- Konu Sahibi meleksimam
denemedim daha birazdan belki denerim:))
denedim canım yine negatif:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemedim daha birazdan belki denerim:))
çok zor sancım var ama kendımı birseylere vermem lazıımmmmmmmm![]()
şimdi akşama kadar çeşit çeşit yemekler yaparım üzüntüden ya üzülmicem dedim kendime ama cidden öyle olmuyormuş üzülüyormus insan neyse saglıgımız yerinde ne diyelim , saglık olsun gerisi önemli değil hayırlısı böyle değilmiş demekki . .
Evet canım sağlık olsun bebişininde zamanı varmış demek. Zamanında sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah (amin)
Evet canım sağlık olsun bebişininde zamanı varmış demek. Zamanında sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah (amin)
büyük konustum sanırım kova burcu olacak![]()
denedim canım yine negatif:))
ben de hiç hap kullanmadım, senin gibi. umuyorum planladığımız gibi olur. hap kullanmamakla en iyisini yapmışsın. bu hap yüzünden ne kadar çok çeken var. hamile kalıp da çocuğun sevgisi içimize düşünce herhalde korkularımızdan eser kalmaz. çünkü hayali bile beni başka alemlere götürüyor. hiç kendimi böyle kaptıracağımı düşünmemiştim.
doğum kontrol haplarının ne gibi zararı var ben 8 aydır kullanıyorum yumurtalığımda kist olduğu için
Üzülme canım garanti bi test değil zaten. Bazen o eczanelerdeki testler bile yanılıyormuş karbonatta kanıtlanmış bişey değil, umarım hamilesindir, üzme kendini..
ayyy onu bende yapmistim cok komik benimde negatifti dogruydu yaniama egerki hamile kalirsam denicem bakalim dogru mu cikcak
![]()
Denedin mi canım? Merak ettim eve gidince bende denemek istiyorum![]()
Evet bende merak ettim denedim bide şu çamaşır suyunu denicem![]()
çok saol canım gayet iyi açıkladın bende bebek istiyorum ama hem tiroid düzensizliği var hem tek böbrek var hemde yumurtalığımda kist bakalım nasıl olacak İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir
Merhaba bende geçen ay bebek düşünmeye başladım ama olmadı 5 senelik evliyim okul için çok erteledim İnşallah beni çok bekletmez Allah herkesin gönlüne göre versin...
sssss kizlar ben denedim simdi bunu kabardine yani ben hamis miyim simdi hastaligim biteli 4 gun oldu dun gece iliskiye girdik ne yani hemen mi gosterdi
![]()
Demek ki bi gecede tutturmuşsunuz canım tebrikler :90: