- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
bilmiyorum canım kafam çok karışık şu anCanim benim sakın ole düşünme minik yavrunuz kendi rızkıyla gelir inan bana eğer sorun sadece buysa gercekten erteleme derim belki sen hamile kalınca Yada bebeğiniz dogunda hersey rayına oturcak sıkıntılarınız kalmicak bunu bilemeyiz o yüzden gercekten davam etmelisin diye düşünüyorum Canim
Kusur olur mu hiç anlat ki rahatlayasın canım, Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda bi çıkış yolu bulursunuz inşallah..
Aynen bende olumlu düşünceye çok inanırım (gerçi benim düşüncelerimin bazen tersi çıkar ya neyse şimdi onu karıştırmayayım)
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. Güzel şeylere bakın kızlar, güzellikler düşünün. Allahım hepimize güzel bi hayat yaşamayı nasip eder inşallah (amiiiiiiiiiiiiiiiiin)
KiZlar Canim arkadaslarım çok fazla gelemiyorum temizlik var evde ama sole düşünelim herseyde bir hayır vardır kiZlar Allah herseyi yoluna koyar aslında biz bosa düşünüyoruz belki maddi sıkıntınız olduğu için Allah yavrunuza bı kac ay sonra vercek o zamanda işleriniz düzelecek hayatta herseyin vakti zamanı var tevekli olalım Allah'a sığınalım herseyin en iisini en hayırlısını bilen Rabbim sonuçta
İlk olumlama benden internetten buldum ama sonra kendimizde üretiriz
Geleceğimin sağlıklı,varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.
saçma sapan şeylere üzülüyoruz..Benimkide saçma itiraf etmek gerekirse..Kendi kendime üzülüyorum ağlıyorum.Ha şimdide sözde eşime trip yapıyorum hap kullanmaya devam ediyorum.Kim zararlı şimdi
o zaman devam etme neden devam edıyorsun kı
kızlarrr cok merak edıyorummmmmmmmmm acaba bellı olurmu yaa merak edıyorum dayanamıcam bugun gıdıp test alsam mı :44:
kızlarrr cok merak edıyorummmmmmmmmm acaba bellı olurmu yaa merak edıyorum dayanamıcam bugun gıdıp test alsam mı :44:
eşimin beni gerçekten anlamasını istiyorum.anlar gibi yapmasını değil.benim sıkıntımda bu geri adım atamıyorum
uzuldum senın adına ama bu aralar gercekten duygusalız belkı o yuzden etkılnıyorz esınde ıstıyordur belkı anlıyordur sen onu yanls anlamayasıneşimin beni gerçekten anlamasını istiyorum.Anlar gibi yapmasını değil.Benim sıkıntımda bu geri adım atamıyorum
daha gecıkmedı 28 ındeAdetin kaç gün gecikti canım?
tamam meleksimam yapmıyorumm durdur benı lutfenburcu sakın yapma. Batın geçmesini bekle. Hayal kırıklığı yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?