• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Bunuda şimdi öğrendim idrarını temiz bi kaba yapıyormuşsun içine bi kola kapağı kadar çamaşır suyu döküyormuşsun :9: Kabarırsa pozitifmiş :9:

aman Allahım neler var öle ya demek insanlar eskiden bu yöntemleri kullanmış...

kızlar pembe bi kan geldi üff kasıklarıma ,ğne batar gibi agrıyor erkenden hastalanıyorum :14::14::14:

vee hastalandım ne alakaaa nerden çıktı şimdi bu düzensizlik anlayamadım

üfffffffffffffff bagırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinizzzzzzzzzzzzz en üzgün günümdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :43::43::43::14:

Günaydın hanımlar

Folik asite devam ediyorum. Mayısın 22'sinde üç aylar başlıyor. Biz de bebek düşünmeye başlayacağız inşallah :emir_bebek:

burcu_S hastalandınmı kuzum olsun btanm kısmet bu ay değilmiş inş. bidahaki ay gelir müjden üzülme cnm olurmu

Burcu hayırlısı böyle. Sen beklemeye devam et. Çok stres yapmaya başladın. Bebek olması etkileniyor bundan. Daha rahat ve ümitvar ol canım

Burcu canım üzülme nolur :( Mayıs ayında bebişin sana süpriz yapacaktır, bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah canım (amin)

Canım hakkında hayırlısı olsun çok üzülüp stres yapma kendine.. Bak çok stres yaptın adetin erken geldi, zor olabilir ama rahatlamaya çalış, kafanı başka şeylerle oyala..
şimdi kendımı temızlıge verıcemmm temızlık yapıcam kahvaltıdan sonraa :(

şimdi kendımı temızlıge verıcemmm temızlık yapıcam kahvaltıdan sonraa :(

Müzikte aç hareketli bişeyler olsun öyle yap temizliğini canım kafan başka şeylerle meşgul olsun. Adetinin ilk günü aslında temizlik yapmasan.. Zor olmaz mı?

Müzikte aç hareketli bişeyler olsun öyle yap temizliğini canım kafan başka şeylerle meşgul olsun. Adetinin ilk günü aslında temizlik yapmasan.. Zor olmaz mı?

çok zor sancım var ama kendımı birseylere vermem lazıımmmmmmmm :(

Back