• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Evlenmeden önce bir kere gömlek-süveter-kravat takım göndermiştim, her katın arasına küçük kağıtlara güzel notlar yazıp koymuştum.
Yine uzakken kargoyla çiçek göndermiştim. Bir defada yemek göndermiştim, her yemek kabının üstüne tatlı sözler yazıp yapıştırmıştım. Bir defasında da onun için film hazırlayıp kargoya vermiştim.evlendikten sonra da kendi ellerimle pasta yapıp en sevdiği arkadaşını da çağırmıştım, evi süsleyip masayı donatmıştım. Evlilik yıldönümünde salonun her yerine fotoğraflarımızı astım, her yere küçük mumlar yaktım, yine güzel bir pasta hazırladım ve güzel bir meyve tabağı da hazırladım, müzik filan ince ayrıntılar işte... Beni sevmediğinden değil, ailesinde hiç böyle şeyler görmemiş, yapmasını bilmiyor, ama benim de üzüldüğümü biliyor. Tabiki ben bütün bunları karşılık bekleyerek yapmadım, onu çok sevdiğim için ve onula çok mutlu olduğum için yaptım. E o da biraz gayret etse ya... Haksız mıyım kızlar? Daha anlattıklarım yaptıklarımın bir kısmı... Gerisini siz düşünün... Dün kendi doğum günü pastamı bile kendim yaptım...

ben haftasonu biraz temizlik yaptım, ara ara girdim nete kimse yok diye yazmadım. Hem doğum günümdü. Kocam her an bir sürpriz yapar diye hazırda bekledim...:43:siz naptınız?

Yeni yaşın hayırlı olsun canım..:54::46:Sanırım yapmamış.. Üzülme dicem ama bende üzülürdüm.. benimkimi telefonuna kaydetti bakalım nolcak..? Bizede haftasonu eşimin erkek kardeşi geldi.. onunla ilgilendik.. yemek falan.. :)

Kocişim 1 demet gülden başka bir şey yapmadı. çok üzüldüm...:50:

Evlenmeden önce bir kere gömlek-süveter-kravat takım göndermiştim, her katın arasına küçük kağıtlara güzel notlar yazıp koymuştum.
Yine uzakken kargoyla çiçek göndermiştim. Bir defada yemek göndermiştim, her yemek kabının üstüne tatlı sözler yazıp yapıştırmıştım. Bir defasında da onun için film hazırlayıp kargoya vermiştim.evlendikten sonra da kendi ellerimle pasta yapıp en sevdiği arkadaşını da çağırmıştım, evi süsleyip masayı donatmıştım. Evlilik yıldönümünde salonun her yerine fotoğraflarımızı astım, her yere küçük mumlar yaktım, yine güzel bir pasta hazırladım ve güzel bir meyve tabağı da hazırladım, müzik filan ince ayrıntılar işte... Beni sevmediğinden değil, ailesinde hiç böyle şeyler görmemiş, yapmasını bilmiyor, ama benim de üzüldüğümü biliyor. Tabiki ben bütün bunları karşılık bekleyerek yapmadım, onu çok sevdiğim için ve onula çok mutlu olduğum için yaptım. E o da biraz gayret etse ya... Haksız mıyım kızlar? Daha anlattıklarım yaptıklarımın bir kısmı... Gerisini siz düşünün... Dün kendi doğum günü pastamı bile kendim yaptım...

Allah iyiliğini versin adam hepten unutmamış ya..
:9:Canım erkekler biz kadar hassas olmuyorlar ki belki aralarınsa istisnaları vardır.. :51:

[sıze=2]yeni yaşın hayırlı olsun canım..[/sıze]:54::46:[sıze=2]sanırım yapmamış.. üzülme dicem ama bende üzülürdüm.. Benimkimi telefonuna kaydetti bakalım nolcak..? Bizede haftasonu eşimin erkek kardeşi geldi.. Onunla ilgilendik.. Yemek falan.. :)[/sıze]
iyimiş... Ben monotonluğu hiç sevmem. Böyle günlerde insan hayatına biraz renk katar. özel gün takıntım yok, ben sıradan günlerde de sürpriz hazırlamayı çok severim de hiç görmem. Kocam monoton hayatından memnun... Allah büyüklüğünü gösteriyor, dengeyi böyle sağlıyoruz... :38:

Eşim bana doğum günümde evlenme teklif edecekti biliyorum bir süpriz hazırlıyor :))..Bana ısrarla doğum günü gecesi aileme arkadaşımda kalacam ded diyor.Doğum günüm ptesiye geliyordu bu arada.Bende aileme yalan söyleyemem.Ben hayır diyince hayalleri suya düştü.Meğer arkadaşının yatını ayarlamış.Yatta ben kaptan o olacakmış.Yemek evleme teklifi vs. :))) İlk süpriz suya düştü.Düşüş o düşüş :)

Evlendiğimizin ilk yılı abimin eşine rica etmiş evi hazırlaması için yemekte içinde (beleşçi kocam).Eve gittiğimizde baktım abimin eşinin terlikleri kapının önünde..Dedim adam tuttun dimi yemek yapmaya.Ama direk mutfağa gittim.Bağıra bağıra konuşşuyorum.Yemekler tezgahta :)) diyor salona geç kapı kapalı farketmemişim.Kapıyı bir açtım.Babamlar abimler :)) Eşim bana süpriz yapmış..Ama o gece ona küsmüştüm :))

iyimiş... Ben monotonluğu hiç sevmem. Böyle günlerde insan hayatına biraz renk katar. özel gün takıntım yok, ben sıradan günlerde de sürpriz hazırlamayı çok severim de hiç görmem. Kocam monoton hayatından memnun... Allah büyüklüğünü gösteriyor, dengeyi böyle sağlıyoruz... :38:

Bende monotonluğu hiç sevmem.. Yalnız benim kocam monoton hayatı pek sevmez ama bir alışmışlığı var o hayata.. sürpriz amaçlı çok şey yapmışımdır bende oda bana yapmıştır yapmamıştır diyemem.. Bir keresinde kayınvalidemlerde kavga etmiştik bana çok bağırmıştı haksız yere.. Akşam elind küçük bir paketle geldi içinde gümüş küpeler vardı.. çok duygulanmıştım..
:43::73:

Allah bozmasın muhabbetlerinizi kocacıklarınızla kızlar...
Ya bir daha dünyaya gelsem yine aynı kişiyle evlenmeyi seçerim. Istisnasız. Onu çok seviyorum, onun beni daha çok sevdiğine eminim. Elinde değil işte, yapamıyor, ufak tefek gayretleri var. Bana sık sık çiçek getirir. Bir şeyi beğenmişsem mutlaka alır. Marketten bana çikolata -dondurma almadan gelmez. Ben mi abartıyorum. Ne bileyim. Sanki birbirimiz için yaratılmışız, bi bu noktada çatışırız. :38:

kızlar nasılsınız ? ben bir garibim bugün başım çatlıyor .baya bır kaynatmıssınız hafta sonu kayınpederim bendeydı bizde kaldı . o yüzden hiç giremedim iş basvuruları yapıcam bakalım ne olcak

kızlar nasılsınız ? ben bir garibim bugün başım çatlıyor .baya bır kaynatmıssınız hafta sonu kayınpederim bendeydı bizde kaldı . o yüzden hiç giremedim iş basvuruları yapıcam bakalım ne olcak

İyiyiz çok şükür.. Allah şifa versin.. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.. :)

kızlar nasılsınız ? Ben bir garibim bugün başım çatlıyor .baya bır kaynatmıssınız hafta sonu kayınpederim bendeydı bizde kaldı . O yüzden hiç giremedim iş basvuruları yapıcam bakalım ne olcak
geçmiş olsun canım.. Niye ağrıyorki?
Ne ütr işlere başvuracaksın? Senin:40: Için hayırlısı olsun..

iş başvuruları için erken değilmi canım.Hamileyken işyerleri pek istemez.Birde girdiğin gibi hamile kalırsan çıkartma ihtimalleri yüksek olur...Hakkında hayırlısı

geçmiş olsun canım.. Niye ağrıyorki?
Ne ütr işlere başvuracaksın? Senin:40: Için hayırlısı olsun..
ay bilmiyorum kafam bi dünya :s
iş başvuruları için erken değilmi canım.Hamileyken işyerleri pek istemez.Birde girdiğin gibi hamile kalırsan çıkartma ihtimalleri yüksek olur...Hakkında hayırlısı

şu an hamile değilim . Kpss olmazsa özel sektorde bir işe girerim artık. bebek işini erteleyebilme ihtimalim var su an hiç bir şey belli değil. bakalım kısmet ya bebek düşünüyorum ama su anlık bir düşüncem kalmadı kızlar iş olaylarını bir düşüneyimde . Arkadasım Antalya ya gelin ben seni bir işe koyarım dıyor eşinede kolay iş bulurz dıyor fakat bılemıyorum üf kafam cok karısık

bu ara gerçekten kafam çok karışık.. bebek için acele mi ediyoruz acaba :8
iki yıllık evliyim ve artık bi bebeğim olsun istiyorum.. maddi sıkıntılarımız var o biraz düşündürüyor.. bi de kpss ye hazırlanıyorum..bugün ablamla konuştum. bana acele etme şimdi hamile kalırsan.. mide bulantısından halsizlikten sınava adapta olamassın dedi.. haklı belkide... :(
bide bi kaç gündür acayip midem bulanıyor.. karnımda şişlik var nedir sebebi bilmiyorum.. rabbim inşallah doğru zamanda sağlıcakla kavuştururz hepimizi bebişlerimize..

bu ara gerçekten kafam çok karışık.. bebek için acele mi ediyoruz acaba :8
iki yıllık evliyim ve artık bi bebeğim olsun istiyorum.. maddi sıkıntılarımız var o biraz düşündürüyor.. bi de kpss ye hazırlanıyorum..bugün ablamla konuştum. bana acele etme şimdi hamile kalırsan.. mide bulantısından halsizlikten sınava adapta olamassın dedi.. haklı belkide... :(
bide bi kaç gündür acayip midem bulanıyor.. karnımda şişlik var nedir sebebi bilmiyorum.. rabbim inşallah doğru zamanda sağlıcakla kavuştururz hepimizi bebişlerimize..

aynı düşüncedeyiz biraz sorunlu şu an durumlar . . . ama psıkolojık seyler bunlar ilk denemede olmadıgıda oluyor bizdeki gibi yani o yüzden ıkı senede olmus bence baslayın artık olmama ıhtımalınıde dusunursek yanı

Back