- Konu Sahibi meleksimam
Papatya o dr. ilgilenmediyse başka dr. git, ovulasyon testi ben hiç yapmadım ama anladığım kadarıyla gebelik testi gibi bişey.. Yumurtlama zamanını belli ediyor. Günlük yapılıyor diye biliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özele gittim, alttan muayene etti hiç bir test mest vermedi:) sonra devlete gittim,alttan da üstten de muyene etmedi. kan ver dedi, tahlil yapcaz dedi. ne tahlili dedim hormon tahlili dedi. bu kadar. başka hiç bir açıklama yapmadı
özelide devletide aynı doktor ilgili olmayınca :)
özelide devletide aynı doktor ilgili olmayınca :)
Papatya o dr. ilgilenmediyse başka dr. git, ovulasyon testi ben hiç yapmadım ama anladığım kadarıyla gebelik testi gibi bişey.. Yumurtlama zamanını belli ediyor. Günlük yapılıyor diye biliyorum :)
eczaneden mi alınıyo o test acaba. ben 3 aydır bebiş istiyorum. ama olmadı. ama yumurtlama günlerini pek baz almamıştım. şimdi regliyim. bu sefer o günlere dikkat edeyim diyorum bakalım. o testi merak ettim ya
eczaneden mi alınıyo o test acaba. ben 3 aydır bebiş istiyorum. ama olmadı. ama yumurtlama günlerini pek baz almamıştım. şimdi regliyim. bu sefer o günlere dikkat edeyim diyorum bakalım. o testi merak ettim ya
bu test hamilelik testi değilmi hani eczaneden alınan
canım ben bu testlerden kullanıyorum..hatta bu ay ovulasyon günlerimi bu test ile tespit ettim, benimkinin markası clearblue digital ovulasyon testi..digital bi ekranı var, eğer yumurtlama günündeysen ekranda gülen bir yüz beliriyor, gününde değilsende boş bir yuvarlak çıkıyor..okunması en kolay test bu..ama diğerlerine göre biraz daha pahalı..7lik ve 20 lik olanları var..bunun dışında çubuk testler ve hamilelik testlerinin kitine benzeyen testler de var..onlarda da aynı hamilelik tespiti gibi iki tane kırmızı çizgi çıkınca ovulasyon döneminde olduğunu anlıyorsun..ama iki rengin birbirine en yakın olduğu gün yumurtlamış oluyorsun, tespiti biraz zor..o testlerden de aldım ama ben fazla yorumlayamadım..renklerin tonlarını ..
testleri eczaneler satıyor ama çok yaygın değil, her eczanede bulamazsın, ama internetten alabilirsin..ben her zaman internetten alıyorum..en uygun fiyatlar ise gittigidiyorda..galiba yurtdışından getiren kişiler satıyor bu yüzden daha ucuz..
umarım seni aydınlatabilmişimdir![]()
ben bu testi ilk defa duydum![]()
Bende bu testi öğreneli anca 10gün olmuştur :)
Smear testi yaptırmadım canım açıkçası int. gördüklerimden sonra azıcık korktumHem şimdilik dr. bişey demedi tabi derse ve önemliyse mecbur ne derse onu yapacağız
![]()
slm kızlar smear testi ne oluyo. ben onu yaptırmadım. dr hormon testi yaptı sadece bana. açıkcası pek te ilgilenmedi
ben bu testi ilk defa duydum![]()
:))
yumurtalama dönemine baktımda bu ay 26.04 - 01.05 miş :))
kızlar ben artık profu oldum bu işlerinçok şeyler denedim, araştırdım..internetten araştırabilirsiniz sizde ovulasyon testlerini..yardımcı olabileceğim bir durum olursa bilgim dahilinde her zaman yardıma hazırım..bilemediklerimi de araştırıp söylerim size
![]()
Teşekkürler canım sen ne zamandır gebelik düşünüyorsun ne zmandır evlisin :)
canım ben 2008 yılında evlendim, geçen yıl bebek düşünmeye başladık, temmuz ayında hamileydim..ancak bebeğimin kalbi 3. ayda durdu, ikili test için gittik, hiçbir sorun yoktu ama bebeğin kalp atışlarının durmuş olduğunu öğrendik..ondan sonra toplanmam biraz zaman aldı, şimdilerde yeni yeni çalışmaları düzene soktuk.. eski yöntemlerime tekrar geri döndüm böylelikle![]()
Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda bebeğinin olmasını nasip etsin canım.
canım ben bu testlerden kullanıyorum..hatta bu ay ovulasyon günlerimi bu test ile tespit ettim, benimkinin markası clearblue digital ovulasyon testi..digital bi ekranı var, eğer yumurtlama günündeysen ekranda gülen bir yüz beliriyor, gününde değilsende boş bir yuvarlak çıkıyor..okunması en kolay test bu..ama diğerlerine göre biraz daha pahalı..7lik ve 20 lik olanları var..bunun dışında çubuk testler ve hamilelik testlerinin kitine benzeyen testler de var..onlarda da aynı hamilelik tespiti gibi iki tane kırmızı çizgi çıkınca ovulasyon döneminde olduğunu anlıyorsun..ama iki rengin birbirine en yakın olduğu gün yumurtlamış oluyorsun, tespiti biraz zor..o testlerden de aldım ama ben fazla yorumlayamadım..renklerin tonlarını ..
testleri eczaneler satıyor ama çok yaygın değil, her eczanede bulamazsın, ama internetten alabilirsin..ben her zaman internetten alıyorum..en uygun fiyatlar ise gittigidiyorda..galiba yurtdışından getiren kişiler satıyor bu yüzden daha ucuz..
umarım seni aydınlatabilmişimdir![]()