydim..:46:çok güzeldi ama hapşur hapşur öldüm...:50:
Burcu, sen sakin, heyecansız bir ay geçireceksin!!!:9: Neyse göreceğiz. Gerçi kübra'ya sorduğun sorulardan belli ne kadar sakin olduğun...:9:
Kübracım , her şeyin yolunda olduğuna sevindim. Tansiyonunu sorun etme, yediğine içtiğine dikkat eder çabuk düzeltirsin inşallah, amin...
Magnesia, özlendin hakikaten. Yokluğunj hissediliyor. Topic duraklama yaşadı.:1:
Kızlar ben de cumaya kesin gidiyorum doktora. Bakalım hayırlısı... Benim de 3 gündür sürekli başım dönüyor. şimdilik başka sıkıntı yok, inşallah da başka sıkıntı olmaz. Ama şimdiden karnım şişmeye başladı. Gören 1 aylık olduğuna inanmıyor.:49:tabii 1 aylık olduğunu tahmin ediyorum sadece.:1:
Neyse, ben dolmuşum böyle. özlendiniz. Yarın görüşürüz...:16:
ya meleksımam evet kendım için heyecansız bir ay gecırıcem gorursn sende hıh :90:
sende fazla yıyıpde şişirme kendını sonra zor oluyormus kılo vermek :9:

Canim ben ilk doktora gittim hemsire tansiyonumu ölçtü 18-10 cikinca cok yuksek dedi bizim moraller bozuldu tabi ben aglicak oldum bisey olursa diye dusundum hep sonra doktor geldi ulturasona gecelim dedi bi heycan basti hemen esim geldi tabi karnima bastirdi aleti gebelik var kesede burda iste hersey normal guzel yerlesmis dusuk tehlikesi cok az dedi ben tabi o an ne tansiyonu dusunuyorum ne baska biseyi cok ama cok degisik bi duygu canim ya sonra iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi fotografi verdi ona bakip durdum valla ins allah hepinuze yasatir bu duyguyu canim aminnnnnn:)))))))
Selam kızlar... Ben de bugün piknikteydim..:46:çok güzeldi ama hapşur hapşur öldüm...:50:
Burcu, sen sakin, heyecansız bir ay geçireceksin!!!:9: Neyse göreceğiz. Gerçi kübra'ya sorduğun sorulardan belli ne kadar sakin olduğun...:9:
Kübracım , her şeyin yolunda olduğuna sevindim. Tansiyonunu sorun etme, yediğine içtiğine dikkat eder çabuk düzeltirsin inşallah, amin...
Magnesia, özlendin hakikaten. Yokluğunj hissediliyor. Topic duraklama yaşadı.:1:
Kızlar ben de cumaya kesin gidiyorum doktora. Bakalım hayırlısı... Benim de 3 gündür sürekli başım dönüyor. şimdilik başka sıkıntı yok, inşallah da başka sıkıntı olmaz. Ama şimdiden karnım şişmeye başladı. Gören 1 aylık olduğuna inanmıyor.:49:tabii 1 aylık olduğunu tahmin ediyorum sadece.:1:
Neyse, ben dolmuşum böyle. özlendiniz. Yarın görüşürüz...:16:
ya meleksımam evet kendım için heyecansız bir ay gecırıcem gorursn sende hıh :90:
sende fazla yıyıpde şişirme kendını sonra zor oluyormus kılo vermek :9:

Bebişin hayırlı olsun canım.. İnşaallah kolay ve rahat bir hamilelik geçirirsin.. :) :) Bugün epey bir hamilelik haberi var galiba ne güzel..
:21::64:

libyana alttaki imzan dikkatimi çekti de benim görümcemde 02.08.2012 bekliyo kızını.. :) seninkinin cinsiyeti ne ? çok güzel bi duygudur eminim...umarım sağsalim alırsın sende kucağına bebeğini darısı bizlerin başına inşallah..allah hepimize hayırlı-sağlıklı evlatlar nasib etsin.. :) bu arada 4 ağustos da benim doğum günüm.. :D

2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktor bu iki hafta geçmek bilmedi ayool. şafak sayıyorum resmen :)))

libyana alttaki imzan dikkatimi çekti de benim görümcemde 02.08.2012 bekliyo kızını.. :) seninkinin cinsiyeti ne ? çok güzel bi duygudur eminim...umarım sağsalim alırsın sende kucağına bebeğini darısı bizlerin başına inşallah..allah hepimize hayırlı-sağlıklı evlatlar nasib etsin.. :) bu arada 4 ağustos da benim doğum günüm.. :D

Benimki de Kız.. :) Çok güzel bir duygu canım Rabbim tatmayanlara en hayırlı zamanda annelik duygusunu tattırsın İnşaallah :) :) Amin İnşaallah Tüm hamişler bebeklerini hayırlı bir şekilde sağlıklı olarak kucaklarına alır.. :) :)

2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktor bu iki hafta geçmek bilmedi ayool. şafak sayıyorum resmen :)))

Ayyy ne güzel ben bebeğimin ilk defa kalp atışını duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve duygulanmıştım.. Minicik bir şey ama Kalbi bende hızlı atıyordu..
:16:

gobisleri dolu olan arkadaslar insallah saglikli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginiza
formunuza bir bakayim dedim bebek isteyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip eder insallh bende dahilim buna:(
1sene once dusuk yaptim hala olmadi cocugum yarin regl gunum ama olurum yine herhalde belirtilerim var yine:27:
bu ay yumurtlama tedavisine baslayacaz arkadaslar insallh bu ayda olumlu sonuclar alirim
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallh...

gobisleri dolu olan arkadaslar insallah saglikli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginiza
formunuza bir bakayim dedim bebek isteyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip eder insallh bende dahilim buna:(
1sene once dusuk yaptim hala olmadi cocugum yarin regl gunum ama olurum yine herhalde belirtilerim var yine:27:
bu ay yumurtlama tedavisine baslayacaz arkadaslar insallh bu ayda olumlu sonuclar alirim
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallh...

Allah gönlüne göre versin canım

Sende fazla yıyıpde şişirme kendını sonra zor oluyormus kılo vermek :9:
merak etme kilo sorunum yok, fit giriyorum hamileliğe. Göbüşüm 1 haftadır şiş. Artık o da neden anlamadım. Doktora gidince soracağım. Belki midemin rahatsızlığındandır... Seni de göreceğiz, hepimiz de buradayız. Di mi kızlar?:3:

[sıze=2]
bende iyiyim çok şükür.. Bende kızımın tekmeleriyle oturuyorum pc başında
[/sıze]
:49:

[sıze=2]
hadi bakalım hayırlısı.. Bulantın falan varmı..?
[/sıze]
çok şükür bulantı yok, inşallah da olmaz, amin. Baş dönmesi var. Işte bi de karnım şişiyor. Herhalde midede sorun var. Bakalım artık... Senin nasıl gidiyor? Aylar ilerledikçe daha mı zorlaşıyor, yoksa daha mı rahat oluyor?

[sıze=2]
benimki de kız.. :) çok güzel bir duygu canım rabbim tatmayanlara en hayırlı zamanda annelik duygusunu tattırsın inşaallah :) :) amin inşaallah tüm hamişler bebeklerini hayırlı bir şekilde sağlıklı olarak kucaklarına alır.. :) :)
[/sıze]

ayyy ne güzel ben bebeğimin ilk defa kalp atışını duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve duygulanmıştım.. Minicik bir şey ama kalbi bende hızlı atıyordu..
:16:

allah her şeyin hayırlısını versin ama ben de kız istiyoruuuummmm... Biz eşimle anlaştık, cinsiyetini öğrenmek dışında bir sorun olmazsa ultrasonda hiçbi şeyine bakmayacağız. Bebek için gerçekten de çok zararlı... Bence sizler de sabırlı olun kızlar, sağlıkla ilgili bir durum olmadığı müddetçe göstermeyin ultrasona.:49:

merak etme kilo sorunum yok, fit giriyorum hamileliğe. Göbüşüm 1 haftadır şiş. Artık o da neden anlamadım. Doktora gidince soracağım. Belki midemin rahatsızlığındandır... Seni de göreceğiz, hepimiz de buradayız. Di mi kızlar?:3:

ne güzel fit girmek hamilelğe .. eee yerını hazırlıyor göbusunde bebişin :) inşallah benide gorursunuz ama bu arada yarın iş görüşmesine gidicem nasıl olucak hiç bilmiyorum . . .

ne güzel fit girmek hamilelğe .. Eee yerını hazırlıyor göbusunde bebişin :) inşallah benide gorursunuz ama bu arada yarın iş görüşmesine gidicem nasıl olucak hiç bilmiyorum . . .
inşallah gönlüne göre bir iş olur, amin. Ve senin için en hayırlısı olsun canım... :34:

Bende bu sıralar tuhafım.Canım herşeyi istiyor :)) Herzaman severek yediğimi beğenmiyorum.Eşim sen hamile olunca yandım ben diyo şimdiden böyleysen :))

Back