Evlenmeden önce bir kere gömlek-süveter-kravat takım göndermiştim, her katın arasına küçük kağıtlara güzel notlar yazıp koymuştum.
Yine uzakken kargoyla çiçek göndermiştim. Bir defada yemek göndermiştim, her yemek kabının üstüne tatlı sözler yazıp yapıştırmıştım. Bir defasında da onun için film hazırlayıp kargoya vermiştim.evlendikten sonra da kendi ellerimle pasta yapıp en sevdiği arkadaşını da çağırmıştım, evi süsleyip masayı donatmıştım. Evlilik yıldönümünde salonun her yerine fotoğraflarımızı astım, her yere küçük mumlar yaktım, yine güzel bir pasta hazırladım ve güzel bir meyve tabağı da hazırladım, müzik filan ince ayrıntılar işte... Beni sevmediğinden değil, ailesinde hiç böyle şeyler görmemiş, yapmasını bilmiyor, ama benim de üzüldüğümü biliyor. Tabiki ben bütün bunları karşılık bekleyerek yapmadım, onu çok sevdiğim için ve onula çok mutlu olduğum için yaptım. E o da biraz gayret etse ya... Haksız mıyım kızlar? Daha anlattıklarım yaptıklarımın bir kısmı... Gerisini siz düşünün... Dün kendi doğum günü pastamı bile kendim yaptım...