- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.281
ben haftasonu biraz temizlik yaptım, ara ara girdim nete kimse yok diye yazmadım. Hem doğum günümdü. Kocam her an bir sürpriz yapar diye hazırda bekledim...siz naptınız?
Kocişim 1 demet gülden başka bir şey yapmadı. çok üzüldüm...
ama bir kere de sürpriz bir şeyler yapsa ya... Ben ona ne sürprizler yaptım... Anlatsam ağzınız açık kalır...
hiç kutlamamış değil buda bişey..
ama bir kere de sürpriz bir şeyler yapsa ya... Ben ona ne sürprizler yaptım... Anlatsam ağzınız açık kalır...
ben haftasonu biraz temizlik yaptım, ara ara girdim nete kimse yok diye yazmadım. Hem doğum günümdü. Kocam her an bir sürpriz yapar diye hazırda bekledim...siz naptınız?
Kocişim 1 demet gülden başka bir şey yapmadı. çok üzüldüm...
Evlenmeden önce bir kere gömlek-süveter-kravat takım göndermiştim, her katın arasına küçük kağıtlara güzel notlar yazıp koymuştum.
Yine uzakken kargoyla çiçek göndermiştim. Bir defada yemek göndermiştim, her yemek kabının üstüne tatlı sözler yazıp yapıştırmıştım. Bir defasında da onun için film hazırlayıp kargoya vermiştim.evlendikten sonra da kendi ellerimle pasta yapıp en sevdiği arkadaşını da çağırmıştım, evi süsleyip masayı donatmıştım. Evlilik yıldönümünde salonun her yerine fotoğraflarımızı astım, her yere küçük mumlar yaktım, yine güzel bir pasta hazırladım ve güzel bir meyve tabağı da hazırladım, müzik filan ince ayrıntılar işte... Beni sevmediğinden değil, ailesinde hiç böyle şeyler görmemiş, yapmasını bilmiyor, ama benim de üzüldüğümü biliyor. Tabiki ben bütün bunları karşılık bekleyerek yapmadım, onu çok sevdiğim için ve onula çok mutlu olduğum için yaptım. E o da biraz gayret etse ya... Haksız mıyım kızlar? Daha anlattıklarım yaptıklarımın bir kısmı... Gerisini siz düşünün... Dün kendi doğum günü pastamı bile kendim yaptım...
iyimiş... Ben monotonluğu hiç sevmem. Böyle günlerde insan hayatına biraz renk katar. özel gün takıntım yok, ben sıradan günlerde de sürpriz hazırlamayı çok severim de hiç görmem. Kocam monoton hayatından memnun... Allah büyüklüğünü gösteriyor, dengeyi böyle sağlıyoruz...[sıze=2]yeni yaşın hayırlı olsun canım..[/sıze][sıze=2]sanırım yapmamış.. üzülme dicem ama bende üzülürdüm.. Benimkimi telefonuna kaydetti bakalım nolcak..? Bizede haftasonu eşimin erkek kardeşi geldi.. Onunla ilgilendik.. Yemek falan.. :)[/sıze]
iyimiş... Ben monotonluğu hiç sevmem. Böyle günlerde insan hayatına biraz renk katar. özel gün takıntım yok, ben sıradan günlerde de sürpriz hazırlamayı çok severim de hiç görmem. Kocam monoton hayatından memnun... Allah büyüklüğünü gösteriyor, dengeyi böyle sağlıyoruz...
kızlar nasılsınız ? ben bir garibim bugün başım çatlıyor .baya bır kaynatmıssınız hafta sonu kayınpederim bendeydı bizde kaldı . o yüzden hiç giremedim iş basvuruları yapıcam bakalım ne olcak
geçmiş olsun canım.. Niye ağrıyorki?kızlar nasılsınız ? Ben bir garibim bugün başım çatlıyor .baya bır kaynatmıssınız hafta sonu kayınpederim bendeydı bizde kaldı . O yüzden hiç giremedim iş basvuruları yapıcam bakalım ne olcak
kızlar nasılsınız ? ben bir garibim bugün başım çatlıyor .baya bır kaynatmıssınız hafta sonu kayınpederim bendeydı bizde kaldı . o yüzden hiç giremedim iş basvuruları yapıcam bakalım ne olcak
ay bilmiyorum kafam bi dünya :sgeçmiş olsun canım.. Niye ağrıyorki?
Ne ütr işlere başvuracaksın? SeninIçin hayırlısı olsun..
iş başvuruları için erken değilmi canım.Hamileyken işyerleri pek istemez.Birde girdiğin gibi hamile kalırsan çıkartma ihtimalleri yüksek olur...Hakkında hayırlısı
bu ara gerçekten kafam çok karışık.. bebek için acele mi ediyoruz acaba :8
iki yıllık evliyim ve artık bi bebeğim olsun istiyorum.. maddi sıkıntılarımız var o biraz düşündürüyor.. bi de kpss ye hazırlanıyorum..bugün ablamla konuştum. bana acele etme şimdi hamile kalırsan.. mide bulantısından halsizlikten sınava adapta olamassın dedi.. haklı belkide...
bide bi kaç gündür acayip midem bulanıyor.. karnımda şişlik var nedir sebebi bilmiyorum.. rabbim inşallah doğru zamanda sağlıcakla kavuştururz hepimizi bebişlerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?