• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım döllenmiş yumurta, tüplerde ilerleyerek 5-6 günde rahim içine yerleşiyor..ondan sonrada hamilelik belirtileri baş gösteriyor zaten..sık idrara çıkma da belirtiler arasında :16:

anladım canım..her ay hamile kalabilme şansı %25 olarak söyleniyor, belli olmaz ilk seferde de hamile kalabilirsin ama bu çook düşük bi ihtimal..bence siz ayı falan hesaplamayın, çalışmalara bir an önce başlayın..bende ilk hamilelik düşündüğümde sizin gibi planlar yapıyorduk eşimle.. ama sonrasında keşke o ayları da değerlendirseydim diye pişman olmuştum..inşallah herşey istediğiniz gibi olur ama bence vakit nakittir..değerlendirin..ayı günü önemini yitiriyor zaten bi süre sonra..ben hep bahar yada yaz aylarında bebek doğurmak isterdim, şuan hamile kalsam ocak ayında doğcak..ama hiçççç önemli değil..yeter ki olsun da :16:

Bende bugün sık idrara çıkma ve boşluklarımda ağrı da var üşütmüş olabileceğimden şüphe ediyorum, açıkcaşı çok fazla ümitlenmekte istemiyorum her şeye hazırlıyorum yani kendimi :8:

Allah kımseye aratmasın . amin arkadasım
düşüncene kesınlıkle katılıyorum . maddi oalrak rahat bi hamilelik gercekten harika oluyor .ben sahsen cok aceleci davrandımmmmmmm ..

malesef gözümü karartıp aman rızkıyla gelir diyebilecek bir insan değilim..Seninde çoğu gitmiş azı kalmış..İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini

Bende bugün sık idrara çıkma ve boşluklarımda ağrı da var üşütmüş olabileceğimden şüphe ediyorum, açıkcaşı çok fazla ümitlenmekte istemiyorum her şeye hazırlıyorum yani kendimi :8:
herşeyi araştırıyoruz sonra psikolojikman sanki belirtileri yaşıyoruz bazen..Hakkımızda hayırlısı

herşeyi araştırıyoruz sonra psikolojikman sanki belirtileri yaşıyoruz bazen..Hakkımızda hayırlısı

Evet canım şimdi buradan bi sürü şey okuyorum sonra aa bende de şu oldu bu oldu diye heyecan yapıyorum :9: Sonra kendimi sakinleştiriyorum daha erken olur mu hiç öyle şey diye :)

Eğer hamile değilsem üzülmek istemiyorum. Kendimi her iki durumada hazırlıyorum yani :)

Evet canım şimdi buradan bi sürü şey okuyorum sonra aa bende de şu oldu bu oldu diye heyecan yapıyorum :9: Sonra kendimi sakinleştiriyorum daha erken olur mu hiç öyle şey diye :)

Eğer hamile değilsem üzülmek istemiyorum. Kendimi her iki durumada hazırlıyorum yani :)

şöyle bir gerçek varki hamile almazsan (ki inşallah olursun) üzüleceksin muhakkak..Sen şimdi bugünlerini umutlu geçiriyorsun oda güzel :))

şöyle bir gerçek varki hamile almazsan (ki inşallah olursun) üzüleceksin muhakkak..Sen şimdi bugünlerini umutlu geçiriyorsun oda güzel :))

Hamile kalmazsam üzülmekten ziyade korkacağım sanırım, çünkü ben haşimato hastasıyım bide adet düzensizliğim vardı. Acaba mı diye düşünür dururum, muhakkak başka dr.a daha gider tekrar tahlil yaptırırım. Tabi bu sorunlara rağmen yine de umutluyum çok şükür :) Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah (amin) :)

Hamile kalmazsam üzülmekten ziyade korkacağım sanırım, çünkü ben haşimato hastasıyım bide adet düzensizliğim vardı. Acaba mı diye düşünür dururum, muhakkak başka dr.a daha gider tekrar tahlil yaptırırım. Tabi bu sorunlara rağmen yine de umutluyum çok şükür :) Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah (amin) :)

İnşallah uğraştırmadan gelir bebeğin seni korkutmadan

Evet değerlendirdik bakalım neler olacak :))

Bugün gözbebeklerim çok büyüktü eşimde diyor kocaman olmuşlar burada bi arkadaş demişti gözbebeklerinin büyümesi erken gebelik belirtisi diye :)) Ama daha 1 hafta oldu, sanırım bu kadar erkende belli olmaz dimi :1:

Canim erken döllenmeyse eğer belirtiler baslar yavaş yavaş :)))

canım bu plana ödemelerimizde dahil..Biraz rahatlayıp öyle çocuk olsun istiyoruz.Ağustosta son kez tatile çıkmakta niyetimiz tabi:) Allah inşşallah aratmaz.Nasip
amin canım Allahım kimseye aratmasın..ödemeler tabiiki önemli..bu açıdan hiçbirşey söylemem .. Allahım en hayırlı zamanda bebeğiini sana versin inşallah..Ağustos ayı uğurlu gelsin sana :)

kendini dinleme canım, kafanı rahat tut..olursa olur olmazsa önümüzdeki günlere bakacağız..denemeye devam pes etmek yok :9:

Canim erken döllenmeyse eğer belirtiler baslar yavaş yavaş :)))

İnşallah canım ama daha çok erken ya geçen hafta pzrtsi salı gibiydi o akıntım, takvime göre yumurtlama günüm perşembe gösteriyordu ama o gün hiç bi belirti yoktu. Bakalım hayırlısı kendimi kaptırmak istemiyorum ama sen böyle diyince heyecanlandım :52:

amin canım Allahım kimseye aratmasın..ödemeler tabiiki önemli..bu açıdan hiçbirşey söylemem .. Allahım en hayırlı zamanda bebeğiini sana versin inşallah..Ağustos ayı uğurlu gelsin sana :)

kendini dinleme canım, kafanı rahat tut..olursa olur olmazsa önümüzdeki günlere bakacağız..denemeye devam pes etmek yok :9:

Aynen canım bende öyle yapmaya çalışıyorum :9:

Şuan sağ boşluğum çoştu acaip ağrıyor ya :53: üşüttüm herhalde..

İnşallah canım ama daha çok erken ya geçen hafta pzrtsi salı gibiydi o akıntım, takvime göre yumurtlama günüm perşembe gösteriyordu ama o gün hiç bi belirti yoktu. Bakalım hayırlısı kendimi kaptırmak istemiyorum ama sen böyle diyince heyecanlandım :52:

Reql ne kac gün var ins hamiş sindir ya ama yine kendini Reql olma ihtimaline göre ayarlada hayalkirikligi olmasın benim yüzümden :(

Belli etmemek daha ii sanırım Canim sevinip heveslenip hayalkirikligi daha zor bence hiç yasamadım ama benimde bu ilk ayım ama en iisi bat gunüne kadar sabırla beklemek :)

Evet canım çok sevinip heveslenmeyelim de, bebişler bize süpriiiiiiz yapsın :emir_bebek: :1: Eğer hamile olursan eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun var mı bi fikrin :)

Back