- Konu Sahibi meleksimam
gördüm özel msjını baktım cnm tesekkur ederiimm. . . evet istanbul cok pahallıııııııı ama ben zaten dogum hastanesı olan zeynep kamılde ıstıyorum dogumumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Allah saglıklı bır evlat kucagımıza versinde ne zaman verirse versin saglılk cok önemli arkadaslar dogru dıyorsunuz sıkıntı stres yok atıyorum ustumden hepsini![]()
Millet tatil yapıyo sanırımBende yakında daimi tatile çıkacağım inşallah
![]()
Güzel olup olmadığını anlayacağım bakalım. İnşallah çokta uzun sürmez mi diyeyim yoksa hayırlısı mı diyeyim bilemiyorum![]()
işte geldim burdayım...bugün meleksimamda hiç gelmedi hayret![]()
işte geldim burdayım...Karnım çok ağrıyor, gelemedim. Bendeki değişikliklerini nedenini çözdüm, hamileliğin katkısı var mı bilmem ama kesinlikle folik asit beni bu hale getirdi. Ya benim mide hep sorunlu. Meğersem folik asit çok asit salgıladığından beni ve midemi mahvediyormuş. Mide bulantısı, ağrısı ve sık sık lavaboya çıkmam bundanmış...:44: Ben napacam şimdi? Bugün almadım hapı.
haklısın. Doktora söyledim mide rahatszlığımı. Anlamadı, dinlemediğine eminim. Bazı doktorların doktor oldukları için havalarından geçilmiyor..hoşgeldin canım, bence dr. Danışmalısın. Belki farklı bi hap verebilir canım.
haklısın. Doktora söyledim mide rahatszlığımı. Anlamadı, dinlemediğine eminim. Bazı doktorların doktor oldukları için havalarından geçilmiyor..![]()
yok canım tablet. Günde bir tane. Sen napıyorsun? Iyi misin?senın folıc acıdın plus olandan mı gunde 3kere mı alıyorsuunuz kızlar
AY VAR YA KOMEDİSİN BURCU.:90: YA SEN BUNU BİLEMEZSİN Kİ. ALLAH KORUSUN BU AY HAMİLE OLMAZSAN, HAZİRANDA HAMİLE KALIRSAN BELKİ ERKEN DOĞUM YAPTIN, AHANDA ÇOCUĞUN YİNE KOVA BURCU OLUR. :44: BİLEMEZSİN Kİ. KISMET İŞİ. SEN BAKMA BAŞKALARINA. BELKİ DE SENİN ÇOCUĞUN KOVADA OLAMAYACAK KADAR İYİ BİR İNSAN OLUR. HEM YÜKSELEN DE ÖNEMLİ. BELKİ DOĞURDUĞUN SAATİN YÜKSELENİ KOVA OLACAK. İNCE İŞLER BUNLAR. TAKINTILI OLMA, BEBEK YAPMAYA BAK SEN...ben doktora nısan ayında hamıle kalmak ıstıyorum dıyorm doktor bana neden hazıran mayıs temmuz degılde nısan dıyor eşin askere mı gıdıyor dıyor kova burcu olmasını ıstemıyorum dıyemedım :90:
gece ne alaka?:44:bende günde bi tane kullanıyorum gece 2,30da içiyorum hatta![]()