- Konu Sahibi meleksimam
:))
yumurtalama dönemine baktımda bu ay 26.04 - 01.05 miş :))
hayırlı çalışmalar ve güzel halvetler:))
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))
yumurtalama dönemine baktımda bu ay 26.04 - 01.05 miş :))
teşekkür ederim canım..amin Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herşey insanlar için..şükürler olsun yine de..Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin..
evet canım allah razı ola. ben ilk kez duyuyorum böyle bi testi. alayım ben de. ovulasyonu yakalamadan olmayacak galiba:))
al canım, strese girmeden yumurtlama gününü buluyorsun, çok güzel..
belki biliyorsunuzdur kızlar..ovulasyon gününü bulmanın farlı yöntemleri de var..
mesela bazı aylar tuvalete girdiğinizde, uzayan sümükümsü bi akıntı gelir..
bu mesela yumurtanın kendini çatlamaya hazırladığının bir göstergesi..
o haftayı çok iyi değerlendirmek gerekir..
Son 3gün diyorsunBenim geçen haftaydı, 03.05 bekliyorum ben artık
![]()
Ben onu farkettim bakalım işe yaramış mı ayın 3ünde göreceğiz![]()
hayırlı çalışmalar ve güzel halvetler:))![]()
benim çalışmalar ağustosta başlıyacak inşallah :)
oo süper.. o haftayı değerlendirdiysen çok şanslı bir ay olmuş senin için canım..hadi bakalım bekleyip görcez![]()
neden ağustosta canımm..
Evet değerlendirdik bakalım neler olacak :))
Bugün gözbebeklerim çok büyüktü eşimde diyor kocaman olmuşlar burada bi arkadaş demişti gözbebeklerinin büyümesi erken gebelik belirtisi diye :)) Ama daha 1 hafta oldu, sanırım bu kadar erkende belli olmaz dimi![]()
planımız öyle :)
ben doğumu nisan mayıs gibi olsun istiyorum.Tabi tek seferde olurmu bilemem :) birde çin takviminde kız o aya denk geliyo![]()
canım döllenmiş yumurta, tüplerde ilerleyerek 5-6 günde rahim içine yerleşiyor..ondan sonrada hamilelik belirtileri baş gösteriyor zaten..sık idrara çıkma da belirtiler arasındaEvet değerlendirdik bakalım neler olacak :))
Bugün gözbebeklerim çok büyüktü eşimde diyor kocaman olmuşlar burada bi arkadaş demişti gözbebeklerinin büyümesi erken gebelik belirtisi diye :)) Ama daha 1 hafta oldu, sanırım bu kadar erkende belli olmaz dimi![]()
planımız öyle :)
ben doğumu nisan mayıs gibi olsun istiyorum.Tabi tek seferde olurmu bilemem :) birde çin takviminde kız o aya denk geliyo![]()
Aslında bende marttan sonra doğum olsun istiyordum ama karar değiştirdik :) Bu çin takvimi işe yarıyor mu gerçekten?
KuPPe ben zaten Mayısın 4ünde test yapayım diyorum 3ünde adet günüm ama bi gün bekleyeyim dedim belki aynı gün güzel haberleri veririz canım![]()
Aslında bende marttan sonra doğum olsun istiyordum ama karar değiştirdik :) Bu çin takvimi işe yarıyor mu gerçekten?
canım döllenmiş yumurta, tüplerde ilerleyerek 5-6 günde rahim içine yerleşiyor..ondan sonrada hamilelik belirtileri baş gösteriyor zaten..sık idrara çıkma da belirtiler arasında
anladım canım..her ay hamile kalabilme şansı %25 olarak söyleniyor, belli olmaz ilk seferde de hamile kalabilirsin ama bu çook düşük bi ihtimal..bence siz ayı falan hesaplamayın, çalışmalara bir an önce başlayın..bende ilk hamilelik düşündüğümde sizin gibi planlar yapıyorduk eşimle.. ama sonrasında keşke o ayları da değerlendirseydim diye pişman olmuştum..inşallah herşey istediğiniz gibi olur ama bence vakit nakittir..değerlendirin..ayı günü önemini yitiriyor zaten bi süre sonra..ben hep bahar yada yaz aylarında bebek doğurmak isterdim, şuan hamile kalsam ocak ayında doğcak..ama hiçççç önemli değil..yeter ki olsun da![]()
Allah kımseye aratmasın . amin arkadasımcanım bu plana ödemelerimizde dahil..Biraz rahatlayıp öyle çocuk olsun istiyoruz.Ağustosta son kez tatile çıkmakta niyetimiz tabi:) Allah inşşallah aratmaz.Nasip