- Konu Sahibi meleksimam
- #1.001
canimmm benim kabardi o simdi :)
Kabonat kabarmadı çamaşır suyu mu kabardı canım :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimmm benim kabardi o simdi :)
inşaallah canım :)amin canim insallah gobusun meleginle bian once dolsun :))))
Kabonat kabarmadı çamaşır suyu mu kabardı canım :44:
yok artik hemen cikmaz herhalde ayrica sacma bi test dimi canimyaaaa ayyy valla sacma bile olsa inanasim geliyo hahaha :90::90:
Amin canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bende troid hastayım bide adet düzensizliğim vardı. Adet düzensizliği için yasmin kullandım şu an bi sıkıntı yok troid içinse halen hap kullanıyorum ve ömür boyuda kullanacakmışım. En son yaptırdığım troid testlerimde normal çıktı zaten uzun zamandır düzenliydi. Bu ay bebişten haber bekliyorum bakalım, kısmet :)
yok canim karbonati gecen ay yapmistim camasir suyunuda buay ayyyy catladim gulmekten neler yapiyoruz bole yaa![]()
inşallah istediğin haberi alabilirsin canım![]()
sen yaptin mi camasir suyunu tatlim :)
Maksat eğlence olsun işteBen zaten emin olamam öyle en garantisi kan testi.. Eee adet dönemine kadar ne yapcaz boş mu durcaz böyle oyalıyoruz kendimizi işte
Zaten benim yanağımda sivilcem çıkmaya başladı haber veriyor kırmızı kartı göreceksin diye
![]()
kızlar hamile kalmak için adetten kaç gün sonra ilişkiye girmek gerekiyor![]()
kızlar hamile kalmak için adetten kaç gün sonra ilişkiye girmek gerekiyor![]()
offfff yaaa insallah olmassin regl bende olmam kimse olmasiiinnnn amiiiiinnnnn![]()
yaaa valla ne yalan solim inanasim gelio eglencesine bile olsa![]()
Ben dün gece karbonatı denedim tabi kabarmadıÇamaşır suyunu bugün öğrendim onu yarın sabah deneyeyim diyorum
![]()
teşekkürler kızlar :)
yaaaa yap simdii catlarim dene simdi lutfennn![]()
Önceden beklerdim adet olsam bari bu ay düzenli gelse diye, bu ay beklemiyorum ama inşallah bana bi gıcıklık yapmaz![]()
Yapamam ki işyerindeyim belki eve gider gitmez denerim, dayanamayabilirimValla koçiş bu akşamda çamaşır suyu olayını duyarsa vayy halimeee
![]()
gelsede hic sikma canini inan olucak allahin izniyle bizim yapmamiz gereken tek sey ellerimizi semadan indirmemek en iyi ilaci rabbimize dua etmek rabbim tez zamanda vericek insallah bebisimizi kucagimiza ozamanda su yazilanlari okuyup baska bir topikte dalgasini gecer guleriz insallah![]()