Ilk çocuğunu düşünenler...

evet canım allah razı ola. ben ilk kez duyuyorum böyle bi testi. alayım ben de. ovulasyonu yakalamadan olmayacak galiba:))

al canım, strese girmeden yumurtlama gününü buluyorsun, çok güzel..
belki biliyorsunuzdur kızlar..ovulasyon gününü bulmanın farlı yöntemleri de var..
mesela bazı aylar tuvalete girdiğinizde, uzayan sümükümsü bi akıntı gelir..
bu mesela yumurtanın kendini çatlamaya hazırladığının bir göstergesi..
o haftayı çok iyi değerlendirmek gerekir..

al canım, strese girmeden yumurtlama gününü buluyorsun, çok güzel..
belki biliyorsunuzdur kızlar..ovulasyon gününü bulmanın farlı yöntemleri de var..
mesela bazı aylar tuvalete girdiğinizde, uzayan sümükümsü bi akıntı gelir..
bu mesela yumurtanın kendini çatlamaya hazırladığının bir göstergesi..
o haftayı çok iyi değerlendirmek gerekir..

Ben onu farkettim bakalım işe yaramış mı ayın 3ünde göreceğiz :1:

oo süper.. o haftayı değerlendirdiysen çok şanslı bir ay olmuş senin için canım..hadi bakalım bekleyip görcez :9:

Evet değerlendirdik bakalım neler olacak :))

Bugün gözbebeklerim çok büyüktü eşimde diyor kocaman olmuşlar burada bi arkadaş demişti gözbebeklerinin büyümesi erken gebelik belirtisi diye :)) Ama daha 1 hafta oldu, sanırım bu kadar erkende belli olmaz dimi :1:

Bugün gözbebeklerim çok büyüktü eşimde diyor kocaman olmuşlar burada bi arkadaş demişti gözbebeklerinin büyümesi erken gebelik belirtisi diye :)) Ama daha 1 hafta oldu, sanırım bu kadar erkende belli olmaz dimi :1:

vay be ne çok belirti varmış :)))

KuPPe ben zaten Mayısın 4ünde test yapayım diyorum 3ünde adet günüm ama bi gün bekleyeyim dedim belki aynı gün güzel haberleri veririz canım :52:

canım döllenmiş yumurta, tüplerde ilerleyerek 5-6 günde rahim içine yerleşiyor..ondan sonrada hamilelik belirtileri baş gösteriyor zaten..sık idrara çıkma da belirtiler arasında :16:
planımız öyle :)

ben doğumu nisan mayıs gibi olsun istiyorum.Tabi tek seferde olurmu bilemem :) birde çin takviminde kız o aya denk geliyo :51:

anladım canım..her ay hamile kalabilme şansı %25 olarak söyleniyor, belli olmaz ilk seferde de hamile kalabilirsin ama bu çook düşük bi ihtimal..bence siz ayı falan hesaplamayın, çalışmalara bir an önce başlayın..bende ilk hamilelik düşündüğümde sizin gibi planlar yapıyorduk eşimle.. ama sonrasında keşke o ayları da değerlendirseydim diye pişman olmuştum..inşallah herşey istediğiniz gibi olur ama bence vakit nakittir..değerlendirin..ayı günü önemini yitiriyor zaten bi süre sonra..ben hep bahar yada yaz aylarında bebek doğurmak isterdim, şuan hamile kalsam ocak ayında doğcak..ama hiçççç önemli değil..yeter ki olsun da :16:

KuPPe ben zaten Mayısın 4ünde test yapayım diyorum 3ünde adet günüm ama bi gün bekleyeyim dedim belki aynı gün güzel haberleri veririz canım :52:

Aslında bende marttan sonra doğum olsun istiyordum ama karar değiştirdik :) Bu çin takvimi işe yarıyor mu gerçekten?

canım ne güzel olurr dimi..ahh keşkee..bakalım inşallah tutturmuşuzdur :9:

çin takvimine gelince kızlar, bu takvime göre cinsiyeti doğru çıkanda var, yanlış çıkanda var..ben pek inanmıyorum açıkcası..zaten kaç tane ihtimal var ki, bi erkek bi kız, elbet birinden biri tutcak takvimde..:9: şuan kafadan bir takvim sallasanız ve şu ay erkek şu ay kız deseniz bile yine de tutturduğunuz olur yani bence :9:

canım döllenmiş yumurta, tüplerde ilerleyerek 5-6 günde rahim içine yerleşiyor..ondan sonrada hamilelik belirtileri baş gösteriyor zaten..sık idrara çıkma da belirtiler arasında :16:

anladım canım..her ay hamile kalabilme şansı %25 olarak söyleniyor, belli olmaz ilk seferde de hamile kalabilirsin ama bu çook düşük bi ihtimal..bence siz ayı falan hesaplamayın, çalışmalara bir an önce başlayın..bende ilk hamilelik düşündüğümde sizin gibi planlar yapıyorduk eşimle.. ama sonrasında keşke o ayları da değerlendirseydim diye pişman olmuştum..inşallah herşey istediğiniz gibi olur ama bence vakit nakittir..değerlendirin..ayı günü önemini yitiriyor zaten bi süre sonra..ben hep bahar yada yaz aylarında bebek doğurmak isterdim, şuan hamile kalsam ocak ayında doğcak..ama hiçççç önemli değil..yeter ki olsun da :16:

canım bu plana ödemelerimizde dahil..Biraz rahatlayıp öyle çocuk olsun istiyoruz.Ağustosta son kez tatile çıkmakta niyetimiz tabi:) Allah inşşallah aratmaz.Nasip

canım bu plana ödemelerimizde dahil..Biraz rahatlayıp öyle çocuk olsun istiyoruz.Ağustosta son kez tatile çıkmakta niyetimiz tabi:) Allah inşşallah aratmaz.Nasip
Allah kımseye aratmasın . amin arkadasım
düşüncene kesınlıkle katılıyorum . maddi oalrak rahat bi hamilelik gercekten harika oluyor .ben sahsen cok aceleci davrandımmmmmmm ..

Back