• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Slm kiZlar nbr ben biraz önce tansiyonumu olcturdum kendimi ii hissetmiyorum 14 e 10 çıktı pazartesi doktora gitcem salıda endokirine gitcem bakalım ne çıkmak hayirlisi

merhaba hanımlar
ben 1,5 yıllık evli 25 yaşında bir bayanım. bir haftadır korunmuyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım. doktora gittim kontrol için çok şükür hiç bir sorunum yok. hamilelikle ilgili tek kafamı karıştıran kilo problemi. şu an 63 kiloyum fakat kilo almayaa çoook müsait bir vücudum var. basenlerim oldukça geniş.deneyim sahibi olanlardan tavsiyeler alabilirim

merhaba hanımlar
ben 1,5 yıllık evli 25 yaşında bir bayanım. Bir haftadır korunmuyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım. Doktora gittim kontrol için çok şükür hiç bir sorunum yok. Hamilelikle ilgili tek kafamı karıştıran kilo problemi. şu an 63 kiloyum fakat kilo almayaa çoook müsait bir vücudum var. Basenlerim oldukça geniş.deneyim sahibi olanlardan tavsiyeler alabilirim
merhaba canım! Inan bu topikte hepimiz de her şeyi yeni yeni öğreniyoruz. öğrendiklerimizi birbirimize aktarıyoruz. Hepimizin de ilk çocuğu. Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah, amin.:34:

Kızlar bende de 2 gündür müthiş bir bel ağrısı var. Normal bir şey mi bilmiyorum.:44:
Ancak hafta içi doktora gidebilirim. Umarım bir sıkıntı olmaz...

slm kizlar nbr ben biraz önce tansiyonumu olcturdum kendimi ii hissetmiyorum 14 e 10 çıktı pazartesi doktora gitcem salıda endokirine gitcem bakalım ne çıkmak hayirlisi
canım çok geçmiş olsun. Umarım bir şey çıkmaz. Ve yakında geçer...:54:

selam..
bende ilk çocuğu düşünenlerdenim.. buraya ilk mesajım.. sizlere bi kaç sorum olacak.. son günlerde acayip mide bulantısı çekiyorum. oysa daha 18 nisan da adet oldum. ama adetim ilk gün yoğun ikinci gün azdı.diğer günlerse kahverengi lekelenmeler oldu.. dünden beri acayip bel ağrım var.. daha 1 ay öncesine kadar korunuyordum hapı daha 1 ay önce bıraktım..hamile olacağımı sanmıyorum ama... ? sizce sebebi ne olablir ?
birde benim uzun zamandır göbeğim mi eşi mi bilmiyorum midemin olduğu yerde deli gibi atıyor.. sanki kalbim orda.. bazzen çok rahatsız ediyo.. bu gebeliğe engel olur mu?
çok soru sordum galiba.. umarım doğru yere yazıyorumdur..

selam..
bende ilk çocuğu düşünenlerdenim.. buraya ilk mesajım.. sizlere bi kaç sorum olacak.. son günlerde acayip mide bulantısı çekiyorum. oysa daha 18 nisan da adet oldum. ama adetim ilk gün yoğun ikinci gün azdı.diğer günlerse kahverengi lekelenmeler oldu.. dünden beri acayip bel ağrım var.. daha 1 ay öncesine kadar korunuyordum hapı daha 1 ay önce bıraktım..hamile olacağımı sanmıyorum ama... ? sizce sebebi ne olablir ?
birde benim uzun zamandır göbeğim mi eşi mi bilmiyorum midemin olduğu yerde deli gibi atıyor.. sanki kalbim orda.. bazzen çok rahatsız ediyo.. bu gebeliğe engel olur mu?
çok soru sordum galiba.. umarım doğru yere yazıyorumdur..

midenizin bulunduğu yerde bir atma varsa benim bildiğim ona afakan denir.. Genelde kişi bir şeye çok üzüldüğünde , tedirginlik ve korku yaşadığında, aşırı heyecanda ortaya çıkar.. İştahsızlığa hatta bulantıya sebep olur.. afakandan anlayan birinin onu yerine oturtması gerekir.. ben çok yaşarım.. biraz ilginç bir yorum oldu ama benim çevremdekiler bunu çok yaşar.. Dediğiniz gibi insanın kalbi sanki orada atıyormuş gibi atar..

Back