- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.301
aynı düşüncedeyiz biraz sorunlu şu an durumlar . . . ama psıkolojık seyler bunlar ilk denemede olmadıgıda oluyor bizdeki gibi yani o yüzden ıkı senede olmus bence baslayın artık olmama ıhtımalınıde dusunursek yanı
yani bende öyle düşünüyorum.. hemen olacağı ne malum demi...
bizim de 2. ayımız olacak... bu ayda ümitlenmiştim ama 18 inde regl oldum.. inşallah burda beraber güzel haberler veririz birbirimize...
bende çok kararsızım bakma öyle olduguma aslında cok ıstıyorum fakat ama üzülüyorum gecen ay bende de olmadı kısmet bakalım ne zaman olursa artık şimdi düşüncelerim degıstı gibi
Günaydın kızlarr
Ben yine adet oldum.Daha bir hafta önce bitmişti
Adet kanı olduğuna emin misin ?
Dünden beri devam ediyor.. Başka ne olabilirki :26:
Hamile olduktan sonra da ara ara kan geliyor ya bazılarında.Yanıltmayayım ben de çok bilmiyorum.:26:
Günaydın kızlarr
Ben yine adet oldum.Daha bir hafta önce bitmişti
Kizlar heycandan uyuyamiyorum ben ya yarin 10.20 de randevum var dua edin :))
bi doktora git hemen canım hormonlardan olabilir.. dkh kullanıyorduysan onun da etkisi olabiliyor...
günaydın bu arada nasılsınız kızlar ? aramızda ilk çocuğuna gebe olan yok mu hiç ?
kubra benı de heycanlandırdın kesin yaz ılk muane nasıl geçti heycan fazladır emınım ayy inş bizede nsıp olur bugunler (AMİN) Ben burc murc dınlemeden çalısmaları dün baslattım ama bu sefer hiç de heycan filan yok heves de yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım o yüzden bu ay sizi delirtmicem heycanlandırmıcam :90: test fılan yapmıcam olursa zaten adetim gecikir bu ay umursamıcam anlayaagınız . Fakat benım anlamadıgım şey sabah yatakdan kalktım ve direk sanki spermler dısarı cıktı o olayı anlayamıyorum ben ya acık konusuyorm bıraz fakat ama akıntı gıbı durmadan aktı ama akıntı rengınde degıldı anlamıs degılım neyse bu ayda olmazsa umutlar hazırana farketmez artık koyver gitsin hesabı :90:
Merhaba kizlar
Bu aralar saglik sorunlarim cikti. Rontgen cektirmistim simdi de emar cektirecegim. Bu kadar isin yuklenince bebege zarar verir sanirim. O yuzden bebek planlari biraz ertelenecek gibi. Sonuclar tam belli olmadan riske girmemek gerek. Insallah sagligimda bir sikinti yoktur. Herseyin basi saglik.
Folik asite devam ediyorum. Midemi kotu yapmaya basladi ama birakmadim.
Sizlerden iyi haberler alirim insallah.
Hayırlısı olsun Burcu..Bu mantıkla hemen çocuk olur senin. :))
Folıc acıdı doktugumden beri folıc acıd de almadım ama almadıgım hemen bellı oldu vıtamın eksıklıgım doluyormus tırnaklarım kırılmaya basladı hemen . bakalım kısmet olursa olur olmazsada olmasını bekleriz ne diyim . tabı olmasını ıstıyorum ama ıkı aydır cok umutlandım o yuzden şimdi düşünmuyorum aklıma bıle gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?