- Konu Sahibi meleksimam
-
Evet canım çok sevinip heveslenmeyelim de, bebişler bize süpriiiiiiz yapsınEğer hamile olursan eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun var mı bi fikrin :)
merabaa kızlar ben de bebiş isteyenlerdenim
Günaydın kızlar
merabaa kızlar ben de bebiş isteyenlerdenim
Günaydın Canim napiosun nasılsın
bur_musgunaydin kizlarr ben deldimdun hastaneye gittim allaha sukur hicbir problemim yok yumurtaliklarim olmasi gerektiginden daha iyi calisiyomus
biz 6 veya 7 aydir korunmuyoduk doktora soledim oda 1 seneyi gecmeden bebek olmuyo diyemeyiz dedi beklicekmisizbide gun asiri iliskiye girin dedi kizlar :)))
Sağol canım iyiyim sen nasılsın :)
Iim Canim bende çok şükür biraz önce uyandım evi toplayın kahvaltı yapcam sonranda kocişe dogum gunü hediyesi almaya gitcem cuma gunü dogum gunü ne alsam acaba hala kararsızım:)
Ben dün akşam naptım biliyo musunuzİnternetten karbonat olayını araştırdım yine burası çıktı, dayanamadım deneyeceğim dedim eşimi gönderdim karbonat aldırdım. Sabah deneyecektim ama dayanamadım denedim tabi benim negatif çıktı ya işe yaramadı ya erken yaptım yada hamile değilim
Hediyeye karar vermek gerçekten çok zor var mı aklında bişeyler?
Deli :) Canim karbonat tam sonuc vermiyormuş ablama dedimde oda kk ya üye karbonatla yapiyolarmis diye o tam sonuc vermez dedi sen umutları yitirme Canim hep pozitif duşun)
Ben dün akşam naptım biliyo musunuzİnternetten karbonat olayını araştırdım yine burası çıktı, dayanamadım deneyeceğim dedim eşimi gönderdim karbonat aldırdım. Sabah deneyecektim ama dayanamadım denedim tabi benim negatif çıktı ya işe yaramadı ya erken yaptım yada hamile değilim
arkadaşım seden duydum costum bende yaptım şimdi benimkide kabarmadı
Üzülme canım garanti bi test değil zaten. Bazen o eczanelerdeki testler bile yanılıyormuş karbonatta kanıtlanmış bişey değil, umarım hamilesindir, üzme kendini..
aslında eğlence oldu benim için ilerde bebeğim olursa anlatacak bir anı:)senin için neler yaptık diye:)
Akşam ben forumu okurken gözümden yaş geldi ya çok güldümBak bide çamaşır duyu olayı varmış oda kabarırsa hamile oluyormuşsun Tabi bunları yaparken 4 saat idrarının olması gerekiyormuş
o nasıl bişeymiş onuda deneyelim:)günümüz renklensin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?