Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar dertlenmişiz yine. Hepinizi de anlıyorum. Herkes de çocuğuna rahat bir yaşam sunmak istiyor. Benim de neeeeeeeee hayallerim var. Bir öğretmen maaşıyla mümkün değil. Tek umudum atanmak. Inanıyorum. Allah hepimize de evimize bereket, huzur getiren çocuklar verecek. Buna siz de inanın ki olsun... Bi de gerçekten herkeste bir duygusallık, bir agresiflik... Kızlar hayırdır? Yoksa? Inşallah, amin.. Dün gece ben de eşimle kavga ettim. Sonra bi baktım, kendim konuşuyorum, kendim dinliyorum. Sustum. Dedim aynur kızım boşa yorma kendini. Nasıl olsa eninde sonunda senin dediğin olacak

Magnesia seni tebrik ediyorum, en olumlu düşünceleri yollayan sensin. Arkadaşlar örnek alalım. Nasıl düşünürsek öyle olur. Ben olumlu düşüncenin gücüne çok inanırım ve de çok faydasını da gördüm...

bilmiyorum canım kafam çok karışık şu an
Kusur olur mu hiç anlat ki rahatlayasın canım, Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda bi çıkış yolu bulursunuz inşallah..

amin canım sağol anlatınca gerçekten bi nebze rahatlıyor insan... allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...

Aynen bende olumlu düşünceye çok inanırım (gerçi benim düşüncelerimin bazen tersi çıkar ya neyse şimdi onu karıştırmayayım )

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. Güzel şeylere bakın kızlar, güzellikler düşünün. Allahım hepimize güzel bi hayat yaşamayı nasip eder inşallah (amiiiiiiiiiiiiiiiiin)

amiin kızlar ya..
bi ben olumlu düşünemiyorum nedense..
ama yok böyle olmaz.. görmüyorum bundan sonra olumsuzlukları

KiZlar Canim arkadaslarım çok fazla gelemiyorum temizlik var evde ama sole düşünelim herseyde bir hayır vardır kiZlar Allah herseyi yoluna koyar aslında biz bosa düşünüyoruz belki maddi sıkıntınız olduğu için Allah yavrunuza bı kac ay sonra vercek o zamanda işleriniz düzelecek hayatta herseyin vakti zamanı var tevekli olalım Allah'a sığınalım herseyin en iisini en hayırlısını bilen Rabbim sonuçta

çok ddoğru canım

İlk olumlama benden internetten buldum ama sonra kendimizde üretiriz

Geleceğimin sağlıklı,varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.

İlk olumlama benden internetten buldum ama sonra kendimizde üretiriz

Geleceğimin sağlıklı,varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.

Hmm gercekten. Güzelmiş canimm bizde aynısını yapicaz ins dimi kiZlar olumlu düşünüyoruz :)))

Hadi kubra sende bi olumlama paylaş :) bunları inanarak ve yüksek sesle söylüyoruz, gerçekleşeceğini biliyoruz, hayatımıza düşüncelerimizle yön veriyoruz unutmayın

kızlarrr cok merak edıyorummmmmmmmmm acaba bellı olurmu yaa merak edıyorum dayanamıcam bugun gıdıp test alsam mı :44:

eşimin beni gerçekten anlamasını istiyorum.anlar gibi yapmasını değil.benim sıkıntımda bu geri adım atamıyorum

doğru bir noktaya değinmişsin. Bizi eşimiz de anlamazsa kim anlayacak. çok şükür eşimle aram çok iyi, ama bazen beni çıldırtır. Tanıyamam, en sonunda benden kurtulmak için beni anlıyormuş gibi yapar. Geçtir, ben kırılmışımdır... şunu öğrendim. üzerlerine gitmemeli. Sessiz adımlarla istediğimizi yapmalı. Doğru söylediğimizi o zaman fark ediyorlar, ses çıkaramıyorlar.

eşimin beni gerçekten anlamasını istiyorum.Anlar gibi yapmasını değil.Benim sıkıntımda bu geri adım atamıyorum
uzuldum senın adına ama bu aralar gercekten duygusalız belkı o yuzden etkılnıyorz esınde ıstıyordur belkı anlıyordur sen onu yanls anlamayasın
Adetin kaç gün gecikti canım?
daha gecıkmedı 28 ınde
burcu sakın yapma. Batın geçmesini bekle. Hayal kırıklığı yaşarsın.
tamam meleksimam yapmıyorumm durdur benı lutfen ya kanında cıkıyor erken dıyorlar gıdıp kan testı yaptırayım mı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…