Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın :))

Nasılsınız kızlar

Ctesi günü kolestrolüm için doktora gittim.Hamilelikte ve doğumda problem olmazmış.İlacı 1 ay öncesinden bırak dedi.Perşembe kadın doğum uzmanına gidecem o ne diyecek bakalım

Canim çok sevindim sorun çıkmadığına :) kadın dogumdanda ii haberler alırsın ins Canim :)

Aslında kan ve idrar tahlili bide ultrasyon yapsalar çok iyi olacak, diğer muayene zor olur ya , hasta istemese dr yinede bakmak ister mi acaba? :45:

hasta istemese doktorun zorlıyacağına inanmıyorum.Şahsen böyle bir durumda kaçarım sanırım :D

Sen doktora gitmişmiydin

Devlete gittim canım ama bende adet düzensizliği vardı ilk dr.dan memnun kalmadam ikincisinde 3 ay tedavi oldum bebek istediğimizi de biliyordu. Tedavim bitti artık bi sorun yok dedi. Gayet iyi ilgilendi sağolsun :46:

Bende devlete gidecem.Doğumevine.. Burda özel hastanelerde skıntı olunca buraya yönlendiriyorlarmış.İnşallah doktordan memnun kalırımda bütün kontrollerimi doğumumu orda yaparım.Özel hastaneye vereceğim parayı bebeğe harcarım

Aslında kan ve idrar tahlili bide ultrasyon yapsalar çok iyi olacak, diğer muayene zor olur ya , hasta istemese dr yinede bakmak ister mi acaba? :45:

canım alttan yapılan muayeneden bence hiç korkma, en sağlam muayene şekli odur..diğer yöntemlerde teşhis edilemeyen şeyler alttan muayene ile teşhis edilebilir..bence için rahat olsun..bende ilk muayenemde korkarak gitmiştim ama aslında korkulacak hiçbirşey yok, zaten üzerine bir örtü örtüyor doktor, bakmıyor bile, onlar işlerini yapmaya alışmışlar zaten..bizim düşündüğümüz şeyler olmuyo merak etme sen..ayrıca smear testi yaptırdın mı bilmiyorum ama hazır alttan muayene olcakken onu da yaptır derimm..

Bende devlete gidecem.Doğumevine.. Burda özel hastanelerde skıntı olunca buraya yönlendiriyorlarmış.İnşallah doktordan memnun kalırımda bütün kontrollerimi doğumumu orda yaparım.Özel hastaneye vereceğim parayı bebeğe harcarım

Evet canım haklısın. Bende şöyle bişey duymuştum hani devlette hasta daha çok oluyor ya dr.lar daha tecrübeli oluyormuş ve imkanları biraz daha fazlaymış teknolojik alet bakımından... Tabi her dr. aynı değil iş biraz şansa kalıyor çünkü birine iyi gelen dr. diğerine iyi gelmeye biliyor. İnşallah iyi dr.larla karşılaşırız :)

canım alttan yapılan muayeneden bence hiç korkma, en sağlam muayene şekli odur..diğer yöntemlerde teşhis edilemeyen şeyler alttan muayene ile teşhis edilebilir..bence için rahat olsun..bende ilk muayenemde korkarak gitmiştim ama aslında korkulacak hiçbirşey yok, zaten üzerine bir örtü örtüyor doktor, bakmıyor bile, onlar işlerini yapmaya alışmışlar zaten..bizim düşündüğümüz şeyler olmuyo merak etme sen..ayrıca smear testi yaptırdın mı bilmiyorum ama hazır alttan muayene olcakken onu da yaptır derimm..

Smear testi yaptırmadım canım açıkçası int. gördüklerimden sonra azıcık korktum :53: Hem şimdilik dr. bişey demedi tabi derse ve önemliyse mecbur ne derse onu yapacağız:1:

slm kızlar smear testi ne oluyo. ben onu yaptırmadım. dr hormon testi yaptı sadece bana. açıkcası pek te ilgilenmedi

burda özel hastanelerde bazen doğumevine gönderiyolarmış malzeme küvez bakımından.Birde dediğin gibi devlet hastanesindeki doktorlar daha çok vaka ile karşılaşıyolar.Ayrıca şimdi özel odalarda var.Şuan için en mantıklısı bu sanki

slm kızlar smear testi ne oluyo. ben onu yaptırmadım. dr hormon testi yaptı sadece bana. açıkcası pek te ilgilenmedi

smear testi rahim kanseri için yapılıyormuş.Rahimden doku örneği alıyorlarmış.Ben şahsen yaptıramam sanırım..Sen devletemi özelemi gittin canım

smear testi rahim kanseri için yapılıyormuş.Rahimden doku örneği alıyorlarmış.Ben şahsen yaptıramam sanırım..Sen devletemi özelemi gittin canım

özele gittim, alttan muayene etti hiç bir test mest vermedi:) sonra devlete gittim,alttan da üstten de muyene etmedi. kan ver dedi, tahlil yapcaz dedi. ne tahlili dedim hormon tahlili dedi. bu kadar. başka hiç bir açıklama yapmadı

Back