- Konu Sahibi meleksimam
Günaydın Kübra nasılsın? :)
Iim Canim çok şükür sen nasılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kübra nasılsın? :)
Günaydın, çok sevindim sabah sabah güzel haberler verdin :)
Iim Canim çok şükür sen nasılsın :)
evet canım korkuyordum bende aksi birşey söyliyecek diye..
Sende ne var ne yok :)
Günaydın :))
Nasılsınız kızlar
Ctesi günü kolestrolüm için doktora gittim.Hamilelikte ve doğumda problem olmazmış.İlacı 1 ay öncesinden bırak dedi.Perşembe kadın doğum uzmanına gidecem o ne diyecek bakalım
Canim çok sevindim sorun çıkmadığına :) kadın dogumdanda ii haberler alırsın ins Canim :)
inşallah canım..İlk muayyenem olacak korkuyorum![]()
Neden korkuyorsun ki canım?
alttan muayyene etme isteğinden korkuyorum![]()
Aslında kan ve idrar tahlili bide ultrasyon yapsalar çok iyi olacak, diğer muayene zor olur ya , hasta istemese dr yinede bakmak ister mi acaba?![]()
hasta istemese doktorun zorlıyacağına inanmıyorum.Şahsen böyle bir durumda kaçarım sanırım
Sen doktora gitmişmiydin
özele mi devletemi gittin canım
Devlete gittim canım ama bende adet düzensizliği vardı ilk dr.dan memnun kalmadam ikincisinde 3 ay tedavi oldum bebek istediğimizi de biliyordu. Tedavim bitti artık bi sorun yok dedi. Gayet iyi ilgilendi sağolsun![]()
Aslında kan ve idrar tahlili bide ultrasyon yapsalar çok iyi olacak, diğer muayene zor olur ya , hasta istemese dr yinede bakmak ister mi acaba?![]()
Bende devlete gidecem.Doğumevine.. Burda özel hastanelerde skıntı olunca buraya yönlendiriyorlarmış.İnşallah doktordan memnun kalırımda bütün kontrollerimi doğumumu orda yaparım.Özel hastaneye vereceğim parayı bebeğe harcarım
canım alttan yapılan muayeneden bence hiç korkma, en sağlam muayene şekli odur..diğer yöntemlerde teşhis edilemeyen şeyler alttan muayene ile teşhis edilebilir..bence için rahat olsun..bende ilk muayenemde korkarak gitmiştim ama aslında korkulacak hiçbirşey yok, zaten üzerine bir örtü örtüyor doktor, bakmıyor bile, onlar işlerini yapmaya alışmışlar zaten..bizim düşündüğümüz şeyler olmuyo merak etme sen..ayrıca smear testi yaptırdın mı bilmiyorum ama hazır alttan muayene olcakken onu da yaptır derimm..
slm kızlar smear testi ne oluyo. ben onu yaptırmadım. dr hormon testi yaptı sadece bana. açıkcası pek te ilgilenmedi
teşekkür ederim kızlar..ovulasyon testi aldım, iki gündür pozitif çıkıyor..bakalım nasipse güzel haberleri paylaşırım sizinle
![]()
smear testi rahim kanseri için yapılıyormuş.Rahimden doku örneği alıyorlarmış.Ben şahsen yaptıramam sanırım..Sen devletemi özelemi gittin canım