Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet canım çok sevinip heveslenmeyelim de, bebişler bize süpriiiiiiz yapsın Eğer hamile olursan eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun var mı bi fikrin :)

Valla bilmiyorumki Canim saklayamam ki ben hemen soleyi veririm ama güzel ve değişik bı sekilde solemek isterim hangimiz önce hamile kalırsa birbirimize akıl verelim bence :)))

merabaa kızlar ben de bebiş isteyenlerdenim

gunaydin kizlarr ben deldim dun hastaneye gittim allaha sukur hicbir problemim yok yumurtaliklarim olmasi gerektiginden daha iyi calisiyomus
biz 6 veya 7 aydir korunmuyoduk doktora soledim oda 1 seneyi gecmeden bebek olmuyo diyemeyiz dedi beklicekmisiz bide gun asiri iliskiye girin dedi kizlar :)))

Günaydın Canim napiosun nasılsın

Sağol canım iyiyim sen nasılsın :)

Hoşdeldin canım Sevindim herşeyin yolunda olmasına :)

Ben dün akşam naptım biliyo musunuz İnternetten karbonat olayını araştırdım yine burası çıktı, dayanamadım deneyeceğim dedim eşimi gönderdim karbonat aldırdım. Sabah deneyecektim ama dayanamadım denedim tabi benim negatif çıktı ya işe yaramadı ya erken yaptım yada hamile değilim

Hediyeye karar vermek gerçekten çok zor var mı aklında bişeyler?

Son düzenleme:

Deli :) Canim karbonat tam sonuc vermiyormuş ablama dedimde oda kk ya üye karbonatla yapiyolarmis diye o tam sonuc vermez dedi sen umutları yitirme Canim hep pozitif duşun )

Deli :) Canim karbonat tam sonuc vermiyormuş ablama dedimde oda kk ya üye karbonatla yapiyolarmis diye o tam sonuc vermez dedi sen umutları yitirme Canim hep pozitif duşun )

Eşimde diyo zaten karbonatla olur muymuş hiç Zaten kimi hamile olmayanlarda hamile gibi çıkmışlar ama ben yine de denemek istedim

Erkekler için alınacak şeyler klasik aslında saat cüzdan parfüm. Ben bi ara şu eski cep saatleri var ya onlardan almayı düşünüyorum, eşimin dedesinde varmış çok hoşuna gidiyormuş

arkadaşım seden duydum costum bende yaptım şimdi benimkide kabarmadı

arkadaşım seden duydum costum bende yaptım şimdi benimkide kabarmadı

Üzülme canım garanti bi test değil zaten. Bazen o eczanelerdeki testler bile yanılıyormuş karbonatta kanıtlanmış bişey değil, umarım hamilesindir, üzme kendini..

Üzülme canım garanti bi test değil zaten. Bazen o eczanelerdeki testler bile yanılıyormuş karbonatta kanıtlanmış bişey değil, umarım hamilesindir, üzme kendini..

aslında eğlence oldu benim için ilerde bebeğim olursa anlatacak bir anı:)senin için neler yaptık diye:)

aslında eğlence oldu benim için ilerde bebeğim olursa anlatacak bir anı:)senin için neler yaptık diye:)

Akşam ben forumu okurken gözümden yaş geldi ya çok güldüm Bak bide çamaşır duyu olayı varmış oda kabarırsa hamile oluyormuşsun Tabi bunları yaparken 4 saat idrarının olması gerekiyormuş

Akşam ben forumu okurken gözümden yaş geldi ya çok güldüm Bak bide çamaşır duyu olayı varmış oda kabarırsa hamile oluyormuşsun Tabi bunları yaparken 4 saat idrarının olması gerekiyormuş

o nasıl bişeymiş onuda deneyelim:)günümüz renklensin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…