• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

midenizin bulunduğu yerde bir atma varsa benim bildiğim ona afakan denir.. Genelde kişi bir şeye çok üzüldüğünde , tedirginlik ve korku yaşadığında, aşırı heyecanda ortaya çıkar.. İştahsızlığa hatta bulantıya sebep olur.. afakandan anlayan birinin onu yerine oturtması gerekir.. ben çok yaşarım.. biraz ilginç bir yorum oldu ama benim çevremdekiler bunu çok yaşar.. Dediğiniz gibi insanın kalbi sanki orada atıyormuş gibi atar..

aynen dediğin gibi canım iştahsızlık ve bulantım var. peki ben bundan anlayan birini nerden bulucam ?

kızlar sıze çok önemlı bısey solıcem ben naptım bılıyomusunuz çok komık bişi yaptım :60: benım eltım hamiş ve ben ona çamaşır suyu testı yaptım ne olsa begenırdınız köpürdü kız köpürdü valla bu doğru test değilse bende burcu değilim valla :60::60::60:

Günaydın kızlarrr

Güzel haberleri olan varmı :)

gunaydin canim henuz yok tatlim :):)

kizlar bu arada ben artik nete giremicem ancak annemlere gidince girerim artik hamis olursam eger ordan yazarim size esim neti kapatiyor beni unutmayin emi optum hepinizi kocaman :)))))

kizlar bu arada ben artik nete giremicem ancak annemlere gidince girerim artik hamis olursam eger ordan yazarim size esim neti kapatiyor beni unutmayin emi optum hepinizi kocaman :)))))

Ya Canim neden kaptiyo ne güzel konuşuyorduk Tabiki unutmayız sende bizi unutma kendine çok ii bak öptüm ;))

İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini verirsin canım

Slm kiZlar benim doktor işi yarına kaldi kayinbabamin işi varmış yarın gidin demiş moralim bozuldu ama nese budada vardır bı hayır yarını beklicez artık

[sıze=2]
sanada günaydın canım.. :)
[/sıze]
:3:[sıze=2] biz buralardayız da sen nerelerdeydin..? [/sıze]
ben haftasonu biraz temizlik yaptım, ara ara girdim nete kimse yok diye yazmadım. Hem doğum günümdü. Kocam her an bir sürpriz yapar diye hazırda bekledim...:43:siz naptınız?

Back